icon

Zamotaný kruh

dmkr
25. apr 2017

Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim

majcika
25. apr 2017

Ono na pokec hľadať, písať si a stretávať sa potom až dôjsť do sexu je kopec času, ktorý investovala. Cize cielene sa namotavala

barbora01
25. apr 2017

@obsadenemeno ale ja s tebou uplne suhlasim len kedysi davno som si tymto presla tiez a pochopila o co ide tymto namotavacom cez internet. A ozaj to zacalo nevinne. Len som si tym musela prejst. Jasne, ze ho manzelka nepodvadza, skor by som povedala, ze je skvela zenska, ktora sa o vsetko postara a on si z nudy vypisuje po internetoch a dviha si ego. Chcela som tym len povedat, ze zakladatelka sa evidentne stratila vo vesmire, ale nerobila to zo zlym umyslom, len ma nedostatok skusenosti

dmkr
autor
25. apr 2017

@obsadenemeno vies co zabudla si napisat ze ked sa nudis vysedavas na tomto super portale a davas mudre rady!!!! Pekne si to tu cele poprekrucsla a pises za mna veci ktore som tu nukdy nenapisala .....staraj sa o seba a ked chce radit v tomto duchu radsej si to rozmysli a nic nepis!!!!

dmkr
autor
25. apr 2017

@barbora01 dalsia mudra ktora pise za mna vyborne!!!!

barbora01
25. apr 2017

@dmkr ja pisem za teba? :D

toskanka
25. apr 2017

@dmkr Pocuvaj, nikto to tu s tebou nemysli zle. Vsetky ti radime, nech sa spamatas, kym je cas, niekto to napisal s omackami a niekto bez. Nikto, opakujem nikto tu tvoje spravanie a konanie neschvalil, ze dobre si urobila moja a len tak dalej.

mandala77
25. apr 2017

@toskanka @obsadenemeno ahojte 🙂
čítam, čítam... no ja som to zobrala, nie že ďalšia, ale že tá istá alebo skôr, jedna z tých dvoch 🙂

dominika2221
25. apr 2017

K tomu ze ma doma neviem co za zenu ja som chlapovi odpustila neveru pisal si s inou a to by si sa divila co som sa tam dozvedela jaky je on chudacik pritom sa ma ako prasatko v zite chlapi ak chcu zenu dostat do postele to zo seba vedia urobit chuda

dominika2221
25. apr 2017

A co uz by ta cakal za zivot ak ma doma zenu a podvadza ju? Bude s tebou a bude podvadzat teba taky chlap nema ziadnu buducnost

barbora01
25. apr 2017

@obsadenemeno aha ako som to schytala 😂

toskanka
25. apr 2017

@barbora01 Bola si malo empaticka 🙂

dominika2221
25. apr 2017

@toskanka 😂

didaa
Autor odpoveď zmazal
obsadenemeno
25. apr 2017

@barbora01 zvykaj si, poznas to o tej trafenej husi, co zagaga? Alebo to, ze za pravdu sa kazdy hneva??? No vidis, napises jej pravdu a ona dupka nozickou, ze ne a neni to tak..... 🙄

A mne nenapise a nenapise, ze od koho sa "dozvedela" ze ho zena podvadza..... ani nemusela. Predsa od citliveho uzasneho muza, ktory jej tlaci buliky do hlavy a ktory jej povie, co chce pocut, ne..... 😲

Ja nechapem, co to za "uzasny" chlap, co sa tak veselo necha podvadzat zenou, ktoru vraj nemiluje...... to musi byt terno, fakt, 😝 sorry, ale namotana si riadne..... radsej keby si prestala podskakovat a priznala si pravdu 🙈 🙉 🙊

obsadenemeno
25. apr 2017

@dmkr no mozno, keby si napisala CELU pravdu, tak by boli reakcie ine....cize naposledy sa ta pytam: kto ti dal informaciu, ze pani manzelka hnusna harpyova podvadza uzasneho nezneho citliveho chlapika, on to vie, ale s tym nic nerobi, lebo....... co? Je posera? Ci si prenho len povyrazenim, hlupucka sliepocka, co sa namotala a zozobe kazdu somarinu, co jej on povie?

👏

barbora01
25. apr 2017

@obsadenemeno a to som na nu chcela byt mila, uz to neurobim 😀

dominika2221
25. apr 2017

A kde napisala ze jeho zena podvadza? Uz sa stracam 🙄

dominika2221
25. apr 2017

Chcela by som vidiet toho chlapa co ho podvadza zena a nemaju deti ze si s nou zije veselo dalej 🙂

didaa
25. apr 2017

@dmkr KARMA je zdarma...nerob iným to, čo nechceš aby robili tebe.

sisi0108
25. apr 2017

ďalšia vymyslená blbosť

moonlight1210
26. apr 2017

@dmkr čo sa pechoris, prosím ta.
Veľmi dobre, naozaj veľmi dobre si ešte raz prečítaj príspevky, čo do teba kopu, pripadne si z teba ironicky uťahujú.

Nie vypisovať cela oduta, že to bola chyba sem písať. A hrať sa na chúďatko nepochopené.

Páli ta to? Serie ta to? Vadi ti to? Uráža ta to?
Na nich presne vidíš, čo sa ti stane, až to praskne. Takto na teba budú pozerať ľudia z tvojho okolia. A ešte horšie. Tu sú k tebe baby ešte mierne.
vôbec si nemysli, že tam nikoho nezaujímate a že oni slovensky nevedia. Toto totiž zaujíma každého, takéto klebietky. A šíria sa ako mor. Ak nerozumejú, ešte horšie. Základ pochopia, detaily si pridajú podľa agentúry JPP. Môžeš dokonca spôsobiť hanbu mužovi, keď sa začne hovoriť, že ta vraj on podvádzal.

Porozmýšlaj, či ti ten cukrujuci amant stojí za toto, aby si mala doma drámu a medzi susedmi hanbu.
Následne aj pred rodinou. Lebo asi budeš musieť doma povedať, prečo sa napríklad rozvádzas (ak sa budete).
Či sa chystáš doma povedať: ale mami, ty tomu vôbec nerozumieš. Ja som sa taaaak tam nudila a on ma tak chápal ako nikto. A vieš ako fajne jeho bozky chutili?

magmolatus
26. apr 2017

@dmkr Proste sa odmlč a hotovo. Keď ti na to príde muž, tak zničíš život jemu aj sebe.
Ako motiváciu ber to že zničíš vlastnú rodinu ak sa to dostane na povrch.

0silvia0
26. apr 2017

@magmolatus no ale autorka chce aby to bolo bezbolestné... a rázne ukončenie vzťahu by ju bolelo...🙄

toskanka
26. apr 2017

@0silvia0 a nevie si vybrat, ci to chce ukoncit z vlastnej iniciatívy s hrdostou, alebo si pockat, kym to ukonci nestastne zenaty milenec.

emilia25
26. apr 2017

Ona to ukoncit nechce keby chcela uz to ma za sebou aj hned vcera vecer.napisat aj ked tam neni je uplne lahke.lenze pani sa do nho zamilovala a citi sa ako pubertacka.treba to ukoncit hned a zobrat sa ked je vela casu a ist na slovensko domov aj s dietatkom.a tam zisti ci miluje muza ci nie.ja som bola na jednu noc ked som s detmi sla k babke aby deti mali vylet.plan bol cely vikend uz rano som muzovi volala aby prisiel pre nas.ten pocit on tam my tam bol hrozny.joj

magmolatus
26. apr 2017

@0silvia0 Asi ju viac bude bolieť to ak jej na to manžel príde a to že to nevie ukončiť mesiac, tak zrejme svedčí o tom že bezbolestne to nepôjde.

Nie všetko sa dá vyriešiť úplne hladko. Jej milenec určite nemá záujem to ukončiť, veď prečo by aj.

Čím dlhšie to bude trvať, tým je väčšia šanca že to praskne a potom bude bojovať o prežitie vlastnej rodiny. A to bude určite väčší boj ako táto "jednorázovka, či úlet" či ako to mám nazvať.

Ja ju neodsudzujem, len niekedy si človek musí vybrať bez ohľadu na to čo to bude stáť.

Čím dlhšie sa to bude ťahať, tým viac sa bude trápiť.

0silvia0
26. apr 2017

@magmolatus no ved jasné, niektoré veci treba vyriešiť rýchlo, rázne, pragmaticky a bez zainteresovania citov. Buď chce zachovať manželstvo alebo nechce, žiadne iné riešenie tu nie je. Pomalé odmotávanie od pobláznenia neexistuje, musí s ním prerušiť všetky väzby, aby sa následne mohla od neho odpútať. Žiadne iné riešenie neexistuje...

oriesok32
26. apr 2017

@dmkr ahoj, riesim podobnu situaciu a uplne ta chapem, ak by som o tom pocula sama by som to odsudila, ale ako sa vravi, kym si neobujes moje topanky nesud.
U mna je to ale v takom stave ze to bolo dovodom nefungujeceho vztahu, myslim ze mi to otvorilo oci ze manzela nelubim.V manzelstve kde je vsetko v poriadku sa jednoducho vobec taketo veci nedeju a vobec tu nejde o klobasu ako to tu niekto nazval.......
Niekedy sa jednoducho stane, ze spriaznenýu dusu najdes neskoro, ked uz mas rodinu :(

toskanka
26. apr 2017

Jedno rozmaznane decko, co ma v zivote vsetko a nevie si to vazit. Akurát som v inej teme citala, ako rodicia bojuju s vaznou diagnózou ich synceka, pri pomysleni na ludi typu autorka sa mi vazne chce grcat.

toskanka
26. apr 2017

@oriesok32 Medzi tebou a zakladatelkou je rozdiel. Ta pisala, ze svojho muza miluje a ma s nim dobry a casty sex a na materskej sa nudila, tak sa rozhodla, ze si to spestri. V tomto pripade fraza, ze kym neobujes topánky, nesud, je uplne od veci.