icon

Zahraničný priateľ je na vojne

domidee
25. aug 2017

Ahojte ak je tu niekto kto by mi vedel poradit budem vdacna. Nasla som si priatela ktory je zo zahranicia a je na vojne. Chcem aby sme boli spolu ale nemoze odist lebo podpisal zmluvu na 5 rokov. Ako by sa ho dalo odtial dostat ??? Komentujte len tie ktore ste sa s tym stretli . Vopred dakujem.

domidee
autor
25. aug 2017

@matazirafa no myslim ze to nieje tvoja starost 😂

ibrunova
25. aug 2017

Tak presne s týmto sa stretla moja kamoška. Podvod jak hovado 🙂 ako na toto môže niekto naletieť, aj v správach to bolo..

iwulqa
25. aug 2017

@domidee to je tak specifkcky pripad ze sa zamilujes do americana ktory bojuje v inej krajine ste od seba na mile vzdialeny ze viac vas asi nebude a hlavne nie s takym problemom ze by chcel odist. Nech on ide za svojim velitelom a spyta sa ake ma moznosti ale on musi vediet ci mu to neublizi ked sa na to spyta. Lebo nie kazdy to pochopi a aby ho nesikanovali za to.

ibrunova
25. aug 2017

@iwulqa toto je hovadina, ťah, ako okradnúť ženu o peniaze.

domidee
autor
25. aug 2017

@iwulqa ja vlastne pisem za kamosku ja som vydata msm muza a aj synceka ......ona uz nevedela ako dalej tak som jej chcela pomoct ona sa s nim aj stretla vraj.....ale upozornim ju na vsetko

ibrunova
25. aug 2017

@domidee do tretice, je to podvod, bolo to aj v správach..

natalienka12
Odpoveď bola odstránená
ibrunova
25. aug 2017

@natalienka12 jasné, došiel z Jemenu na víkend, nie? 🙂

natalienka12
25. aug 2017

😂

domidee
autor
Odpoveď bola odstránená
bluka2
25. aug 2017

👏 😂
Snazit sa v pohode mozu, citala som, ze sa to da vybavit aj postou, v tekutom dusiku (chladenie) a ze potom spermosky stale funguju, kludne by balicek mohol prezit aj cestu Sana'a - Vrable

matazirafa
25. aug 2017

@domidee mas pravdu, je mi to uplne jedno, a gratulujem tvojmu dietatu aj tomu ktore ti ten vojak o chvilu natrieska, ze maju mater na urovni, ktora sa vyjadruje jak posledna chudera

evkakorcek
26. aug 2017

@domidee vcera si pisala este za seba ze si sa snim videla a neposlala si mu ziadne peniaze a ani neplanujes a dnes uz zrazu pises za kamosku. WTF?? 😀 😀
Ale teraz k veci.... Kontrakt podpisany na XY rokov sa neda odžubať. To su vladne spisy. Ak je vojak z povolania pracuje pre vladu USA. Podpisoval prisahu. Neviem teda ci je v legii, alebo na Misii, kazdopadne snad ma hlavu a je svoj pravny a vie preco to podpisoval. A TERAY PRIDE NEJAKA SLOVENKA (alebo vlastne kamaratka slovensky), ktora hlada pomoc na modrom koniku ako urychlit jeho navrat k nej?
Zda sa to len mne divne?????

natalienka12
26. aug 2017

@evkakorcek Ziadny vojak to nie je. To je nejaky podvodnik co jej poslal falosnu fotku. Scenar je asi takyto: chudacik podvodnik sa namota nak nejaku slobodnu alebo rozvedenu zenu, posle jej fotku krasneho chlapa...pripadne viac fotiek. Hra na jej city a potom si vymysli nejaku zamienku napr. to ze potrebuje vykupit z armady a ked sa mu to podari tak dostane za sluzbu v armade vela penazi a potom pride za nou na Slovensko a budu zit stastne az do smrti. 😂 Samozrejme ak posle peniaze uz ich v zivote neuvidi.

janette321
26. aug 2017

Taketo spamy mi chodia na fb niekedy aj viackrat za den . Musela by som byt nenormalne zufala a blba aby som na to naletela ...

domidee
autor
27. aug 2017

Ja naozaj nechápem prečo komentujú niektoré úplne od veci. Ja som chcela odpoveď na to čo som písala v prvom príspevku tak prečo sa staráte do toho ci mi pošle spermie alebo nie......😂😂😂😂 trošku nelogické 🙄

lubkavargova1
27. aug 2017

odporucam dat jeho fotku do google vyhladavaca alebo nalogovat sa na Fb do skupinky MilitaryRomance scamm....a tam je fotogaleria vojakov....

vyisity podvod..nenalet na tie sladucke maily o laske nebeskej.... ja som sa tak hrala s jednym odrbavacom 6 mesiacov, presli sme si vsetkymifazami s tym rozdielom, ze ja som vedela o co ide..... doslo to tak daleko, ze ked som ho odhalila, tak s ami vyhrazal vrazdou...hej hej...uz vidim ako tie cierne huby doletia z Afriky do EU...odvtedy som zablokovana...

Moja, nenalet...vojaci ako on ten tvoja laska nebeska nerobi nic z toho co ti nasluboval...nic!

simonka77
27. aug 2017

@domidee nelogicka je cela tato tebou zalozena debata

tetapetra
30. aug 2017

Aj ja mám vojaka, od včera. Brain sa mi už neozval lebo som neposlala číslo účtu 😂😟😟😟Ahoj drahý,
Volám sa Andrew Roger
Som vojak v americkej armáde
Môžeme byť priateľmi?
Odpoveď potom vám poviem viac
O mne s obrázkami.
Vďaka.

emilia25
30. aug 2017

@tetapetra a predsa sa vela zien chyti.a posle mu tie peniaze aby pricestoval na slovensko.a potom placu ze prisli o peniaze.ja to nechapem.

tetapetra
30. aug 2017

@emilia25 podľa mňa závidíš lebo tebe nikto nepíše😉😂 určite z toho bude láska 💑

marina24
Odpoveď bola odstránená
ljzozv
Odpoveď bola odstránená
annamalaga
7. jún 2021

Ináč teraz zase aj po toľkých rokoch dávali v správach , že naleteli zase viaceré ženy nato. Že jedna si bola požičať v banke 50000€ dávajte si pozor.

cacianka
7. jún 2021

@annamalaga už aj 292 000...

annamalaga
7. jún 2021

@cacianka Ach Jaj.

annamalaga
7. jún 2021

Sranda, že s tým niečo nerobia.

monka105
7. jún 2021

@annamalaga pamätám si asi dva roky dozadu na mamininu kamarátku, ktorej tiež písal nejaký Brian, ktorý bol vojenský lekár na misii a tiež chcel od nej peniaze, aby sa dostal domov. 🙈😅 našťastie peniaze mu neposlala, ale posielala mu teda hojne fotiek z našich akcii, vždy som sa cítila nepríjemne, že si ma obzerá nejaký černoško v Nigérii.

annamalaga
7. jún 2021

@monka105 no a práve aj tie foto môže niekto zneužiť.

felicita027
Autor odpoveď zmazal