icon

Zamotaný kruh

dmkr
25. apr 2017

Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim

dmkr
autor
25. apr 2017

Dakujem za pozitivne ale aj negativne odpovede.... vdaka pozitivnym reakciam mam teraz viac sily nato aby som to napravila;)

toskanka
25. apr 2017

@dmkr ak sa nechces citit horsie ako teraz, tak staci jedna veta, ze koncis a ze mu prajes vsetko dobre. To je vsetko.

dominika2221
25. apr 2017

99.99% zadanych chlapov si chlada zeny na pokecoch len za ucelom sexu a zabavenia sa a nikdy by stalu partnerku neopustili samozrejme kym im na to nepride 🙂

emilia25
25. apr 2017

Aky je problem mu napisat je koniec a viac mu uz nenapisat neodpisat nestretnut sa.jedine taky ze to ukoncit nechces.inak by si to uz davno urobila.ale asi to zakazane ovocie najviac chuti.

dmkr
autor
25. apr 2017

@dominika2221 urcite preto lebo som podviedla muza.....s tym druhym byt nechcem a ani sa to neda on je tiez zenaty sice bez deti ale ich manzelstvo je onicom jeho zena ma tiez niekoho preto to on tak nepreziva ale ja mam manzelstvo dobre len som sa proste kopla ja viem ze sa to neda ospravedlnit a nebolo to len z nudy ako to tu podaktore pisali.....ale viem ze cim dlhsie to budem natahovat bojim sa ze sa namotam a potom to bude horsie ukoncit.

sissy27
25. apr 2017

@dmkr aký zamotaný kruh? podľa mňa je to jasné ako facka... podviedla si manžela, zachutilo ti to, rozum ti hovorí skončiť to, podvozok hovorí niečo iné... dobre vieš, že normálny vzťah z toho nebude...
čo riešiš? ak to chceš skončiť, tak tomu amantovi normálne povedz "zlatý môj bolo to fajn ale stačilo, nevolaj mi, nepíš mi, nekontaktuj ma, prajem ti všetko dobré a čau", viac nereaguj na jeho správy, prípadne hoď mobil do najbližšej rieky a kúp si nový aj s novou kartou, zmeň email...
alebo pokračuj, každé hovno raz vypláva na hladinu, aj toto, neboj sa... a potom sa to ukončí aj bez tvojho zásahu 🙂

toskanka
25. apr 2017

@sissy27 ako vzdy, velice trefne 👍

zuzulk
25. apr 2017

@dominika2221 aj zeny zenusky 😈

dmkr
autor
25. apr 2017

@dominika2221 problem je v tom ze my sa nestretavame koli sexu to je to najhorsie....raz sa to stalo ano ale ani sme to nedokoncili a odvtedy to nebolo ....skor si rozumieme ked sa bavime a samozrejme si dame pusu ale ja sa bojim ze ho zacinam mat rada trocha viac ako by som mala preto je cas to skoncit si myslim

dominika2221
25. apr 2017

Ja ti poviem zo svojej skusenosti ze ja nemam perfektneho muza bohu zial ale nikdy by som mu nebola neverna radsej by som to ukoncila a tak zacala uz ked novy vztah kazdy ma svoj kriz ked sa zbavis toho svojho aj ked nie je az taky zly moze prist este horsi ;)

katkati
Autor odpoveď zmazal
zuzulk
25. apr 2017

boa ja by som mala vycitky keby ma iny daval odzadu sorry zeny 😂

pillipilli
25. apr 2017

Ja nepochopim jednu zasadnu vec... Naco sa ludia sobasia ,ked nevedia prezit zivot s jednym partnerom.
A dalsia vec, ty svojho muza milujes??? To akoze si robis prdel ??? To akoze jedneho milujes ,druhemu ides otrcit a s usmevom sa vratis domou???
Si teraz predstav ,ze si na muzovom mieste . Milovala by si ho nadalej ? A normalne do oci by si mu povedala "sice som si vrzla s druhym ale teba milujem "... viem vela otazok ale ked citam taketo prispevky nechapem kde tento svet speje. Ale najskvor do velkej ...

dominika2221
25. apr 2017

Zeny si chcu pokecat aj s chlapom napr ale len pri pokeci to neostane lebo su naivne chyba im porozpravat sa spolocnost a fandi im ked o nich ma chlap zaujem to je jasne zeny maju city ale vacsina chlapov chce len sex to si treba uvedomit

toskanka
25. apr 2017

@dmkr A co ked to len ty takto vnimas, ze sa nestretávate kvôli sexu? Co ak to on vidi inak a ked mu rozhovory s pusou nebudu stacit a najde si inu? A tebe ostanu len oci pre plac. A neverim tomu, ze vase stretavky by pokracovali bez sexu plne romantiky, ako keby ste sa stretavali poza skolu ako male deti.

dominika2221
25. apr 2017

Keby si mu povedala nech sa rozvedie kvoli tebe isto by ta poslal kade lahsie to si uvedom si len ta druha bokovka

toskanka
25. apr 2017

@dominika2221 Si ma predbehla, sme napisali v podstate to iste a to same.

danielak84
25. apr 2017

Ono je niečo pravdy na tom ze ked niekoho miluješ zo srdca nikdy mu vedome neublizis.S prvým mužom mam syna,boli sme spolu len asi 4 roky kym mi nezacalo niečo chybat a to som chodila do roboty a starala sa o domácnosť a dieta ale aj tak som raz neodolala.S terajsim mužom sme 7 rokov,mame deti,ja som doma a odsťahovali sme sa na dedinu kde nikoho nepoznám a muz je cely den v práci.Mam každý den rovnaky ale ani by ma nenapadlo ze si budem písať s cudzím chlapom.Tym som nechcela povedať ze ta odcudzujem ale skor ze by si sa mala zamyslieť ci skutocne svojho múza miluješ a si s nim šťastná lebo keby to tak bolo tak asi neurobíš co si urobila.

dominika2221
25. apr 2017

Hlavne ze sme sa zhodli ;)

dmkr
autor
25. apr 2017

Fuhaaa pekne ste sa do mna pustili ale tak ine som necakala....naslo sa par bab ktore ma troska chapu .....aj tak dik za to ze ste to citala a odpisovali....bohuzial robime chyby kazdy ineho druhu .....

dominika2221
25. apr 2017

Ako odvaha ti nechyba prepac 🙂 mozno popisat si no dobre vramci moznosti ale stretko a atd to chce teda riadnu guraz

alex49
25. apr 2017

načo s ním chodíš na rande, ked vieš, že máš doma muža, že zamotaný kruh, vyhod aplikáciu, zablokuj si ho v mobile a na maily

0silvia0
25. apr 2017

@dmkr pozri sa na to z pohľadu tvojho manžela, ako by si sa cítila, keby robil to, čo robíš ty? Bola by si určite zranená, takže nerob to, čo nechceš, aby iní robili tebe...
Stretávať si sa s ním nemala, tam si už prekročila hranicu, mali ste si len písať, to by sa dalo ešte pochopiť, ale ísť s ním na stretko?

dominika2221
25. apr 2017

Ja ta odsudzovat nebudem je to na tebe ono ked sa uz clovek da do mazelstva trosku treba trpiet a hlavne mysliet na deti co je najlepsie vela stastia

toskanka
25. apr 2017

Ziadny zamotany kruh, len namotana hlava.

zuzulk
25. apr 2017

dmkr..a coked to tvoj muz uz vie alebo si precital par sprav hmmmmm a ty o tom nevies co mi na to odpovies..to je pocit..potom.

dmkr
autor
25. apr 2017

@zuzulk nic nevie urcite ....jasne ze keby urobil nieco take on bola by som sklamana a smutna ja viem ze sa to nema robit ze neni ziadne ospravedlnenie nato ze som sa s nim stretla ja som chcela len kamarata naozaj ono to tak zo zaciatku bolo len proste ....a to je jedno sa to spustilo ....

toskanka
25. apr 2017

@dmkr uvedom si jednu vec, ze on nema co stratit, ty ano. Ako si pisala, on nema dobre manzelstvo, bezdetne. Ty mas co stratit a vela. Ked nebudes ty, zoznami sa cez spominanu aplikaciu s inou zenou. A co budes robit ty, hm?

dmkr
autor
25. apr 2017

@toskanka nic bola by som rada ze by sa to skoncilo lebo ja ho nechcem za partnera a leby si nasiel inu aspon by bol koniec

toskanka
25. apr 2017

@dmkr otazka bola myslena skor do buducnosti, keby sa to prevalilo, resp. by vztah nabral na intenzite. Tak preco to jednoducho nepretnes teraz, z vlastného uvazenia a vole. Chces to ukoncit, ale to nedokazes. Na byvalej strane pises, ze to chces ukoncit s hrdostou ty, a teraz nieco ine, ze by bolo dobre, keby to predsa len ukoncil on.