icon

Zamilovaná do chlapa, ktorý býva 200 km odo mňa

8. mar 2021

Da sa zoznamit v tejto covid dobe? Myslim, iba pisanim? Hoci mam davno po 20ke, som buchnuta ako pubertacka🤣 Lenze ten chlap byva odo mna 200km a ja mam rocne dieta. Mam sa na to radsej vykaslat a 100% casu venovat dietatu?

naobedbuduspagety
8. mar 2021

Ja som sa zoznámila na zoznamke s jedným mužom keď toto všetko začínalo, on býva v BA ja V BB. Stretká nám kvôli situácií nikdy nevychádzali , ale písali sme si ďalej. Nedávno sme sa náhodne stretli, odvtedy sme mali uz druhé rande, aj napriek pandémií, je mi lepšie, keď niekoho "mám", aj keď je úplne inde. Ja by som na to nekašľala , opatrenia raz pominú a 200 km nebude až taký problém.

moonlight1210
8. mar 2021

ked si uz buchnuta ako pubertiacka, uz to tak lahko z hlavy nevyhodis.

nevidim ale nic zle na tom, upratat si to v hlave, ze "z tohto mracka (asi najskor) nezaprsi", no napriek tomu si aspon teraz uzivat tie pekne pocity, cerpat energiu do kazdeho dna. citit sa dobre. a ak je k tebe aj mily, tak preco nie.
pre kazdu zenu je pekne citit sa ziadana, zaujimava.
a budes mat aj viac chuti a energie sa venovat dietatu. budes tie pozitivne pocity nan prenasat.

vsak si povedzte, ze to nebudete silit v tejto dobe kovidovej. a ked sa pravidla uvolnia, tak sa mozno uvidite. ak budete mat vtedy este stale zaujem.
budete k sebe ferovi.

elizabet173
8. mar 2021

Zoznamit sa da teraz asi fakt len cez internet, je velmi mala sanca, ze niekde v prirode stretnes niekoho volneho a este si aj sadnete. Ale chlap, ktory byva od teba 200 km je tiez velke riziko. Nic o nom nevies, len to, co ti napise a to moze byt pravda aj nemusi. Nesla by som do toho na tvojom mieste. Mas male dieta, uz si sa raz popalila, usporiadaj si zivot, nastup do prace, vtedy uz tu nebudu taketo obmedzenia, budes mat viac moznosti na zoznamenie. Chapem ta, ze tuzis po laske, ale prave preto si teraz nachylna uverit hocikomu cokolvek a popalit sa druhy krat. Uz musis rozmyslat aj za dieta, nie si uz sama. Keby bola medzi vami vzdialenost 10,15 km, tak ti poviem skus, ale daj tomu cas, nehrn sa rychlo do vazneho vztahu, uz vobec nie do druheho dietata, ale v tomto pripade by som sa na to vykaslala

autor
8. mar 2021

Toho chlapa mi v podstate dohodila moja sestra, je to jej dlhorocny kamos. Jasne, ze je pre mna moje dieta prvorade, rozmyslam co sa tyka chlapov, uplne inak, nez ked som dieta nemala. Moja dcera je najdolezitejsia 🙂 Len som ola zvedava na nejaky nazor, mozno skusenost a tak.... covid asi tak skoro neskonci. Ale ked tych normalnych chlapov je tak malo...

kubkovamama
8. mar 2021

Sak skus ďalej byt v kontakte co z toho bude, ale nazvala by som to skor ocarenie ako zamilovanost, bud opatrna. Mozno osobne by ti az tak nesadol. Kolko zien sa sklame aj po xx case a chlapa pozna dlho osobne(vid ja) takze sms,socialne siete v kontexte budovania vztahu pokladám za neisty zaklad.

malva123
8. mar 2021

Skus zapojit aj hlavu,nielen ten osial zamilovanosti...musis zapojit hlavu...rozum...aby si nebola sklamana.

marseillefan
8. mar 2021

Prečo by sa COVID neskončil? V lete sa budú uvoľňovať opatrenia... vakcíny + vitamín D3 zo slniečka umožnia minimálne uvoľniť situáciu...

dankanka
8. mar 2021

Mne sa pavi ze ho dohodila sestra, ak ho pozna ona, vie zhodnotiť, ze je fajn, nemá ružové okuliare ako momentálne Ty. Cas plynie velmi rychli, mozte zatiaľ telefonovať, mozte sa viduet cez internet, mozte spolu zdieľať svoje životy týmto spôsobom.. Opatrenia sa raz uvolnia a stretnete sa. Prečo sa brániť niečomu, čo vám obom pridá na dobrej nálade, v tejto ťažkej dobe?

autor
9. mar 2021

Mam na neho dobre referencie, cize v tomto smere ani nie ruzove okuliare 🙂 Ide skor o to, ci to ma kvoli tej vzdialenosti vyznam. Druha vec je, ze mam sice dieta a tym program hadam aj na 50 hodin denne, ale vsetko sa toci len okolo neho a mne je niekedy uz ozaj fakt smutno? divne? proste nemam s kym prehodit normalnu rec, kamosky nemam...o niecom inom ako priprava jedla, plienky atd :D

elenita
3. jan 2022

Ahoj autorka, ako pokracujete? Je z toho nieco?