Zamilovala som sa do kamaráta
Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?
vlastně jsou tu dvě cesty, říct nebo mlčet, ono je to jedno, když se to tak vezme, pokud touží po té druhé a přiznejme si jednu věc, s tebou už spal, bude ho přitahovat tak, že s tím už nic neuděláš, to je v jeho hlavě, a už se i rozhodl, když dal přednost o víkendu jí...
@selena263 Ale ako ho tam dostane, ked on uz jej prestava pisat, kontaktovat ju a zacina sa coraz viac zaujimat a stretavat s tou druhou kockou? Toto je trosku specificky pripad, pretoze oni sa predtym kamaratili, Zuzina moze pockat, ako sa to vykvasi s tou druhou, ale z jej prispevkov mam pocit, ze sama citi, ze zacina byt neskoro a preto sem aj napisala.
sardinka32 presne si vystihla moje pocity ☹
@zuzina25 taky souhlasím
preto treba konat hned 😉
26 rokov? Čo riešiš máš málo času tak šup už sa nehráte na deti zo strednej treba žiť. Buď dopadneš dobre alebo zle..
ja si zase myslim, ze keby ten chlapec chcel od vaseho vztahu viac, uz davno by ta zbalil.
chlapi maju potrebu dobijat.
tym, ze mu vyznas city, si svoje sance znizis. V tejto faze.
Chcelo by to rafinovanejsiu taktiku.
aby si naopak bola nedostupna a on po tebe tuzil....nejako takticky zariadit stretnutie.
je mozne aj to, ze to stretnutie so spominanou zenou ma pre neho vyznam, ked sa ti zacal menej ozyvat...
mozno sa do nej zalubit.
skus skor zistovat cez kamosky a pod....
@sardinka32 nepoznam konkretne situaciu, ale mozno by sa dalo stretnut v ramci partie s ostatnymi kamaratmi, zajtra je piatok, treba sa dohodnut na nejaku spolocnu akciu, ist si sadnut na drink, opekacku, stanovacku, hocico, ak privedie ju, tak by som nerobila nic. ak by prisiel bez nej, tak to nevzdat a ist do toho 😉
resp. ak by ju priviedol, hlavne neujdi ale vydrz, uvidela by si na vlastne oci, ci proti nej mas sancu alebo nie
Chystam sa na vikend preč, a skusim o tom celom popremýšľať , ked budem mimo a mať odstup od toho vsetkeho, on vzdy zvykol v piatok alebo aj v sobotu s nami aspon na pivo vybehnut, s chalanmi som stale v kontakte, mozem zistit ci bol s nimi a ci sam alebo s nou, alebo sa ani neunuval a bol kdesi inde ... podla toho sa asi rozhodnem ci mu aspon tu sms napisat , v ktorej by som mu nejako naznacila, ze mi na nom zalezi a ze mi chybaju spolocne stretnutia.
a dobýjať samozrejme s tvrdym Y 🤐
@zuzina25 Som sa musela normalne zamysliet, co by som urobila na Tvojom mieste (nieco podobne tu uz aj padlo). Snad to nebude blbost, co Ti teraz napisem, ale! ja by som mu, dakedy v noci, pekne krasne poslala smsku..."Chybas mi." a nech sa chlapec zapoti. Potom je uz na tahu on. Podla toho ako zareaguje, by som dalej postupovala. Ak neodpise, no tak je vymalovane...cim skor zabudnut a aspon si nebudes vycitat, ze si to neskusila. Pozri, ak si zacne s tou druhou kockou, aj tak je Vasmu priatelstvu koniec, lebo ja osobne by som asi tazko predychavala vidavat ho s druhou, alebo pocuvat, ako je mu s nou dobre.
@sardinka32 To znie ako super napad, len ked je to kamarat, aj tak sa mu nebudem moct vyhybat do konca zivota ak neodpise, alebo ak bude odpoved nejakym sposobom negativna. Mame spoločnych kamaratov, urcite sa niekedy raz stretneme, ci uz bude sam alebo s nou ..a neviem si to teda potom predstavit 🙂 . Druha vec je, ze sa v nom zas velmi nevyznam co sa tychto vztahov tyka, lebo on je v tomto taky dost tajomny, ked ju tajil este aj pred chalanmi, prislo nam to cele divne, ved co je na tom ze niekoho spoznal a vysiel si s nou von, myslim tak, ze aspon chalanom to mohol normalne povedat, my sme na to vsetci prisli len jednou velkou nahodou .
A druha vec je, ze aj ked pride rad na tu sms...bude to chciet vela odhodlania a odvahy 🙂 Nieco podobne sa stalo spoluziacke na vysokej, tiez sa jej pacil kamarat. Radila som jej, ze povedz mu to, zijeme len raz, nemas co stratit ...a prisiel na psa mraz...teraz viem, ze to nie je take jednoduche 🙂
@sardinka32 dievca, mas guraz 🙂 ja by som sa bala ist takto s kozou na trh, co ak prave v tu noc bude s tou druhou? mozno by to bolo nakoniec lepsie ako mlcat a lutovat, ze som to aspon neskusila, aj ked riziko blamaze je tu podla mna prilis vysoke
já si myslím, že se pravda ukáže velice brzy, sama za sebe bych se neunáhlovala zbytečně, o dost blbější situace pro ní, pokud dá přednost jiné...kdo z nás byl zamilovaný, jasně dával přednost tomu nebo té dotyčné před vším ostatním, nepřijde mi rozumné najednou vypisovat vyznání...pokud mezi oběma vzniká přitažlivost , jsi mimo hru tak či tak
Dievčatá,toto je normálne ako lovestory na pokračovanie, úplne som napätá,ako to dopadne 😀
@zuzina25 No ja som tvor netrpezlivý,ja by som mu tiež asi hneď teraz napísala sms,ako Ti už dievčatá radili,že Chýbaš mi
.
A pokiaľ by trebárs nebola taká odozva,akú si predstavujes,môžeš to potom rozvinúť tak,že Ti chýbajú Vaše kamaratske stretnutia 😝
Nie je to vyznanie lásky, ale ak chce, pochopí z toho, čo má a ak má záujem, chytí sa 🙂
Držím palce.
@selena263 No co Ti poviem...mne sa toto stalo. Tiez mi domov dosla smska, ze "Milujem Ta." a dala som chlapcovi sancu. Na rande mi to nepovedal, asi nemal guraz. Moj manzel to sice nie je, ale nie preto, ze mi prvykrat vyznal lasku cez sms. 😀
@zuzina25 Lahke to nie je. Ono, ak by aj hned nebezal za Tebou s kyticou ruzi a vyznanim na jazyku, mal by to v hlavicke ulozene, chrobacik by bol zavrtany. 🙂 Ked ste v pohodicke ustali spolocnu noc, tak snad aj toto by sa casom utriaslo. Ale nerob nic, co je Ti vyslovene proti srsti.
@sardinka32 jeej, to je fakt mile, v jeho pripade ozaj platilo - risk je zisk.
ale randila si aj ty vtedy s nejakym inym cerstvym objavom?
ako pisala elenita, zacina to byt fakt napinave, cim viac nad tym uvazujem, tym viac som zvedava ako to nakoniec dopadne
@selena263 jeho kamaratom 😀 Ale aby som to upresnila...obaja mali o mna zaujem v tom istom case, resp. jeho kamarat mal prvy a on mu zacal liezt do kapusty.
Popravde, cely cas nad vsetkym premyslam...uz vtedy cez zimu ma volaval von, aj v kine sme spolu boli dvakrat a sami. a ja som to brala samozrejme, ze sak kamosi , tak je to normalne. A na druhy den som mala rande dohodnute a s tym chalanom som sa dala dokopy. To je ten s ktorym som bola asi pol roka co sme sa to rozisli. Ked som ho prvykrat zobrala do partie von , tak sa pamätam ako mi potom ten moj ex hovoril, ze ten jeden kamos tvoj (tento do ktoreho som sa zamilovala) bol nejaky cudny, ani sa na mna vraj nepozrel akoby sa ma stranil, alebo akoby mu cosi bolo...mavla som nad tym rukou, ze to sa mu zdalo... potom maval take reci ze ved v pohode, ten tvoj frajer je z daleka, to dlho nepotrva, tak este nehadzem flintu do zita ...samozrejme ze sme sa na tom vsetci zasmiali, akoze zart ..a raz prisiel kamarat von s otazkou na tohto mojho kamarata, ze pocuj, Ivan sa ma pytal, ze ako to ty beries, ze ked si ta Zuzana nasla ineho ...vtedy smesa tiez vsetci len zasmiali...a ja tiez ... ale spätne ked som to aj kamaratke rozpravala, tak mi povedala, ze to vyzera akoby ma vtedy uz chcel, alebo aspon cosi...len ja som si nasla ineho 🙂
@selena263 A moj terajsi manzel urobil to iste - spolubyvajucemu. Tak asi preto radim zuzine to, co radim. Ja som netusila, ze moj terajsi manzel (vtedajsi kamarat) ma o mna zaujem. Dokonca som mala pocit, ze mi dohadzuje toho svojho spolubyvajuceho. Ale moj chlap bol take polienko, tie jeho vtedajsie naznaky som nepochopila. Rozhybal sa az vtedy, ked sa mu spolubyvajuci zveril, ze mi ide vyznat lasku a navrhne mi spolocne chodenie. Tak ho predbehol a uz sme manzelia celu dekadu. 😀
@sardinka32 nuz, to nevymyslis, to je zivot 😀
@zuzina25 tak, tak...aj mne to tak pride. Chlapec cakal, bol dlho k mání...no ale klofla si ho teraz ina.
@zuzina25 nakoniec to vyzera tak, za na teba cakal uz poriadne dlho, a ked ste sa spolu aj vyspali, aj ta tolko volal von, a po tom vsetkom zistil, ze ty stale nic.... fuuu, trocha mi ho je luto teraz, ale nemyslim si, ze behom par dni na teba zabudol uplne.
zacinam sa priklanat k tomu co navrhuje sardinka32, posli mu sms, ked aj hned teraz
Ak to tak aj bolo, mohol mi predsa povedat, ze ma neberie len ako kamaratku a chcel by cosi viac, alebo ze sa mu pacim alebo nieco. Preco su ti chlapi takí zabrzdení ? Premyslala som uz aj nad moznostou, ci ma nechcel len dostat do postele, ale praveze potom to vlastne cele zacalo , takze uz sama som z toho akosi mimo a neviem co si o tom celom mysliet

@zuzina25 skoda tej sms, tam by pasovala odpoved, ci sa mu paci viac ako ty? to by sa dalo krasne vyuzit, pripomenut sa, aby nemal v hlave len ju, ale by si znova pripomenul teba....