Zamotaný kruh
Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim
Mňa by v celku zaujímalo, ako by znel príspevok, ak by to urobil tvoj manžel 😀 Týmto si vykopala hrob Vášmu vzťahu, predpokladám, že do 5 rokov ste od seba.... gratulujem ti.
to my máme prísť za ním, alebo čo od nás chceš? vykecala si sa, vieš že robíš sprostosť a aj tak chceš pokračovať
@dmkr vieš čo, tak sa s ním nakontaktuj pod menom nejakej ďalšej baby, vyskúšaj si ho a uvidíš aký je úžasný. Možno potom ho nebudeš vidieť v tak ružových okuliaroch a skôr ukončíš.
@dmkr no neviem,len aby si to ukoncila...lebo motas sa tu okolo toho ako prd v nohaviciach a nic z toho....stale keby to tak ukoncil on....sa zena vzchop!! Ak si zalezi na rodine tak to ukonci ty sama....aby si este nedosla vyplakavat,ze si to neukoncila,tvoj muz sa to dozvedel a potom uz budes mat dovod byt v prdeli....teraz nie....skonci to,lebo do yoho padnes...a vies ako to dopadne aj muz dojde na neveru...dovidenia ti daju obaja 👋🖑
@dmkr on to urobí, keď ho prestanes baviť, bol by sprostý, keby končil on,veď mu roztahujes zadara,to ti nevadí? Aspoň z neho niečo vyťaž inak si ozaj radšej vyloz nohy, sprav kávu,kukaj telku😉
Snáď máš s manželom aspoň hypotéku 😀
@dmkr jedina vec je dolezita, musis byt pevne rozhodnuta ze to naozaj chces ukoncit, mat v tom jasno preco a co by si stratila keby sa to prevalilo. Po tomto to proste odsekni, vymaz cislo, maily, cokolvek ta s nim spaja, vyhod darceky ktore ti dal, cokolvek mas co ti ho pripomina zbav sa toho. Vymaz tu aplikaciu kde ste si pisali, zacni robit nieco nove co ta zamestna, ja neviem, maluj, strikuj, zapis sa na kurz pecenia..a dobre by bolo keby bola nejaka osoba ktorej to mozes povedat a ktorej by si mohla vzdy zavolat keby ta pokusalo toho chlapa zas kontaktovat, aby ta mohla sfuknut a prebrat ta. Lahke to nebude, to ti nebudem ani nahovarat, ale nie je to ani nemozne, zazila som to a mozem potvrdit ze sa to da. Drzim palce...
@alexandraalexandrova dakujem za normalnu odpoved....bohuzial nemam nikoho komu by som o tom chcela hovorit hambim sa zato.....ale zacala som na tom konci pracovat uz sim mu to povedala no neviem ci to zabralo.....mozem ti napisat spravu?
@dmkr a to, ze on ma nanic manzelstvo a zena ma ineho, to ti nabulikal on, ci mas to z inych. zarucenych zdrojov????
Boze, zeny, furt rovnaka pesnicka, ze to tym chlapom este stale zeriete..... 😒
@dmkr Daj bacha, aby sa ti nezačal vyhrážať a ku trtkačke ťa nútiť pod hrozbou vyklopenia pravdy tvojmu mužovi😨
@dmkr jasne, napis
@obsadenemeno naivita je tak bezhraničná 😝
@dmkr koniec moze byt len razny, hruba ciara. zmazat cislo, konto, historiu, hesla, vsetko. nereagovat. povedat raz zbohom a hotovo.
pises, ze nemozete byt spolu, tak si to zjavne uvedomujete. jednoducho mu povedat, bolo fajn, ale zasli sme daleko, mam dieta, mame rodiny, moj manzel je mi drahsi ako ty. a uprimne, modli sa, aby si muz nic nevsimol, nenasiel, ... aby ta chlap nezacal otravovat .. ako spolu komunikujete? snad ti nebude vypisovat/vyvolavat ...
dobre, ze si sa spamatala. mohla si sa aj z kratsej cesty vratit ....
ked tvrdis, ze muza mas rada, vztah OK, tak zapracuj na tom, co ti chyba - ale s muzom, manzelom, otcom tvojho dietata, ked s nim chces ostat.
takze zaver,s chlapom si to uz ukoncila, takze bodka, ziadny dalsi kontakt. to je jedina moznost. a teda poriadne za nim pozametaj, lebo netuzis asi po tom, aby tvoj chlap v mobile nasiel nejaky rozhovor ...
Kurna ake sebecke ze nechcem byt ja ta sklamana.Ved co nech je sklamany bud moj manzel alebo pan dotycny len nie ja.Dviha sa mi zaludok z niektorych zien 😈
@stela310 no ona chce, aby ju ten frajer uhanal, aby sa citila neodolatelna asi..... lebo ak to chce ukoncit, ako pise, tak proste zmenim cislo, neodpovedam na sms-ky, maily, nic. Skor ci neskor pochopi.
Ale ktovie, mozno je to cele uplne inak, mozno ze on uz ochladol a ona si len nahovara, ze to chce skoncit.... a v skutocnosti nechce, bo je donho celkom hotova.
@obsadenemeno ja by som na nu nebola az taka prisna, vsetko sa nejako zacne a vacsinou nevinne. Viem verit tomu, ze nastal stereotyp v manzelstve, ona sama s detmi v zahranici, tak si chce pokecat s niekym novym, aby zahnala nudu. A postupne sa namotala na jeho kecy, ktorym prikladala ovela vacsiu vaznost, nez ako boli myslene, ale podvedome tusi pravdu. Myslim si, ze keby to bola ozaj velka laska, tak zahodia svoje manzelstva za hlavu a budu spolu a ona si prave uvedomila, ze ani z jej strany to az taka laska nie je, tak sa chce z toho dostat so ctou
@barbora01 mozno. Mozno nie. Lebo si trosku odporuje. Chce to skoncit, ale aj nechce.
Lebo, nalejme si cisteho vina, ak chces s niekym naozaj skoncit, tak to urobis. Vsetci sme to aspon raz urobili. Odstrihli niekoho, s kym sme uz byt nechceli.
Ale problem je, ze ona chce....ze sa namotala. A mam taky maly tusak, ze uz to skoncit nevie, ze je uz prilis neskoro.
A sice si uvedomuje, ze tam nie je buducnost (tiez nechapem, preco je on so zenou, ked ju nelubi a ona ho podvadza, deti nemaju.....to je co za chlap? Iny by sa zbalil a necrcal by sa v takom vztahu) cize mozno tusi, ze buducnost to nema, lebo ten frajirek by si ju na krk s dietatom nezavesil, ze je pre neho len zabavkou, odreagovanim.
Ozaj by ma zaujimalo, ze odkial to vie, ze ho manzelka podvadza....urcite od pana playboya.
A ano, mozno vyznievam tvrdo, ale realita je vacsinou tvrda. Mas tu desiatky pribehov kazdy mesiac. A v tomto pripade - autorka temy vie, co urobila nespravne, vie, ze by mala zostat s manzelom, vie, ze vela riskuje....a predsa potrebuje "vyhovorku" a caka, ze to skonci on. Lebo keby NAOZAJ chcela, tak to ukonci ona, a bez omacok.
@dmkr najprv si prestaň klamať sama sebe. O akom dobrom manželstve to píšeš? V tom ktorom ty určite nie si? Veď v dobrom manželstve sa nenudis, nehladas písanie si s akýmkoľvek mužom, nestresovas sa poza chrbát milovaneho manžela a deti s iným mužom a nesexujes s iným muzom.takže za mňa - prestať klamať samu seba. To ako úplne prve
@obsadenemeno Dalsia princezna .... 🙂
Vidim ze ste si podsktore urobili s toho celeho novy pribeh aby ste mali o com trepat .....toto bol napad sem si prijst po radu ach jaj
@majcika sak to. Ja, napriklad, ked sa nudim, tak citam knihu. Alebo idem na prechadzku. Alebo zavolam KAMOSKE na pokec. Alebo vyskusam nejaky novy recept na kolac pre manzela, co je v praci a tvrdo maka. Alebo co ja viem co....ja sa vlastne nikdy nenudim.
Vystacim si aj sama. Hm. Som divna???
Ženy a prečo vlastne utocite na toho milenca? Veď nie on sem píše, že má problém. On si len a len užíval. Chrapunstvo ale zrejme ho to nestve. Zakladateľka je ta, ktorú to štve. Ani nevie čo ju vlastne stve
@dmkr no ved si pisala, ze ani necakas rady.... hm?
No a ozaj, to, ze im to s manzelkou neklape a ze ho ona podvadza vies od neho, ci z ineho zdroja? Uz sa to pytam tretikrat a ty nyst.... 😒

@pillipilli A ešte to aj povie, že z nudy, keby aspoň slzy jak hrachy, aké nešťastné manželstvo, ale ono ani to nie. ☹