icon

Zákerná svokra

6. jún 2022

Ahojte píšem znovu nedávno som písala ze som tehotná a svokra nereagovala ale už ma vytáča ze ona ani nezavola ako som na tom vsetko sa v jej živote točí len okolo jej synov zato ze jej syn wi urobil deti z prvou picou co spoznal a nechodí do roboty po novom vo všetkom ich podporuje či s peniazmi či zo všetkým stravou môjmu mužovi ona nedala v živote nič ani nášmu synovi ani narodeniny nevie kedy mal Hlavne ze jednému synovi dá všetko kupuje auta dava peniaze a on chodí po hernach ďalší jej syn a jeho si myslia ze keď rodila predcasne sa ideme všetci zblázniť z toho mňa sa nikto nepýta qko je mne a pritom mam astmu chodím do roboty starám sa o syna moju švagrinu nejdem ani spomínať namyslená pani hore hlava bez chlapa a deti vie najlepšie všetko o každom povedzte co robit ako dat priucku mojej svokre aby brala do úvahy aj môjho muža a mňa nie len ostatne deti svokor je alkoholik ktorý robí problému ale aspoň nerobí rozdiely

Strana
z2
zdenkastanka
7. jún 2022

Tak to je bezpochyby najdlhšia veta, ktoru som videla.🤔 a vlastne ani na konci nie je . 😁😁

gabu_lienka
7. jún 2022

@zdenkastanka bodku dala autorka do komentara 😂
Ale toto urcite nemoze byt realna tema, ci verite, ze niekto takto primitivny existuje?

lsimo
7. jún 2022

Akože toto sa mi nezdá, že je reálne. Akože kadejaké pocity, nervy mávam aj ja, ale toto sa mi vidí moc.

zdenkastanka
7. jún 2022

@gabu_lienka hej hej, teraz pozeram😂vies ako, ked s tebou plieskaju tehu hormony, tak musis napisat na mk tak od srdca😂

kvetinka75
7. jún 2022

myslím, že pre psychický stav svokry je lepšie, ak ťa ignoruje.

Strana
z2