Záhadný chalan na zoznamke
Ahojte
Urcite je tu niekolko tem podobnych ale skusim predsa
Mam uz dost rokov, dve deti, rozvedena, spokojna a vesela.
Dostala som spontanne napad a chut sa s niekym zoznamit a prihlasila sa na platenu zoznamku.
Povedaka som si ze nebranim sa vaznemu vztahu ak by ake nebranim sa ani vztahu len do postele.
Zapisala som sa s jednym muzom v mojom veku.
Posobil intelogentbe, mali sme o com pisat, on nabodio temy, nielen hluposti.
Zistili sme ze byvame kusok od seba, asi 15 min peso.
Mna po par dnoch, asi 4 (som sialena viem) zacalo huckat k tomu aby sme si zavoali.
Pisal mi pekne spravy, slusne sme kecali, dokonca aj steklice temy sme stale udrziavali v takej rovine peknej.
Co sa mi nezdalo ze dost mi navrhil rozne aktivity, ci a nim pojden tan a hentam taky vylet taka dovoelnka dokonca mi napisal ze ked to klapne medzi nami a zaiskri ze si zalozime rodinku. Celkovo tak sa aj presentoval na tej zoznamke.
Pisal mi na zaciatku ze henteraz v karantene a teda tie nase stretka a plany bol v rovine ze potom dakedy potom ...
Avsak som sa ho spytala ze kedy na teda tie testy - lebo som dost zacala po nom tuzis. Poslal mi aj nejake fotky a strasne sa mi pacil aj ako muz. Jasne ze som mu to nepovedala na rovinu. Mne sa maloktory chlap paci a pritahuje ma fyzicky a psychicky sucasne a tu som to citila.
Avsak ako som vytiahla to ze zavolajme si, ostalo ticho.
Resp vyhovorky ze tetaz pracuje atd atd
Najprc to vravel s humorom, ze zeny treba nechat v napati a ze na dobre sa caka ... ale mne uz nejak 6ty zmysel hovori ze daco tu nepasuje
Posledne dva dni ostal aj velmi maloaktivny pri chatovani a odpoveda velmi kratko.
Mam pocit akokeby s niekym zil a predtm tie dni mohol ciac pisat.
Som nahnevana sama na seba kebo som pozledne dni travila vkuse chatovanim s nim. Strasne ma to urobilp stastnou ajked som sa snazila drzat pri zemi.
Nie som nejaka naivka baby, ale naozaj tie debaty s nim boli normalne zmysluplne a mala som pocit ze aj uprimbe
Je nozne ze by niekto fakt nema co robit a takto by ma posalel len kvoli jeho egu?
ked som sa neozvala dva dni tak mi hned pisal ze ci sa hnevam atd ... ale vidim ze velmi strucne odpoveda
A este mi nejde do hlavy toto - chlap ktory sam byva a je c karantene, odrobi si pracu (ajkeby do 17-18 hod) z domu a co robi???? Ak by bol sam mi pise vola.
Dievcata som velmi smutna ze som sa aj napriek tomu ze som bola presvedcena ze som odolna a nenaivna nechala zlakat do pasce
Prosim napiste mi take co mate skusenosti so zoznamkami, ci pozitivne ci negativne.
Sudit ma a vysmievat sa mi, to nemusite
Dikes baby
Ak to berieš ako rozptýlenie tak v pohode. Či je pohľadný nevieš. Veď fotky sa dajú stiahnuť. Inteligentný môže byť. Veď reaguje na tvoje správy. A veľmi veľký charakter asi tiež nie keď ťa stále len drží v neistote. Radšej sa pomaly v hlave pripravuj na koniec. Načo sa takto zbytočne trápiť. Hľadaj ďalej a d ním teda píš keď ťa to baví. Ale buď otvorená komunikovať aj s inými nápadníkmi.
Za mňa jednoznačne ukončiť a ignorovať ho. Jednoducho by som mu prestala odpisovať a nasadila ignoráciu. Koniec. Bodka. A keby aj tanky padali aj 90% Slovákov ochorelo na koronu, tak mu neodpíšem, telefón nezdvihnem. Ignorácia je pre chlapa najťažší kaliber, ktorý mu zasadí ranu do chrbta. A bude vymaľované.
Ja neviem,ale mne je až smiešne z teba....chces vedieť čo je medzi vami? Má ťa v p....i a veľmi hlboko...
@natalienka12
@anita666
Vidim ze ste velmi skusene zivotom a schopnostoj zo dna na den zabudnut resp vykaslat sa na cloveka
Asi ste nali v zivote vela napadnikov a iba idealnuch a ak nieco nebolo tip top hned ste ho odstavili bez mihnutia oka, ved v rade stoja dalsi desiati
Inak by ste reagovali uplne inak, nie ako bezcitne mudrlantky s dokonalou minulostou
Keď budeš mať takýto zúfalý postoj chudery,tak sa necuduj,ako sa k tebe chlapi správajú a hlavne tí zo zoznamky. Lebo normálny chlap tam nevlezie,iba zúfalý curak. Ty človeka ani nepoznáš a už sa ho držia ako kliešť???? Veď to je choré.a áno zo dňa na deň som sa vys*ala aj na jedného bývalého,lebo sa správal ako ch*j a to ja k zivotu nepotrebujem a vôbec som o ňom nikdy viac nepočula a je mi to jedno. A boli sme spolu roky,tým dňom pre mňa ostal mŕtvy a nie že čudák z internetu. Je mi ťa fakt úprimne ľúto.
@anita6666 aj mne je ta luto. Vyjadrujes sa (v predch spravach) ako profi davacka takze verim ze mas skusenosti a grafulujem ze sa k tebe muzi chocaju ako ku princeznej
Posledné reakcie mi prídu za hranou, ale zasa lipnúť na niekom, kto sa so mnou ani nechce stretnúť? Keď sa z toho dostaneš, s odstupom času ti to pravdepodobne tiež príde úsmevné. Píšeš aj s niekým iným? To je asi najlepšia cesta, ako sa z toho dostať a ešte môžeš stretnúť niekoho lepšieho. Držím palce.
@monikamoniak ano jasne ze zasnem sama nad sebou ... pisem resp skusila som pisat aj s intmi alw su to o nicom chlapi aj ako osoby aj totalne ... s 1 som sa stretla ale totalne ze zleeee ...
A nevies ho nejak vystalkovat na facebooku podľa foto alebo čisla? A hlavne sa stretnite a potom uvidite čo dalej, veď stačí jedna nezavazna káva, držím palce
@yvanielka mam len jeho krstne meno takze hm... podla cisla to neviem ci sa tam nejak da ...
@viky7 haha pozeram ze uz vyse roka stare 🙂
Tak chalana som igmorovala a konfrontovala s tym ze mu neverim a ze bud prizna identitu alebo nic
Ospravedlnil sa mi te nemal gule posielat svoje foto lebo ze chcel aby zeny zaujal a ze s mu to so mnou vymklo spod lontroly
Chcel sa potom velmi stretnu ale ja uz nie
Dlho mi este pisal ako to lutuje ze ma natahoval atd atd atd
Zrejme ma komplexy zo svojho vyzoru - nepriamo to priznal
Este mi pisal aj v maji aj v lete ale ja uh som sa pohla niekam dalej
jeeeeej, som ani nedufala, ze sa este dozviem.. len som sa dnes do toho nahodne zacitala.. a zrazu koniec 🙂 dakujem, ze si napisala... 🙂

@nadaphotography a co by z toho mal? Lebo je pohladny, inteligentny. Myslim si ze zenu nema. Mozno som moc naivna. Pise mi velakrat pekne ake inokedy hra hru ako si pisala.
Skor mam pocit ze ma drzi ako zalozny plan. Nebiem co mu napisat. Nevien ci to chcem ukoncit, myslim to pisanie ... ajked asi je tk len natahovanie. Momentalbe ine vztahy nemam a toto je aspon rozptylenie na vecer ..: