Zamilovaná do cudzieho chlapa
Ako sa "odmilovať"??? Asi mi šiblo z piatich rokoch na materskej, alebo na mňa ide druhá puberta?? Som šťastne, resp.. dobre vydatá, doma mi nič zvláštne nechýba (áno, už tej romantiky nie je tolko, ako ked sme boli čerstvo zamilovaní, a ani stým mojim mužom veľmi nepokecám, kedže nie je zhovorčivý
, ale tak maala som sa super, a viete čo sa mi stalo? Zamilovala som sa do cuzdieho chlapa.. nieeeeeeee, on o tom nevie, videli sme sa dvakrát, aj to len sporadicky, ale akosi mi padol do oka a ja už mesiac den čo den snívam o jeho krásnych modrých očiach.. šiblo mi??? baby, stalo sa vám to? čo vám pomohlo zabudnúť?
@modravila nase konanie mame v nasich rukach, zalezi len na tebe, co chces a ako sa budes spravat.....ja len, ze v kazdom vztahu pride cas (vacsinou prave po tom roku-2) a neskor opat, ekdy sa proste iskry a zamilovanost vytracaju....a potom sa partneri bud rozidu alebo ostane laska, kt. je dolezitejsia ako zamilovanost a ostanu spolu (aj ekd to uz take ruzove nie je;)).....proste si v tej faze a zrazu prisiel niekto, kto ti dal pocitit, ze si apcitelna (lebo tvoj priatel ti to uz dlho pocitit nedal)......a teraz rozmyslaj, ci ides rikovat a nechas priatela tak s rizikom, ze to moze, ale nemusi dopadnut dobre.....alebo sa zobudis a ostanes s priatelom......sama musis vediet, ci je medzi vami alska (s priatelom)....to s kolegom laska zatial isto nie je.......( a este jedna vec.....ak dokaze popri priatelke ten kolega pokukovat po tebe, moze sa raz stat, ze popri tebe raz bude pokukovat po inej kolegyni...ekd uz raz to dokazal...;))....vyries si to v halve....ale sama!
@maria1989
@sorciera24
dakujem dievcata za radu....ale moja otazka na konci bola asi zle polozena.....ja vlastne ani nemam v plane opustit mojho mileho priatela...viem si ho predstavit ako manzela, otca mojich deti na cely zivot. Ano, a viem, ze ak kolega pokukuje po mne, raz by mozno pokukoval po inej, hoci nevyzera byt taky typ....ale ani ja som nevyzerala byt taky typ, ze sa mi bude pacit iny chlap.....chcem proste, aby "rozum" dostal rozum, a aby som na neho tolko nemyslela...V ziadnom pripade ani jeden z nas neuvazuje nad tym, ze by sa so svojim partnerom rozisiel.....sme divni....proste, taky mensi osial.....ktory viem, ze prejde.....len kedy....boze....
@modravila kym ho budes stretavat, tak neprejde, elbo sa ti to paci...ako vravim, ono to cloveku imponuje, ze sa este doakze pacit inym.....ale ako vravis, zachovaj zdravy rozum a vaz si teda, co ams doma a nepokusaj osud....rozhodne by som sa teda zacala kolegovi vyhybat....
@modravila ešte ma napadlo, že ho môžeš využiť pri predstavách pri sexe so svojim priateľom 🙂 skvalitní to túto časť vášho života 😉 ale to len tak mimo. skutočne sa tu nedá radiť, keď sa vídate. iné (a ľahšie) by bolo, ak by ste sa už nestretli. sme ti nepomohli, tak už neostáva len čakať kedy to prejde 🙂

@modravila ja som kedysi bola v podobnej situácii. kamoška mi poradila: predstav si, kde vidíš seba o 5 rokov - s ktorým z tých mužov? aký budeš mať s ktorým život? dobrá rada to bola... 🙂