icon

Zamotaný kruh

dmkr
25. apr 2017

Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim

toskanka
26. apr 2017

Milostpani zije v zahranici. Ako prvu vec by som sa chcela naucit jazyk tej krajiny, t.j .navstevovat jazykove kurzy, alebo ak jazyk ovlada, supnut malého do skolky a najst si pracu aspon na 4 hodinky, nejak cas ZMYSLUPLNE vyuzit a nie cez net vyhladavat chlapov.

0silvia0
26. apr 2017

@libawet no veď jasné, poďme sa pokojne vžívať aj do situácie neverníka. Ja chápem nejaké pobláznenie, vzrušenie z niečoho nového, priznávam, aj mne sa to stalo. Ale keď chcem, aby boli ľudia voči mne féroví, musím byť férová aj ja. Vymením dlhoročnú rodinu za nejaké chvíľkové pobláznenie? Alebo sa budem snažiť osviežiť, obnoviť častokrát stereotypný manželský život? Tu je to už o morálnych zásadách a o schopnosti chcieť komunikovať a budovať svoj pôvodný vzťah. Kto nechce, nevládze, tak si hľadá rozptýlenie mimo hlavných vzťahov. Ako napísala @obsadenemeno vernosť je rozhodnutie. Ak chcem byť verná, tak verná budem. Ak nechcem byť verná, mohla by som byť aspoň férová, ukončiť jeden vzťah a následne budovať ďalší...

libawet
26. apr 2017

@toskanka to je ale pekná...to máš odkiaľ? Z vlastnej hlavy? Aj ten akože dobrý robí chybu, lebo je práveže moc dobrý a nebráni sa.

toskanka
26. apr 2017

@libawet Si to zabila 🙂 Ze robi chybu, lebo je moc dobry. Nerobi chybu, len ma smolu, aku ma zenu. A keby o tom vedel, ake ma jeho zena chodnicky, ako vies, ze by sa nebranil? Aby sa jednoho dna necudovala, ked skonci s dvoma igelitkami pred vchodom.

libawet
26. apr 2017

@0silvia0 ...zoberme tento príklad: všetko funguje, peniaze, rodina, manžel je super, ale akosi po nejakých tých rôčkoch si manželku nevšíma akoby mal, berie ju ako samozrejmosť. Manželku to trápi, hovorí mu to, no nič sa nedeje. Zrazu sa odkiaľsi objaví niekto kto si ju všíma presne tak akoby ona chcela a potrebovala...doma má pri tom " všetko " , len tú pozornosť zo strany manžela nie...a bum, stane sa to! Lebo ten " niekto " jej to dal...a teraz súďme....kto je na vine?

sopka10
26. apr 2017

Podla mna by si si mala v hlave vsetko usporiadat ako prvy bod, no a dalej sama si uz spomenula ze by to ako par neslo ... treba si priznat ze vasen je krasna ale jedneho dna pominie, no a manzela a dieta mas doma , ...ak by to bolo mozne tak by som na tvojom mieste sadla s tm milencom vysvetlili si situaciu v ktorej sa vas ,,vztah,, ocitol a dohodli sa na tom ze je koniec a ani sa nekontaktovali ....ak budes udrziavat kontakt aj ked len napr.smskami , toho pocitu a vasne k nemu sa nikdy nezbavis... no a manzel ..pokial je normalny , nie ziadna ziarlivka a ak uznas za vhodne tak sa mu o tom priznaj a vysvetli mu vsetko ..., ak tomu tak nie je tak si to nechaj pre seba navzdy ale snaz sa aby sa to uz nestalo nikdy a s nikym . Ber to ako ulet , uzitie si , a aj ako vyzvu zamysliet sa ze co je pre teba skutocne dolezite . :D

libawet
26. apr 2017

@toskanka nikto sa nemení....Akú má ženu? Akú si vybral a spoznal a zasa opačne.

toskanka
26. apr 2017

@libawet Dalsia ehm ... sprostost. Nikto tu nie je od toho, aby nas vecne obskakoval a skladal nam poklony. A ze sa "zrazu" zjavi niekto, pri kom nam vlhnu nohavicky, je ubohost a neschopnost riesit situaciu.

sopka10
26. apr 2017

Tiez si myslim , ze ten kruh si si ,,zacarovala a vytvorila,, vlastne sama , tak by bolo fajn , ak by si si to aj sama vysporiadala, myslim tym sama so sebouv prvom rade... ale chapem ta,,

toskanka
26. apr 2017

@libawet Ale ano, ludia sa casom menia a velmi.

0silvia0
26. apr 2017

@libawet no tak poďme pekne poporiadku. Na začiatku bol sľub. Sľub vernosti, v dobrom aj v zlom atď. veď to všetci poznáme... Takže ak ma manžel bude brať ako samozrejmosť, mám právo ho podviesť? Ten, pre koho je sľub dôležitý, tak sa zmieri s tým, že po rokoch je manželstvo iné ako na začiatku a manžel mi nebude skladať ódy na krásu ako na začiatku (aj keď to samozrejme poteší). Pre koho sľub sú len kecy do vetra, podvedie v pohode. Ja nepotrebujem nikoho súdiť, ja si žijem svoj vlastný život a mne je jedno kto je na vine...
Inak veľmi sa mýliš v tom, že ľudia sa nemenia. Práveže menia a dosť. Ľudia vekom, skúsenosťami dozrievajú, pozerajú sa na veci úplne inak ako pred rokmi, aj povahové črty sa menia. Takže je toho dosť, s čím musia dlhoročné partnerstvá zápasiť a prechádzať... a častokrát to nie je ľahké. Keď sa pozriem dozadu, mám pocit, že pred 16-timi rokmi, keď som vstupovala do manželstva, som bola niekto úplne iný. S manželom sme sa ovplyvňovali, učili jeden druhého, obrusovali hrany, nastavovali zrkadlá... nie vždy to bolo ľahké, nakoľko sme obaja dominantné typy. Ale obaja sme manželstvo brali od začiatku vážne...

libawet
26. apr 2017

@toskanka vieš čo...prečítaj si to znovu a lepšie, a potom niečo vypisuj a poučuj.

toskanka
26. apr 2017

@libawet a co konkretne si mam po sebe precitat?

libawet
26. apr 2017

@0silvia0 teória je teória, prax je prax.....ľudia sa nemenia, len sa vyfarbia @toskanka

toskanka
26. apr 2017

@libawet realita je realita, ze ludia sa casom menia.

libawet
26. apr 2017

@toskanka "je ubohost a neschopnost riesit situaciu " - ja som písala, že sa spolu bavili a riešili, než žena " šla " do nevery, takže to nebolo o neschopnosti riešiť situáciu....

libawet
26. apr 2017

@toskanka ...tým, že sa vyfarbia .

toskanka
26. apr 2017

@libawet mozno ... ale okolie to vnima ako zmenu a to je podstatne.

libawet
26. apr 2017

@toskanka hej, takže máme obe pravdu.

obsadenemeno
26. apr 2017

@libawet autorka sama pisala, ze ma dobreho manzela, vela dobreho sexu a manzelstvo bolo tiez ok.
Len sa nudila, no....😵

0silvia0
26. apr 2017

@toskanka vyfarbenie či zmena, je to veľmi podobné. Možno charakter sa nezmení (u niektorých aj áno), ale napríklad mladícka impulzívnosť časom odíde, človek časom dokáže priznať svoje chyby, kdežto mladý človek sa bude za pravdu do krvi biť... jednoducho je to zmena, či to nazveme vyfarbením, dozretím alebo čím... a človek pôsobí na okolie inak ako za mladi...

libawet
26. apr 2017

@obsadenemeno nemyslím...tam bolo ešte čosi iné, čo nám už nepovedala. Každý hľadá inde, čo doma nemá.

toskanka
26. apr 2017

@libawet zalezi od toho, cim nas zivot bicuje alebo hycka, su ludia, ktori sa zmenili o 180 stupnov, ze ich ani vlastna mater nepozna.

libawet
26. apr 2017

@toskanka nezmenili, vždy to bolo niekde v nich, len sa vyfarbili....

toskanka
26. apr 2017

@libawet nevidela by som vsetko tak fatalne, nemenne, ani s charakterom. Vsetko navôkol sa meni, jak cas plynie, aj priroda sa meni, aj clovek.

katkati
26. apr 2017

@libawet A keď sa zmení pozitívne, správa sa oveľa lepšie, rozumnejšie, to sa tiež "vyfarbí"?

salfusco
26. apr 2017

tak sa už dohodnite 😀

0silvia0
26. apr 2017

@libawet potrebuješ nutne potvrdiť tebou zvolené slovo "vyfarbiť sa"? Prečo na tom tak nástojíš?

toskanka
26. apr 2017

@libawet nebolo to sice adresovane mne, ale nie kazdy hlada to, co doma nema. To mas odkial? Dalsia nezmyselna otrepana fraza.

obsadenemeno
26. apr 2017

@libawet no ale ked to zamlcala, nech sa necuduje reakciam, ake su....leda ze by to bolo nieco este horsie, cize vedela, ze reakcie by boli tomu odpovedajuce.....

ja si furt myslim, ze v tomto pripade plati to o tej koze, co sa sla smykat.....

sama potvrdila, ze jej manzel je az prilis dobry 😒