icon

Zamotaný kruh

dmkr
25. apr 2017

Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim

toskanka
26. apr 2017

@0silvia0 Navrhujem vyraz: Farebna zmena 🙂 Z belocha sa stane cernoch a z cernocha beloch.

dankabodvanka
26. apr 2017

@obsadenemeno Urobil zo seba podvádzaného chudáčika, aby ho ľutovala a nôžky rozťahovala 😝

obsadenemeno
26. apr 2017

@dankabodvanka presne. Nikto na svete ma nepresvedci, ze chlap, zenaty so zenou ktoru nemiluje a ona ho podvadza by s nou zostal. Akurat ze by mala miliony a drzala si ho ako domace zvieratko.....( a to zase vypovie o charaktere dotycneho pana 😨 ) ale naco zivit zbytocnu klobasu, ked ma inu, lepsiu??? Tu, s ktorou ho podvadza???

toskanka
26. apr 2017

@obsadenemeno Tak toto je uz ozaj zamotany kruh 🙂

obsadenemeno
26. apr 2017

@toskanka skor domotany kruh..... pockaj, ked sa na nas vyruti, ze ake zase pribehy vymyslame....

toskanka
26. apr 2017

@obsadenemeno skor cakam, kedy bude tema zmanana 😝

Inak dotycny pan je zahadnejsi ako usmev Mony Lisy 🙂

majkeel
26. apr 2017

No pobavilo. 🙂
Kebyze napise zena, ze ju podviedol muz, uz by mu vsetky balili kufre, pisali ziadost o rozvod, o vyzivne na deti, manzelku, hladal by sa najlepsi rozvodovy pravnik v meste a siel by s 2 igelitkami do podnajmu. Ked podvedie zena, polovica ju obhajuje, polovica jej trochu vynada, ale ziadna nepovie, Ty taka a taka, zbal si sama dve igelitky a chod prec. 😀 😀 😀

toskanka
26. apr 2017

@majkeel Vidis, my sme jej tu s laskou vypisovali v jej dobro a ona na nas takto 😲

0silvia0
26. apr 2017

@majkeel no ved podla rovnopravnosti by jej dve igelitky mal zbalit podvadzany manzel, nie?

toskanka
26. apr 2017

@0silvia0 Inak ja stale cakam na tu vyfarbenu odpoved 🙂

0silvia0
26. apr 2017

@toskanka od zakladatelky? Tej uz lezieme na nervy a nechapeme ju...😰

toskanka
26. apr 2017

@0silvia0 Nie. od @libawet, preco tak nastoji na slovnom spojeni ohladom vyfarbenia sa. Napr. ja sa vo vela situaciach spravam inak ako v mladosti a nemam pocit, ze by som sa len "vyfarbila". Skor som dozrela a obrusila to jadro, ktore ma ona na mysli, ze je nemenne cely zivot.

0silvia0
26. apr 2017

@toskanka ja to vnimam tak ako ty. Ale mozno podla seba sudim teba a @libawet sa rokmi vyfarbila... No asi niektori sa vyfarbuju a niektori jednoducho dozrievaju 😇

toskanka
26. apr 2017

@0silvia0 Ano a niektori hraju vsetkymi farbami 🙂

sopka10
26. apr 2017

No ale pisete tu vsetko mozne , zamyslel sa niekto nad tym , ze preco sa v okamihu ked sa mala stretnut s tym novym milencom nepovedala nie? ale rozkodla sa ist a skusit to ? Mozno ze ta laska a vsetko ,,super,, s manzelom a v rodine nie je az tak ,,super,, ci?

0silvia0
26. apr 2017

@toskanka no to ano, farby su pri vyfarbovani sa a dozrievani mimoriadne dolezite😔

obsadenemeno
26. apr 2017

@sopka10 mozno nie je, ale autorka tvrdi, ze je....len ze sa "nudila" 😉

sopka10
26. apr 2017

ano ale nepovedala ze v akej ,,oblasti,, sa nudila ....

toskanka
26. apr 2017

@sopka10 Na manzela nepovedala jednoho krivého slova, co jej sluzi ku cti. Priznala, ze sa na materskej nudila a vzhladom k tomu, ze je jej krajan v cudzine, sa s nim stretla. Do tohto okamziku na tom tiez nevidim nic strasne. Keby ho zoznamila aj s manzelom, ze natrafila na super cloveka a zostali by v kontakte ako kamarati, fajn. Lenze vieme, ako vacsinou dopadne kamaratstvo medzi muzom a zenou.

toskanka
26. apr 2017

@sopka10 Tu "oblast" definovala ako uspokojivu, casto a dobre 🙂

dankabodvanka
26. apr 2017

@obsadenemeno Mne len vážne nejde do hlavy, či je fakt taká hlúpa, alebo naivná, alebo...že mu skočila na taký starý a trápny trik 😝

toskanka
26. apr 2017

@toskanka Fakt jej tu nikto nechcel zle, aj z tych tvrdsich prispevkov presvitala cez povrch uprimna snaha otvorit jej oci, aby jej nezostali len oci pre plac.

Lenze ona sa ako slamky chytala prispevkov typu " chapem ta, tiez prezivam/prezila som nieco podobne ".
Ale taketo prispevky ju nikam neposuvali, podla mna. Len ju utvrdzovali v tom, ze je to normalna vec.

salfusco
26. apr 2017

@dankabodvanka na mna je tiež žena zla,kde hladat tie,co lutuju? 😀 😀

dankabodvanka
26. apr 2017

@sopka10
Niekedy stačí, ak sa slečna od dobroty nevie vmestiť do kože a nájde si napichovača 😝

dankabodvanka
26. apr 2017

@salfusco Tak prečo od nej neodídeš a nenájdeš si dobrú ?

libawet
27. apr 2017

@toskanka existuje u Teba vôbec niečo, čo nie je otrepaná fráza? Ty musíš byť veľmi zbehlá v živote a už si teda asi naozaj všetko preskákala a všetko si zažila, že môžeš toto tvrdiť? Alebo to robíš a neguješ len z princípu, aby reč nestála...

toskanka
27. apr 2017

@libawet napisala si minimalne 3 veci ktore nie su pravdive.

libawet
27. apr 2017

@toskanka život ma naučil, že sú.

0silvia0
27. apr 2017

@toskanka už vieme rozdiel medzi vyfarbovaním sa a dozrievaním?😇

katkati
Autor odpoveď zmazal