Zakazujem manželovi kamarátov

4. aug 2021

Ahojte . Myslíte že robím dobre keď zakazujem manželovi aby išiel von každý deň s kamarátmi? Včera boli dosť dlho a povedal že už nepôjde a ....čo som vedela tak zas dnes ho volali zas. Čo nemajú nič iné na robote?ja takto žiť nechcem . Strašne ma to žere

autor
4. aug 2021

A povedala som že to tak že či musím len ja stále žiadať o pozornosť ? O prechádzku?

ivkazba
4. aug 2021

A predtým von nechodil? Začal chodiť teraz, zrazu? Lebo ak sú pre neho kamoši a pivo dôležitejšie od začiatku, tak v prvom rade nie je dobre že si s ním začala žiť a vydala si sa. A s tým neurobíš nič, čo si si vybrala, to máš. Buď to budeš tolerovať alebo the end. Lebo ak to robí celý život, tak to teraz nezmení. Ak je to ale niečo aktuálne, čo vzniklo zrazu, tak žiadne zákazy, sadnúť si a v kľude bez výčitiek sa porozprávať, čo cítiš.

retatka
4. aug 2021

Žial niektorí chlapi z toho nikdy nevyrastú .To su tie typy kde sú kamaráti a behacky von priorita aj v 50-tke.Tieto typy sú neni rodinne založené a budú to robiť stále aj keď sa na hlavu postavíš .Ak si krátko s ním ,odíď z kratšej cesty lebo tá utrapi .Ako dlho ste spolu ?Vzdy boli kamosi a flakacky priorita?

kittykat22
4. aug 2021

kazdy den by to asi vadilo kazdej. Skus sa s nim dohodnut na nejakom kompromise ze len urcite dni. A urcite sa dohodni, kedy sa niekam dostanes ty. Nemusis prave vecer -ale nejaky piltest, kava s kamoskou. ... Ked uz tolerancia, nech je aspon obojstranna.

marytesss
4. aug 2021

ono chápem že aj chlap potrebuje ísť občas "vypustiť paru" a oddýchnuť si... ale neviem si to predstaviť každý deň. aj chlap by mal vedieť povedať "nie", v´daka prioritám, ktoré má vo svojom živote a poznať mieru, kedy je to už moc.napr raz-dvakrát za mesiac ísť. môj sa vidí so svojimi teraz veľmi málo, naposledy sme sa videli v lete 2019, pred covidom, kedže sú z čiech. čiže nič moc teraz. ale aspoň si občas zavolajú. keby bolo na mne, už ho tam dávno pošlem, lebo vidím že mu to chýba. ale momentálne ozaj nemá veľmi na výber.

sari24
4. aug 2021

Každý deň by mi to vadilo, to už len aký musí byť partnerský život, ked by som chlapa každý deň po práci nemala doma, ved s ním nie si takmer vôbec. Ale začal tak chodiť len teraz, či až teraz ti to začalo vadiť?
Ja by som nezakazovala nič, ja by som sa s ním o tom veľmi vážne pobavila a ak by sa to nemenilo, tak by som sa zariadila. Ak sú v tom aj deti, tak veľmi veľa rozhovorov ak by mi to za to stálo.

pininka1
4. aug 2021

Celkovo zakazy v manzelstve su cestou do pekla. Nie si jeho matka aby si mu nieco zakazovala, skor ako pisu vyssie, dohodnut sa na nejakom kompromise, urcite nie denodenne, aky mate potom vy dvaja vztah ked on chce byt kazdy vecer prec.

brita7777
4. aug 2021

A co ta pri nom drzi, inak je to aky partner ? Kolko mate rokov ?

leuchtturm
4. aug 2021

podla toho, aki su jeho kamarati. Tebe by tiez bolo prijemne, keby ti manzel zakazoval stretavat sa s kamaratkami?

marca12
4. aug 2021

A predtym nechodil? To nema nic doma na pracu,ze ma cas vysedavat kazdy den s kamaratmi? A co robia kazdy den? Moj tiez nesedi kazdy den doma,stretne sa s kamaratmi,ale pokecaju a idu domov. Nie je kazdy den prec z domu to by mi vadilo,keby denne vysedaval niekde.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
4. aug 2021

No to zalezi od toho, ako mu to zakazujes, ako si tu pozornost vynucujes 🤷‍♀️ ak sa chovas ako jrho matka a vyslovene mu davas zakazy, tak ano, je to zle a velmi. Ak zacnes citovo vydierat, ze ti venuje malo casu, aj to je zial zle. Ale ak na neho pojdes ako zena, povies mu, ze by si vecer rada stravila s nim, ze to iato neolutuje, tak mas vyhrane. Ale na muzov prechadzky a romanticke komedie neplatia... sprav mu vecer, na aky len tak lahko nezabudne, romantika, erotika, bud naha, uvolnena, prijemna.... neviem si predstavit, ze by moj muz dal prednost pivu a kamosom pred tymto 🤷‍♀️

autor
5. aug 2021

Naozaj to už inak nejde 😒už je toho dosť . Nepomohli ani vyhrážky ..chvíľu bolo dobré a znova sa to opakuje

ivkazba
5. aug 2021

Dostala si tu viac otázok, na nič si neodpovedala. Ak chodil takto von vždy, nezmení to, je to taký typ chlapa. A chyba je v tom prípade na tvojej strane. S takým chlapom sa nerobia deti a nejde sa do spoločného života.

pukavica
5. aug 2021

niektori chlapi su taki. moja znama mala partnera, ktori chodil stale do krcmi a s kamaratmi a nakoniec pri rozchode jej vykrical, ze preco ona nemoze byt taka zena ktora by ho dobrovolne vozila aj do krcmi aj z krcmi.

katkati
5. aug 2021

@pukavica Tak to ma pobavilo. 😀 Aj degeši žijú medzi nami.

ajka0207
5. aug 2021

Mate deti? Akože denne je dosť veru, pred svadbou bol iný? Ja som pred deťmi chodila dosť von bez muža (1-2 razy do týždňa) ale každý deň je fakt extrém. A ak máte deti tak aj 2 razy do týždňa je veľa.

puertorico
5. aug 2021

niekedy mám pocit, že ak je niekto nešťastný, ozvú sa tu také ktoré majú dokonalý život a píšu ako im muži sedia pri riti, varia, perú, starajú sa o deti a ony si chodia po kávičkách a rozprávajú akých majú super mužov. Prajem im to z celého srdca ! Nech sú všetky šťastné a spokojné . 😍 (trafená hus zagága) ALE, ja poznám veľmi veľa mužov ktorí sa takto stretávajú . Aj môj má dni keď každý večer sadne na terasu a dá si dve pivá s kamarátom. Ja v tom nevidím nič hrozné, keď sa nefláka každý deň do noci a neožiera sa že nevie stáť na nohách...... Veľa mužov v mojom okolí majú ženy, deti, a sadnú si, vypijú pivo, radler, kofolu, a len sa porozprávajú a idú domov. Neflákajú sa po krčmách, skôr sa stretnú niekde u niekoho doma. A ich ženy to tolerujú, aj ony si občas vyjdú von s kamarátkami a muž sa im postará o deti a o domácnosť. Možno toho muža trápi niečo čo je doma a musí sa vyventilovať s kamošmi. Čím viac mu to budeš zakazovať tým viac to bude robiť. Ak to robí každý deň, tiež to nie je bohviečo. Ale ak sa on sám nechce zmeniť, ty ho nezmeníš.

majulino
5. aug 2021

My mame s manželom dohodu, ide v utorok, stvrtok a v nedeľu, ale az po 20:00. Z orace pride o 16:30, pomaha s detmi, potom ideme spolu popolievat zahradu, alebo na prechádzku a o 20:00 ked uz su deti obriadene, tak môže ist. Domov pride o 21:30-22:00. Viem, ze viac ako 2-3 piva nevypije, oni spolu skôr kecaju 🙈🤣. Ja zatial nemôžem sama nikam, lebo najmensi je zavislak na 🐐🐐, ale inak som aj ja isla s kamoskami 2x do tyzdna von aj na dlhsie do polnoci..
Ostatne dni v tyzdni máme spoločné plány a plne sa venujeme jeden druhému. Ceky týžden mame aj intimčo. Keďže dvaja starší zaspávajú az okolo 22...

Všetko sa dá, ak sa chce. A to, ze nemôžem teraz nikam, mi manžel patrične vynahradza.

Len u nás je to o tom, že môj nepije tvrdý alkohol, max. Pivo popripade vino, a neprišiel domov este ani raz opitý.

Inak, aj v dni, kedy môže chodit s kamošmi, sa ma najorv opýta, či môže, ci mi to nebude prekážať a či uz je všetko urobené, ci nepotrebujem pomôcť