Zamotaný kruh
Ahojte, ani neviem ako zacat a ani necakam velku radu asi sa potrebujem len vyrozpravat, tak aby nikto nevedel kto som a nemusela by som sa za seba hambit. Zacnem tak ze som vydata mam krasneho syna zijeme s muzom v zahranici. Ako som tak s malym doma na materskej zacala som sa troska nudit tak som sa prihlasila na jednu aplikaciu kde sa da kecat s hocikym a vsak sim natrafila na jedneho muza s ktorym som si v pisani dost rozumela, rozhodli sme sa stretnut co bola asi najvacsia chyba. Brala som to len tak ze mozno dobry kamarat tiez slovak v cudzine neni na skodu tiez je zenaty ale nema deti. Zacali sme sa stretavat pisat si pekne spravy co nam obom chybalo potom prisli bozky a jeden krat sa nam to vymklo a mali sme sex ....je medzi nami strasne vela vasne mam ho asi aj rada myslim ze aj on mna ale spolu byt nemozeme ani nechxeme ako par to sa neda. Ja som sa rozhodla ze to chcem ukoncit tie co si nieco podobne zazili pochopia ze to neni jednoduche poradte ako to mam urobit. Viem ze to nikam nevedie a nechcem klamat uz .....cim neskor sa to skonci tym viac budem smutna to viem preto to chcem ukoncit cim skor. Poradte nieco prosim
@obsadenemeno Urobil zo seba podvádzaného chudáčika, aby ho ľutovala a nôžky rozťahovala 😝
@dankabodvanka presne. Nikto na svete ma nepresvedci, ze chlap, zenaty so zenou ktoru nemiluje a ona ho podvadza by s nou zostal. Akurat ze by mala miliony a drzala si ho ako domace zvieratko.....( a to zase vypovie o charaktere dotycneho pana 😨 ) ale naco zivit zbytocnu klobasu, ked ma inu, lepsiu??? Tu, s ktorou ho podvadza???
@obsadenemeno Tak toto je uz ozaj zamotany kruh 🙂
@toskanka skor domotany kruh..... pockaj, ked sa na nas vyruti, ze ake zase pribehy vymyslame....
@obsadenemeno skor cakam, kedy bude tema zmanana 😝
Inak dotycny pan je zahadnejsi ako usmev Mony Lisy 🙂
No pobavilo. 🙂
Kebyze napise zena, ze ju podviedol muz, uz by mu vsetky balili kufre, pisali ziadost o rozvod, o vyzivne na deti, manzelku, hladal by sa najlepsi rozvodovy pravnik v meste a siel by s 2 igelitkami do podnajmu. Ked podvedie zena, polovica ju obhajuje, polovica jej trochu vynada, ale ziadna nepovie, Ty taka a taka, zbal si sama dve igelitky a chod prec. 😀 😀 😀
No ale pisete tu vsetko mozne , zamyslel sa niekto nad tym , ze preco sa v okamihu ked sa mala stretnut s tym novym milencom nepovedala nie? ale rozkodla sa ist a skusit to ? Mozno ze ta laska a vsetko ,,super,, s manzelom a v rodine nie je az tak ,,super,, ci?
@sopka10 mozno nie je, ale autorka tvrdi, ze je....len ze sa "nudila" 😉
ano ale nepovedala ze v akej ,,oblasti,, sa nudila ....
@sopka10 Na manzela nepovedala jednoho krivého slova, co jej sluzi ku cti. Priznala, ze sa na materskej nudila a vzhladom k tomu, ze je jej krajan v cudzine, sa s nim stretla. Do tohto okamziku na tom tiez nevidim nic strasne. Keby ho zoznamila aj s manzelom, ze natrafila na super cloveka a zostali by v kontakte ako kamarati, fajn. Lenze vieme, ako vacsinou dopadne kamaratstvo medzi muzom a zenou.
@obsadenemeno Mne len vážne nejde do hlavy, či je fakt taká hlúpa, alebo naivná, alebo...že mu skočila na taký starý a trápny trik 😝
@toskanka Fakt jej tu nikto nechcel zle, aj z tych tvrdsich prispevkov presvitala cez povrch uprimna snaha otvorit jej oci, aby jej nezostali len oci pre plac.
Lenze ona sa ako slamky chytala prispevkov typu " chapem ta, tiez prezivam/prezila som nieco podobne ".
Ale taketo prispevky ju nikam neposuvali, podla mna. Len ju utvrdzovali v tom, ze je to normalna vec.
@dankabodvanka na mna je tiež žena zla,kde hladat tie,co lutuju? 😀 😀
@sopka10
Niekedy stačí, ak sa slečna od dobroty nevie vmestiť do kože a nájde si napichovača 😝
@salfusco Tak prečo od nej neodídeš a nenájdeš si dobrú ?

@0silvia0 Navrhujem vyraz: Farebna zmena 🙂 Z belocha sa stane cernoch a z cernocha beloch.