icon

Zavolali by ste svokrovcom ohľadom nepozvaných hostí?

15. jún 2024

Baby ,moja dcéra má zajtra 8rokov, robíme malu oslavu pre rodinu, tentoraz sme vynechali ,jej bratrancov s rodičmi, pretože naše deti ich tu nechcú, naposledy ponicili hračky, dotrhali knihy..ide o to že to sú miláčikovia svokrovcov , a bojíme sa že aj tak ich prinesú ..pretože deti u nich trávia víkendy..
Deti povedali svokrovcom,že ich nechcú u nás na oslave už pred pár mesiacmi, ja som povedala tiež , avšak oni veľmi nerešpektujú..
Pozvanie som napísala, vyslovene tak že pozývame dedka a babku, ale aj tak mi je zle z toho že proste ich donesú ..
Čo by ste spravili ?
Toto je posledná oslava, veľmi sme sa s mužom pohádali kvôli tomu aby rodičom zavolal že nech ich nedonesu pre istotu..on je proste inak výchovany ale aj jemu veľmi vadia...
Už som z toho na prášky ..
Viem že keď im budeme kvôli tomu volať ,veľmi sa urazia, oni sú ťažká povaha..ja vôbec neviem čo robiť , mňa j.bne keď ich uvidím pred bránou s nimi ,že schválne ich prinesú ..
Deti majú 9 rokov ,ale výchovu ako opice bohužiaľ..svokre rozbili okno, televízor proste nezvládnuta výchova..

Strana
z6
matullienka
15. jún 2024

Ja by som svokre napísala, že oslava sa ruší, že nakoľko oni majú stále s niečím problém oslava nebude nech si urobia iný program. Nechala by som prísť iba ľudí, ktorí nás rešpektujú. Nervy mám len jedny a nenechala by som zničiť oslavu môjmu dieťaťu

janette2021
16. jún 2024

Určite by som im zavolala, to, či sa urazia, nie je tvoja vina, to je ich vec.
Zavolala by som im a povedala, že aby nezabudli, že pozvaní sú len oni dvaja bez detí. A že ak to nebudú rešpektovať, nabudúce už nepozvete ani ich dvoch.
Máš na to plné právo.

sy_13
16. jún 2024

Celkom ma zaujíma ako to dopadne. My vidíme tvoj problém z vonku. Ste v práve a keď ste o Tom presvedčení,tak sa tým zbytočne netráp.

matrioshka333
16. jún 2024

Ako dopadla oslava? Úprimne ma zaujíma pokračovanie

klip0
16. jún 2024

Ako dopadla dnešná oslava ?

michellemary
16. jún 2024

@matrioshka333
@klip0 baby, myslím, že oslava ešte trvá...

natiblaskova
16. jún 2024

No ako?

autor
16. jún 2024

Baby tak oslava: prišli s polhodinovým meškaním , všetci už jedli a blahoželali..
Svokra sa sťažovala na mňa mojej mame, že aká som, že ona chcela oslavu vonku, na to jej moja mama povedala že nie,oslava je naša, je to lepšie dnu ,lebo máme veľkých psov, svokra nato nasrato , že psi vydržia aj vo voliere , a moja mama jej hovorila že psi sú tu doma ,oni vo voliere kvôli návšteve byť nemusia a moja mama odišla od nej a nechala ju tak..
Svokor bol kompletne celú oslavu na telefóne a pozeral si život druhých ľudí na Facebooku..
Prišli neskoro, odišli skoro , celé to z ich strany bolo strojené , a vlastne aj z našej , deti nedoniesli ale to bude mať dohru ešte toto ..určite mi to ako neveste dajú
Pocítiť..
Oslava bola v pohode ale kvôli tomu lebo tam boli aj ďalší ľudia..

autor
16. jún 2024

Deťom mojim sa nevenovali, venovali sa im ale moji rodičia a muzova sestra a rodinou ,tak to nepocítili ..len my sme si vsimli

autor
16. jún 2024

A to že prišli s polhodinovým meskanim mi chceli dať vedieť ,že sa im nechce ..nakoľko mi aj svokra medzi 4 očami povedala ,tak aby nik.nepocul , že ju tie naše oslavy nebavia..
Na každu jednu oslavu chodia načas , všade ..len k nám meškajú , lebo sa im nechce

malasandrika
16. jún 2024

Po tomto správaní a komentároch by som ich už nikam nepozvala. O takýchto “hostí” by som teda v svojom dome nestála!

heidi4
16. jún 2024

Presne, uz nikdy nikam by som ich nepozvala a ja som este aj taka, ze by som prerusila kontakt resp. obmedzila ho len na nevyhnutne minimum. Psychicke zdravie mame len jedno.
A tvoja mamina je super. 🙂
A svokre by som s kludom a usmevom na perach odpovedala, ze ale ved to je uplne v poriadku, nebojte, nabuduce vas uz k nam nezavolame, tak uz nebudete musiet chodit. 🙂

matullienka
16. jún 2024

No už by som ich veru nepozyvala

teki1
16. jún 2024

Baba urazená,dedovi všetko jedno.Aspoň vieš,že tu vôbec nešlo o dcérku a narodeniny,ale o urazenú svokru.Takže ak si ich doteraz pozývala zo slušnosti,viac nemusíš🥳👍 A môže rozprávať komu chce,čo chce o tebe,tvoja mama vie, kde je pravda a zastala si ťa.🙂
Všetko naj k narodeninám tvojej slečne.🌹

autor
16. jún 2024

@teki1 ďakujem ,odkazem 😊
Vieš inak ,ja nechápem , nakoľko vonku máme sedenie ale pre nás, nemame tam miesto pre celú rodinu..vnutri sme mame aj obrovský gauč aj jedálenský stôl so stoličkami..klíma bola zapnuta,fakt bolo príjemné ..akoze nechápem ..bývajú na dome, žeby jej terasy boli vzácne kvôli bývaniu na byte...načo tento konflikt ?aby nejaký bol? Či ako?

mk1111111111
16. jún 2024

Tak, ulavilo sa Ti asi. Len neviem, naco takyto cirkus? Ved, ked ste ich ram v podstate nechceli, nemuseli ste ich volat, urazeni by boli rovnako. Toto mi pripada, ako keby si si potrebovala nieco dokazat. Aspon, podla Tvojich reakcii to tak vyzera.

autor
16. jún 2024

@mk1111111111 čo ako konkrétne dokazat, nechcela som deti ,ktoré mi ničia dom, ona z toho urobila problém ..nechce oslavu dnu, chce doniest psa , ale ja mám bojové ona čivavu..myslím že to by bol problém , uuz zaútočili na psa ,presne viem a rada sa tomu vyhnem..

autor
16. jún 2024

@mk1111111111 a sú to jej dedko s babkou, môžu prísť, ale nech sa netvári že dom je jej, že nejak prispieva, a nech si neurčuje svoje pravidlá..ja keď idem k nim , sucham nohami ,nemám podmienky

kikushaa
16. jún 2024

Super ze prisli bez deti, a nabuduce ich ani nevolajte ❤️

cacianka
16. jún 2024

@mk1111111111 ?🤷🤦🤷?

autor
16. jún 2024

@mk1111111111 moja mama platila veľkú tortu ,pre aj ich rodinu, postarala sa o veľa veci , proste fakt bola nápomocná a nedošla ani len s jednou požiadavkou .nič
Ona si dá na oslavu svoje pravidlá , kde bude, ako bude, s kým bude? Je to podľa teba v poriadku? Podľa mňa nie, ona bola pozvaná ako hosť aj so svokrom..ja keď som pozvaná niekde, dostávym sa s rodinou na tu hodinu akú mám , na miesto kam určia ..

mk1111111111
17. jún 2024

Ved, pisem, nevolaj a mas po probleme, zjavne to ani muzovi nevadi, tak neviem, preco okolo toho take ovacie.

slafi6996
17. jún 2024

No mňa vytáča tá veta, že ona chcela oslavu vonku. Však nič jej nebráni zorganizovať si podľa svojich predstáv vlastné posedenie niekde na dvore, či terase a môže pozvať aj vás aj koho uzná za vhodné, trebárs niektorý víkend....Toto predsa boli narodeniny 8 ročnej slečny, tak snáď sa prispôsobím jej predstavám a nebudem si presadzovať svoje 🤦🏻‍♀️

autor
17. jún 2024

@slafi6996 áno veď som jej vravela ,ona si išla svoje, aj mojej mame to nezabudla povedať ..si asi myslela že jej dá moja mamina za pravdu ,a čakala že povie,že áno mám sprostu dcéru ,že to takto vymyslela,alebo čo si od toho sľubovala🤷.
Inak jedna Argentína na ňu skočila keď odchádzala lebo.svokor ich volal, a čapkal s rukami ,to vie že ich rozbesni, tak jedna skočila aj na svokru jedno jej to nebolo..nepáčilo sa je to,tak čo chcú do čerta..ani tak.ani tak ..a vedia že psi v tychto teplach musia byť pustený

cacianka
17. jún 2024

bodaj by ich rafli do zadkov....burani si iné nezaslúžia. ja by som sa už smiala, akí sú sprostí.
Prosím, usmej sa, na takýchto pošahancov je škoda nervy drať, radšej sa zasmiať, úsmev a výsmech im lepšie schladí ich nabubrenosť.
Som si predstavila: obr pes a cvak do riti

sticker
heidi4
17. jún 2024

@cacianka 🤣🤣🤣👍👍👍

janette2021
17. jún 2024

Máš SUPER mamu. Presne takto treba nastaviť hranice blbým požadovačným sebcom ako je tvoja svokra. Sorry za výraz.

meteska
19. jún 2024

Môj dom, moje pravdidlá. Aj keby znovu k vám prišli tie divé deti, tak ich rodičom poviem, nech dávajú na ne pozor. Ak si budú naďalej robiť, čo chcú, jednoducho by som ich slušne vyhodila. Prepáčte, ale toto mi vadí, a keď si neviete dať pozor na deti, tak si ich zoberte domov. Hneď.

Strana
z6