icon

Zahraničný priateľ je na vojne

domidee
25. aug 2017

Ahojte ak je tu niekto kto by mi vedel poradit budem vdacna. Nasla som si priatela ktory je zo zahranicia a je na vojne. Chcem aby sme boli spolu ale nemoze odist lebo podpisal zmluvu na 5 rokov. Ako by sa ho dalo odtial dostat ??? Komentujte len tie ktore ste sa s tym stretli . Vopred dakujem.

Strana
z3
alice.jant
25. aug 2017

Osobne som sa nestretla, Ale zila som s vojakom niekolko rokov. Kde podpisal? V cudzineckej légii? Kazdopadne myslim ze nijak pokial ma podpisanu zmluvu; treba pozriet tu; tieto veci su tam isto specifikovane Ale predpokladam ze pokial to nieje z vaznych zdravotnych dovodov (aj tam je to otazne) a podobne tak to maju dobre osetrene; musite si uvedomit ze armada neni holubnik ze jeden ide dnu a von ako sa mu zachce, Ale To tento tvoj priatel urcite vie. Ak odide z armady len tak, je to dezerter a bude to riesit vojensky sud myslim.

domidee
autor
25. aug 2017

@alice.jant aha dakujem on je tam uz vyse 3 rokov a chcel by prist sen na slovensko . On je z Californii a teraz uz 2 roky bojuje v Jamen .....

sissy27
25. aug 2017

@domidee nuž asi neostáva iné, len naštudovať americké zákony, kontrakt, ktorý podpísal a postupovať podľa toho... Žiadny slovenský súd a myslím, že ani právnik toto riešiť nebudú. A US Army je "štát v štáte", skôr uplynie tých 5 rokov, ako to ty vyriešiš.
Ale teda neviem, zoznámili ste sa skôr, ako nastúpil do armády? Ak až po, tak akým spôsobom sa dá skontaktovať s americkým vojakom v Jemene? Videli ste sa už, stretli fyzicky? Ako ste v kontakte teraz? Lebo prepáč, ale tak nejak mi blikajú kontrolky...

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
25. aug 2017

@domidee Uz si ho aj videla?

sense
25. aug 2017

Trebasi nastudovat americke zakony a specifika zmluvykt podpisal pred vstupom do armady ale to.by mal on vediet...ty neurobis s tym vobec nic....

natalienka12
25. aug 2017

To bude odžub ako Brno...poznam x pripadov ako sa dievca zalubilo do falosnej fotky americkeho vojaka

maria584
25. aug 2017

@natalienka12 presne tak... A potom mu chudacikovi ešte aj peniaze posielali žienky... Lebo vojaci sú chudobní 🙂

catherinah
25. aug 2017
sticker
alice.jant
25. aug 2017

@domidee presne ako tu bolo povedane, ak je v US Army tak odtial teda len tak nepojde... tam sa s nimi rozhodne neseru. Tie dva roky si ich odslúži, ci v jemene alebo inde.
Ale ako vraveli aj ďalšie baby dávaj si pozor na tieto internetové znamosti... hlavne preto ze jeden Američan co vstúpi do armády vie velmi dobre co smie a co nie a pride mi mimoriadne zvlastne ze nevie ako sa pohybovať v tejto situacii; a ty by si to odkial mala vediet v prvom rade, baba zo slovenska? Netvrdím ze to zákonite musí byt podvodnik alebo ta ťahať za nos, vravím iba aby si bola opatrna a nenamotavala sa na ilúziu niečoho.

obsadenemeno
25. aug 2017

Jeziskove huslicky..... 🙄

oravocka
25. aug 2017

A je po veľkej láske...

bluka2
25. aug 2017

Zabookovala si si dovolenku namiesto omanu do jemenu a tam ste sa zoznamili?

nufiatko
25. aug 2017

Celkom sranda na vecer 😕

nufiatko
25. aug 2017

😝

bluka2
25. aug 2017

Tiez som stretla raz babu, co mala priatela zo senegalu, aj svadbu mali naplanovanu... Mne sa zverila, ale zakazala mi ostatnym v skupine povedat, ze sa nikdy nevideli, ze by to nechapali...

sissy27
25. aug 2017

@domidee inak ešte taký detail - 99% amíkov netuší, že existuje nejaké Slovensko, nie ešte aby mali záujem sem prísť a pracovať tu, žiť... Tipujem, že ti začne písať, že potrebuje peniaze na právnika, aby sa "vykúpil" z armády a ty založíš mamin byt aj zlato po babke, aby si mu ich poslala 😏

natalienka12
25. aug 2017

@domidee No prezrad odkial ho poznas? Z facebooku a v zivote si ho nevidela. Tak mozno budes dnes zle spat ale musim ti to povedat. Ta fotka ktoru ti poslal urcite nie je jeho. Coskoro pridu ziadosti o peniazky a ty ich posles ak sa neodlubis niekam do Nigerie a v zivote uz neuvidis. Cim skor sa z tejto lasky vyplaces tym lepsie pre teba.

anjelicek26
25. aug 2017

No tipujem, ze aj peniaze poslala, ale vzdy sa da do toho zaliezt este hlbsie a poslat viac, takze cim skor urcite veci spoji dokopi a vyplace sa, tym lepsie...

kvetinka75
25. aug 2017

@bluka2 a ako to dopadlo?

emilia25
25. aug 2017

Na toto pozor na azete mailom dost casto dostavam taketo podvodne maili.a uz v telke bolo tolko povedane co sa nechali nachytat a poslali kopu penazi len aby prisli sem na skk.

tomsta003
25. aug 2017

@majka99999 😂😂😂 bože moj

natalienka12
25. aug 2017

@anjelicek26 No ak uz poslala tak ich uz v zivote neuvidi. 🙂

natalienka12
25. aug 2017

Autorka temy sa uz neozyva takze je to jasne...sorry, ale ako moze byt niekto takto strasne sprosty?

bluka2
25. aug 2017

@kvetinka75 Bohuzial neviem, skoda

tetapetra
25. aug 2017

Takých priateľov mám aj ja na azete. Momentálne mám Braina,chudáčik je vdovec, aj deti mu zomreli pri havárii. Ale má prachy a dôjde tu kúpiť byt. Strašne ma miluje a je uchvátený z mojej fotky. Fotka je tá istá akú mám aj tu na profilovke. Aspoň vidím, aké ste vy ženy zavistlive. Ani jedna ste nepochválila moju krásu 😂😂😂😂

matazirafa
25. aug 2017

@domidee a to s nim sa snazis o dieta? :D :D :D cez FB este takato moznost myslim neexistuje :D

iwulqa
25. aug 2017

@domidee slecna nebude to take jednoduche moj manezel je v armade uz nieco cez 10 rokov bol aj na misiach a na misie sa podpisuju specificke papiere a zial z nich sa neda vycuvat. Mozu ho vyhodit teda vylucit ale za to mu moze hrozit sud a dopadne este horsie ako tie dva roky. Ja odporucam pockat. A na misiach nepomozu a i zdravotne komplikacie lebo oni maju svoje nemkcnice a osetrovne pokial to nebude zranenie ktore mu bude znemoznovat dalsie posobenie. Tiez by ma zaujimalo ako ste sa spoznali a ci uz bol v armade alebo nie. Lebo ak bol tak vam neostava noc ine iba sa zmierit a ked nebol tak ste sa o tom mali porozpravat pred tym nie teraz to riesit. Drzim palce aby ste tie 2 roky vydrzali.

domidee
autor
25. aug 2017

Dievcata videli sme sa uz a ziadne peniaze som mu neposlala a ani to neplanujem .....len som chcela vediet ci sa to da a cakala som ze to uz niekto zazil a poradil by ......ale aj tsk dik 😉

Strana
z3