Zamilovala som sa do kamaráta
Mám 26 rokov, a prešla som si už viacerými vzťahmi, kratšími, aj dlhodobejším. Naposledy som mala vzťah, ktorý sa ale skončil po pol roku. Mám skvelých kamarátov, ktorých poznám už mnoho rokov. Tohto kamaráta ale poznám asi len roka je o 3 roky mladší. Kamaráti videli, čo sa stalo a rozhodli sa, že mi pomôžu to prekonať, tak ako sa na správnych kamarátov patrí. Volali ma vždy, keď niekam išli von, proste sa mi starali o program, aby som vraj nesedela doma a nesmútila. S týmto kamarátom, s ktorým sa poznáme len rok, som sa až tak často nestretávala. V zime sme občas boli s ostatnými vonku, asi 2 krát ma aj do kina zavolal, ale teraz sme sa stretávali častejšie. Zvykli sme sa doberať, podpichovať, lebo obaja mame takú povahu, radi žartujeme a rýpeme do druhých, samozrejme, že v rámci srandy. Asi po mesiaci sme boli na jednej zábave u jeho známych na neďalekej dedine. Tam sa dosť popilo a akosi sme sa viac mali k sebe. Padli nejaké objatia, bozky, a skončilo to napokon aj sexom, po ktorom som sa dosť obávala, že sa naše kamarátstvo pokazí. Na druhý deň sme sa stretli, aby sme sa o tom porozprávali, dosť sme sa na tom nasmiali a nejak sme to ďalej nerozoberali, prečo a pod. Videla som, že sa na našom kamarátstve nič nezmení a bola som rada. Vtedy som ho brala len ako kamaráta, nič viac. Odvtedy mi ale začal písavať, písali sme si aj celé dni, od rána do večera, volával ma von, častokrát aj sám, keď nikto z partie nemohol. Dali sme si niečo v bare, a keď ma mal odviesť domov, vždy mi povedal, že sa so mnou cíti dobre a že sa mu ešte nechce ísť spať, že či sa nejdeme ešte niekam pozrieť, alebo prejsť. Tak sme sa veľa rozprávali, žartovali, nasmiali sa, trávili sme spolu dosť času. Trvalo to asi 4 týždne a poslednou dobou som si uvedomila, že mi je s ním dobre, a že k nemu niečo cítim, že už ho nevnímam len ako kamaráta. Začala som sa na stretnutia s ním tešiť, bolo mi s ním úžasne. Nechápem tomu sama, a nikdy som si nemyslela, že by sa mi niečo také mohlo stať. Ale neodvážila som sa mu to povedať . Nikto o tom nevedel. Zdôverila som sa kamarátke, a tá mi radila aby som mu povedala, čo k nemu cítim, no nedokázala som to. A pred pár dňami mal stretnutie, teda rande, s jednou ženou, ktorú raz videl, keď bol kdesi v pálenici a stretnutie im dohodila jedna jeho známa... a mňa to ranilo, hoci viem, že mu nemám čo vyčítať, nakoľko som mu o svojich citoch nepovedala. Odvtedy mi už píše menej, len pár sms, alebo vôbec. Sú to asi len 4 dni , no obávam sa, že povedať mu o tom, čo k nemu cítim, je už asi neskoro .... alebo nie?
@zuzina25 podle mne mu to bud doslo, ze ti nemůže tyhle zprávy posilat, protože v tobe vyvolava city, které nemůže/nechce opetovat a nebo u te druhé uspel natolik, ze ranni sms presmeroval tam. Nemysli na to, vim, je to tezke, ale sama se utrápíš. Nechce? Sam nevi, oc prichazi. Drzim palce, at se brzy objevi "ten, jeden" a spravny 😉
Ahojte dievčatá. Celý víkend som bola odcestovaná, tak sa s pánkom nič neudialo, akurat vcera mi písal ze ci nedame vecer kino. Tak som ho samozrejme zrusila, ze podvecer cestujem domov a o 6 vecer nijak nestiham. Spýtal sa ma kedy cestujem domov tak som vravela ze v jednom meste prestupujem a idem vlakom. Kinino bolo v inom meste kam chcel ist a kym by som ja domov dosla, uz by davno zacalo. Kym som cakala v danom meste na prestup, on tam po mna prisiel. Tak som sla s nim, hovorím si, aspon ušetrím za cestu 😀 No zastavili sme v TN , ze kupil tie listky a stihame film čo vybral. Bolo mi blbé zrušiť ho, ked uz letel po mna do NM aby ma zobral a listky mal zaplatene, a po celom ubehanom dni mi padlo aj vhod posediet si len tak v kine a vypnut 🙂 Vecer sme boli este s kamaratom jeddnym chvilu vonku tu doma. Priestor na rozhovor o samote tak nebol, no ked sa naskytne prilezitost, urcite ju vyuzijem a porozpravam sa s nim. No Citila som z toho vsetkeho, ze sa to snaží akosi obratit na srandu a chce byt naozaj len kamarat...hoci tym zvlastnym sposobom ako doteraz . Tí chlapi sú ozaj divní 😀
@zuzina25 Myslim, ze ten rozhovor by ste mali absolvovat co najskor...lebo takto nie je jasne, ci sa len tak urputne snazi, aby si akoze nepocitila z jeho strany, ze sa nieco zmenilo vo Vasom vztahu po tom Tvojom "priznani"...alebo si Ta nechava v zalohe...take to dobre, mile, zamilovane dievca odvedla vzdy po ruke, ako sa vravi...a to by potom od neho nebolo pekne. Ktovie ci tie listky nemal kupene pre tu druhu a mozno mu dala kosom? Vravim - rozhovor...pokecat, odlahcit to a urcit si hranice kamaratstva. A moja rada...klin sa najlepsie klinom vybija. Mozno by mohla aj ziarlivost zaucinkovat este, ktovie? Ale potom uz mozno nebudes mat zaujem zase Ty. 😉
Inak som vo veku tvojho kamaráta 🙂 .. ale ja viem, ako by som sa choval 😉 .. ale zase, čo som chcel napísať, nemyslím si, že každý muž potrebuje nutne mať pocit, že tá žena je nedostupná, predsa ak milujem, tak aj keby mi podľahla ľahko, neprestal by som to tej žene preukazovať, čo k nej cítim a brať ju, že už je moja a kašlať už na ňu 😉 .. a k téme, myslím, že kamarát ťa má radšej ako obyčajnú "kamarátku", len možno nechce uveriť žeby k nemu cítila niečo viac pekná žena, ak sám seba považuje za nie príliš atraktívneho 🙂 .. alebo ťa ľúbi, len o tom ešte nevie 😀 .. lebo tie prejavy niektoré sú znakom, že ťa má radšej .. podľa mňa istotu by si mala vtedy, keby ťa videl s iným, a ako by reagoval, možno by to nedal navonok najavo, ale poznáš ho dobre a videla by si, či to s ním niečo robí 🙂 .. ale nemyslím, že by nevidel, že sa snažíš o niečo viac, zase až tak "blbí" nie sme ako si niektoré ženy myslia 😉 ..
@petooo hm...tak mne jenom napadlo (a zajima pohled muze). Urcite klin klinem, a nebo by videl, ze ma u ni sanci někdo jiny. Ale neklesla by pak u nej trochu na hodnote? Ze mu jeden tyden pise, ze by od nej rada něco vice, nez kamaradstvi a další by se uz tahla s jinym. Jen mne to napadlo...a prave, ze by mozna sam videl, ze je to ze zarlivosti, protože ji mozna zna az prilis, aby vedel, ze není "takova".
No, normalni telenovela toto 😀
@ linee Ozaj to začína mať podobu lovestory na pokračovanie , teda hotová telenovela 😀
@linee Dá sa nato pozerať aj tak, že by stratila na hodnote, ale ako píšeš, že sa poznajú dosť dobre a vie aká je, čiže by to bral, že to robí náročky, ale aj keby o tom vedel, že to takto je a hnevalo by ho to, vtedy by k nej cítil viac a nebola by mu ľahostajná .. ale zase s kým? Niekoho cudzieho do toho ťahať by nebolo fér, klamať ho, že má šancu u nej 🙂 ..
Ahojte dievčatá 🙂 No momentálne sa to nehýbe ani nevyvíja nijak. Mladý pán asi pred dvoma dnami odcestoval do Talianska k rodine na viac ako týzden. No 9. septembra mame ist spolu do divadla... to sme boli dohodnutí este pred tym ako som mu povedala to vsetko. Povedal, že nazor nezmenil a rad by tam so mnou siel, len nevie ci sa stihne vratit z Taliansja, mal by. Ale ze ak bude doma tak urcite so mnou pojde 🙂 Tolko momentalna situacia 😀
Nie nie, neozyva sa, ale ani ja ho tam nekontaktujem...aspon budem mat odstup trochu 🙂
no baby,uz aj ja som sa namotala a sledujem lovestory 😉 ...drzim palce,nech to dobre dopadneee 🙂
🙂 Ja tiež sledujem. Aj tak si myslím, že mu Zuzka ľahostajná nie je a že ju dokonca vníma inak ako len ako kamarátku.
Babenky, ja si nerobím nadeje žiadne už, skôr sa snažím zmieriť s tým, ako to je. Len je ťažke sedieť vedľa niekoho v kine či kdesi vonku, usmievat sa, tváriť sa, že je všetko ok...a vo vnútri bojovať sama so sebou 😒
@alka1980 Toto by som ja osobne nerobila. Vsak sa uz vyjadril - chce ju len za kamaratku...no tak to treba prijat...naco mu este vesat na nos, ako velmi jej to vadi?
@zuzina25 Ked Ti da na narodky bukretu, no tak ju prijmi, ziadne treskanie o hlavu...uz vies, ze je to kamaratske gesto...trosku prehnane, čož o to, ale taky chlapec proste je. 😉
No ja mu to nepoviem, budem sa s tym musiet nejako vyrovnat a prekonat samu seba, lebo potom si zas bude mysliet, že som do neho neviem ako po uši zalaskovana a že je neviem aky úžasný 😀 A netresknem mu nič o hlavu, to bolo len zo žartu, no som zvedavá čo spraví, aj ked si myslím, že jemu asi nedošlo, že až takto pozorne sa iba obyčajní kamoši nesprávajú. No zbytočné je špekulovať, chce to osobný rozhovor 🙂

@zuzina25 Nemyslím, že by na túto diskusiu natrafil. A ak, aspoň by naozaj pochopil, že nieje bežné, aby komunikoval tak ako doteraz. Tak či onak, si krásna, rozhľadená a chpalec si raz bude trieskať hlavu o múr 😀 , ty môžeš mať aj 10 na každý prst.