Závisť a rivalita. Ako sa vyrovnať so švagrinou?
Definitívne končím so švagrinou. Na Vianoce sme u svokrovcov oznámili, že sa snažíme o dieťa. Mám 34 a už dve máme, ale chceme aj chlapca. So švagrom sa usmievali a tvárili sa ako nám to prajú. Dnes sme boli u svokrovcov zase a oni oznámili, že čakajú dieťa. To urobili naschvál? Ona musí byť vždy stredobod pozornosti. Teraz aj keď otehotnieť aj ja, už budem druhá stále. Oni budú mat prvé spoločné dieťa, my tretie. A to je ešte otázne, či bude zdravé, lebo ona má už 38 rokov. Nervy mám neskutočne. Keď sme postavili dom, oni kúpili byt. Muž si kúpil auto, oni tiež. Vždy musia byť minimálne rovnakí ako my. Muž mi vravel, že sa nemám stresovať, ale už ani nemám chuť byť tehotná, keď viem, že pre nich to bude len ďalšie vnúča.
@anonym_autor ako mozes byt taka blba, ze si myslis, ze otehotneli ,aby sa predbehli behom tyzdna, ano?? Nemyslis snad vazne toto...
Mozno preto sa usmievali na Vianoce,lebo uz mali sladke tajomstvo... nebud precitlivela.. skor ty mi pride, ze potrebujes sutazit a byt vo vsetkom prva, inak by ta to ano netrapilo...
@anonym_autor ja neviem mas 34 rokov, ale mne sa zda, ze mas 16.
My sme si postavili dom, oni si z trucu kupili byt a nad tym nerozmyslas, ze kazdy tuzi po byvani!
Vy uz mate 2 deti, svagrina ma 38 a doteraz je bezdetna, tak urcite uz na tom dietatku isty cas pracovali len to nevytrubovali do sveta!
Ani nechapem, preco oznamujete svokrovcom, ze chcete 3.dieta?? Potrebujete povolenie?
Myslim si, ze by mal byt trestny cin, aby sa taki ludia ako ty rozmnozovali 🥳🙈
@anonym_67511d je mi jasné, že tehotná už bola. Ale mala to povedať. A nie sa tváriť, ako sa teší. Áno, ešte aj dnes s výsmechom vravela, že keď sa podarí aj nám, budeme spolu na materskej.
Ale mylite sa. To ja som šťastná, že som sa zbavila osoby ako je ona. Už aj muž to vidí, aj keď on to nekomentuje nijak.
Všetky sa tvárite, ale toto by sa dotklo každej jednej z vás. Každej. A kto povie, že nie, tak klame samu seba.
@anonym_autor ja ti verim. nam den pred synovymi prvymi narodeninami oznamila ze je tehotna. na oslave bola stredobod len ona, nie syn. neskor potratila. ale oslavu budem mat v mysli pokazenu navzdy.
Fakt je to pravda, že vek je len číslo. Môže 34 ročná žena napísať takýto príspevok???
Fakt je to pravda, že vek je len číslo. Môže 34 ročná žena napísať takýto príspevok???
@babatko17 ktovie, aké traumy má v živote. Bez ohľadu na vek. Musí byť vo všetkom prvá a lepšia. 🙈
Autorka, čo rozsievas, to znes. Len toľko k tomu
Ešte stále krmite trola?
To sa nebojis vypustiť z úst ze otázne je či bude zdravé????čo si ty za človeka ?nebojis sa že sa to obráti proti tebe ???Dopraj a bude ti dopriate!
cely svet prestane rodit lebo milostiva sa ide snazit tak aby ju nahodou niekto nepredbehol..prestaneme kupovat auta domy .. na vsetko si vypytame povolenie od tetky z dediny -teba.. v kolkom je vlastne tyzdni? nenapadlo ta,ze uz mohla v tom case byt tehotna len to nemieni roztrubovat ako ty .. ty co vobec este ani niesi a mozno ani nebudes... a co ak budes mat dievca a oni chlapca ..vysnivaneho prveho v rodine- to jej uprimne doprajem a hlavne nech je zdravy ..slusny rozumny extremne mudry a skromny ..nech ma krasny zivot a buducnost -nech teba aj rozdrapi
Haha, zavist je svina, to je cele. Chciet dieta je jedna vec, ale nedopriat druhemu je vec druha. Kazdy si moze robit co chce, kupit si co chce a kedy chce. Snad si nebudu od teba pytat povolenie 🤣 ty si chcela dieta asi len pre pozornost. A to je trapne..ako aj ty si cela trapna. A podla celej diskusie su tu vsetci blbi a iba ty si lietadlo 😄 sebareflexia nula budov, sa bud zobud, alebo bud radsej ticho a neobtazuj svojou zlobou okolie.
@anonym_autor A doktor ti čo na toto všetko povedal?
@anonym_autor A potom, že kde spejeme....Okamžite by si mala navštíviť psychiatra, dať si predpísať Lexaurin, skľudniť hormóny a v neposlednom rade sa vôbec nerozmnožovať!!!! Teba mať za švagrinú, tak ťa normálne preplieskam🙈 Ľutujem len tvojho muža, lebo s takou semetrikou žiť, musí byť ako za trest😢 Len aby si toho chlapca neurobil s nejakou usmiatou a milou ženou, to len vtedy uvidíš, ako ťa karma dobehne😝 Ty si vlastne typická...rodená sliepka z dediny. Závisť je sviňa, však?
Toto uz niekto , kto vymysla prispevky na MK , prepiskol.Hadam ziadna zena nemoze byt az taka sprosta.
Ci pana, daj sa liečiť prosím ťa 🙈
Ja som myslela, že tu nájdem pochopenie, ale jasne. Nedeje sa to vám, tak musíte strapnovat a ponižovať. Na mojom mieste by ste boli rovnako zradene. Ale žite si tie vaše dokonale životy. Končím!
@anonym_autor zrejme máš PMS a zahrabáva Ti. To, čo ti tu iné ženy píšu sú očakávané reakcie na takéto "hlody", ktoré si napísala vyššie.
Chceš, aby ťa tú všetci ľutovali a hejtili ženu, s ktorou máš skúsenosti iba Ty. A navyše, zrejme si vysvetľuješ všetko po svojom... 🙄
A bola by si určite v pohode, keby na tej návšteve po tom, ako vy zadriete, že idete na 3. dieťa, ona oznámi, že už je v "Tom"? To by si tu chrlila ešte viac...
@anonym_autor oo no akoze ty chceš tretie a ona nemôže mať prvé,lebo ty chces byť tá prvá čo uz čaká tretie? No to by si sa mala ako budúca teta tešiť, že sa im to v jej 38 rokoch podarilo.Toto vedieť ako tvoja švagriná ,tak ťa osobne pošlem...A ja som aj ked tretie,som porodila úplne zdravé v 41 rokoch.Vek ti nezaruči,že porodiš zdravé dieťa.Uf ale si ma nasrala
Od Vianoc prešli dva týždne,máš pocit,že švagriná otehotnela z večera do rána????
Ja som myslela, že tu nájdem pochopenie, ale jasne. Nedeje sa to vám, tak musíte strapnovat a ponižovať. Na mojom mieste by ste boli rovnako zradene. Ale žite si tie vaše dokonale životy. Končím!
@anonym_autor naozaj to len zle vnimas.neviem co od tej zenskej cakas ,alebo chces, ale urcite nic zle nespravila, aspon nie z tvojho textu.teba trha lebo sa vam nedari.dopraj inym, bude aj tebe dopriate. Moje prve tehotenstvo som bola tehotna s muzovou sestrou zaroven a este jednou svagrinou.druhe tehotenstvo s inou svagrinou.vzdy to bola x nasobna radost pre svokrovcov a mne nikdy ani nenapadlo co ty opisujes.nebud zakerna,zavist zaslepuje.
Si fit??Akože ,ak chcem dieťa chcem ho nie pre švagrinú, nech vyhrám ja koľko máš rokov???Zobuď sa!
@anonym_autor praj dobré a bude ti dopriaté, praj zlé a bude ti odoprené....
@anonym_autor Verím,že toto je vymyslená téma...
@anonym_autor no tak je švagriná p1ca no, taký ľudia sa nemenia

🤣🤣🤣🤣🤣 nie švagriná je šibnutá ale ty sorry