icon

Záleží mu na mne?

monita662
23. máj 2017

Ahojte ...pisem v mene kamaratky kedze ona nema vytvoreny nick.Jej problem spociva vtom,ze ma priatela sktorym je 8 rokov maju 3 rocnu dceru ziju spolu...krasny par...rozpravkovy ....az nato ze proste jej nedava najavo city ....nepohladka neobjime nepovie ze ju lubi ..ani len obcas ...ked sa ho to spyta jeho odpoved je samozrejme : jasne lubim ta ked sa nieco zmeni dam ti vedet....dalsi probem u nich ked ma ona meniny narodenniny den zien den matiek vianoce....nikdy jej nekupi nic ...ani kvet...ziadny dar...lebo zabudne (ano chlapi su taki) ale ja si myslim ze existuju pripomienky v telefone) ..v domacnosti jej len obcas pomoze ...aj to musi mat naladu....zacina ju to strasne trapit ...ma pocit ze ju nelubi ..ze mu na nej nezalezi absolutne ...lebo ze co je to za chlapa ked si ani raz nespomene a nikdy ju nicim nepotesi ...len tak ...z mojho hladiska je typ chlapa (ako ho ja poznam) ze on robi prenich maximum....vela pracuje aby mali vsetko...ale to je naozaj vsetko...nic viac nespravi lebo je ''unaveny'' jej muz nepije nechodi von ..z roboty domov a je doma snimi a venuje sa svojej dcere ale zabuda na svoju zenu sami zda ...ked som sa ho nato spytala ze preco ju niecim nepotesi tak mi povedal ze ved dvam jej vsetky peniaze ..ban,kartu ma u seba nech si kupi ...hovorim mu ano to je krasne ale ona potrebuje citit odteba ze ju mas rad ...ze si cenis co preteba robi ze ti vytvara pocit domova...zostal ticho ..som si myslela ze potom sa vzschopi a pojde jej daco kupit ale nic ....co myslite? ma ju rad?

Strana
z2
monita662
autor
24. máj 2017

@marse
@mandala77 ja sa naozaj nechcem natahovat a hadat s vami to moj ciel skutocne nie je ...onom- bezneho to by som naozaj aj ja mohla komentovat skoro kazdu diskusiu kde zeny riesia svoj partnersky problem ...to ze sa pytam za niekoho ineho -pytam sa to preto lebo ma oto poziadala ona, nie preto lebo som chcela ja ...bola len zvedava na iny nazor okrem mojho to je cele nic viac zatym netreba hladat ...a mam pocit aj keby to bol moj problem a pytala by som sa sama za seba aj tak by som bola znosena..ale nevadi uz aspon viem ze toto forum Rodinne Problemy-sa ludia nemozu postazovat-pytat.
@moonlight1210 Dakujem

alaguema
24. máj 2017

@monita662 podľa opísaného by som povedala, že mu na nej nezáleží, ak mu opakovane o svojich potrebách hovorila a on na to opakovane hádže bobek - veď jej dávam peniaze. Tým sa asi rieši všetko. Ako rozprávkový pár mi rozhodne nepripadajú, ale nech skúsia knihu 5 jazykov lásky.

monita662
autor
24. máj 2017

@alaguema tiež som jej spomínala tu knihu este dávno ..a teda zajtra jej ju pôjdem asi aj kúpiť kedže zanedlho ma narodeniny aj tak ..ďakujem za typ 🙂

Strana
z2