Závidím jej a ničí má to
Ahojte ..píšem sem na toto fórum prvý krát.. potrebujem sa súrne niekde vyrozprávať a možno aj povzbudiť ukázať smer cestu alebo ja neviem..mám 32 rokov tri deti som vydatá 8 rokov vzala som si muža ktorý ma mladšieho brata ten je tiež ženatý a má 4 ročnú dcéru..a práve on a jeho žena sú dôvodom môjho nešťastia..zožiera má totiž závisť k švagrinej a neviem ako stým bojovať. Ide o to že ona má presne to všetko v živote po čom som ja vždy túžila..má skvelého muza ktorý dobre zarobí pomáha jej a dieťatom aj v domácnosti ona má dobrú prácu akurát si dostávali a skolaudovali menší ale krásny domček každý má svoje auto ich dcérka je veľmi rozkošné a sikovne dieťa jednoducho má život bez starosti jediná jej starosť je či pôjde si dať urobiť obočie alebo mihalnice..Kym ja..To je aj ťažko písať..s mužom sme v podnájme máme troch chlapcovi staršie 6 ročne dvojičky a ročného syna jeden z dvojičiek je autista manžel Je na polovičnom invalidnom dôchodku chodí na brigády ale to nám nestačí nemôžeme si dovoliť nič zpo zaplatení nájmu nám ostané len pár eur na nevyhnutnosti auto sme museli predať ešte pred pandemiou manžel s ničím nepomôže lebo sa neustále sťažuje na zdravotný stavsom sama na všetko a mám pocit že si zaslúžim lepší život..svagrovcom sa vyhýbam Ako sa sa dá lebo neznesim počúvať čo zase idú kúpiť alebo kam pôjdu na dovolenku..kým oni majú nový krásny dom my starý zatuchly byť kým oni majú krásnu záhradu my rozbitý balkón kým oni majú Peniaze na všetko my takmer na nič nemáme..
@0silvia0 ona tusim pisala iba, ze jej muz spadol z lesenia
@natalienka12 a kde sa tu zobrala v diskusii tá oblička?
@0silvia0 Padol z lešenia a prišiel o obličku. Aspoň tak som to pochopila ja.
@0silvia0
@natalienka12
@acrobaleno
mali chlapci 3 roky prisiel ten nestastny uraz manzel spadol z lesenia dva mesiace v nemocnici prisiel o oblicku a dalsie zdravotne tazkosti..s tym spojene..rok bol PN potom poziadal o polovicny invalidny s tym ze ked mu schvalia najde si ešte pracu popri
@panda21 ja len k tomu dodam (z toho, co autorka pisala) ze pocas toho, ako bol doma a cakal na tu vhodnu dobu, ked si pojde hladat pracu, sa mu zialbohu zapacilo do prace nechodit.
a tam zacali problemy.
@moonlight1210 no jasné. Lebo jeho jediný problém je "iba" nemať jednu obličku, tak s tým vie pracovať úplne normálne. Koľkí sa narodili iba s jednou a nikdy to nezistili a žili normálne, športovali, pracovali.. Ale samozrejme, môže mať aj sroby v stavcoch, koleno alebo panvu vymenenu. Ale mne príde skôr ako povaľač, ktorý sa skrýva za tu jednu obličku a manželka mu to žerie, a ešte z toho viní švagra a švagrinú 🤷♀️
Ináč , ako ho poznala mal čo to našetrené , pisala to tu? Koľko mala našetrené ona? Či stále neočakávala od neho niečo , čo mal len koho švagor a on jej to stejnak nevedel dať
@annamalaga bol iný úplne chcel sa vyrovnať bratovi tak sa snažil po uraze sa prestal snažiť úplne .opustil sa a jediné čo ho zaujíma je teplé jedlo a ovládač. A pivo s kamarátmi
@zmrzlinka2021
@anonym_autor vyser sa na neho, prestan ho obsluhovat- v tomto si ber priklad zo švagrinej. Bud nezavisla, proste mu to decko zver do opatery a ty chod von- aj ked je aky je, proste mu daj ultimatum, buchni po stole a povedz, ze nie si jeho sluzka a ked ma silu na krcmu, ma aj na decko

@ivkazba no veď preto sa čudujem... lebo môj otec mal teraz v septembri 70 rokov a nemá žiadne obmedzenia. Ani sa nikdy nejako nešetril. Ani neviem či tu autorka vlastne spomínala tú chýbajúcu obličku ako dôvod polovičnej invalidity jej manžela, alebo kto tu vlastne začal tú obličku spomínať.