icon

Zažili ste niečo zvláštne so svokrou?

21. okt 2025

Bizar so svokrou
Caute, co take bizarne ste zazili so svokrou/ex svokrou? 😀

-Moja napriklad do 35r bozkavala mojho muza na usta a pritom sa divala na mna s usmevom.
-Alebo stiahla predkozku mojmu 2 rocnemu tak, ze mu vytvorila mega jazvu. Samozrejme bez mojho vedomia.

Inak, knihu by som mohlano nej napisat.

anonym_a59b61
21. okt 2025
@anonym_fe5f38

zas jedna čo nevie vystáť svokru

@anonym_fe5f38 ja tiež neviem vystáť tu moju svokru 😀

anonym_19d2b0
21. okt 2025

@anonym_autor to bozkanie na ústa,to je nechutne,robí to aj moja 🤦 na svadbe keď manžela odprevadila k oltáru ku mne dala mu pusu na ústa.Cisty grc.

anonym_216d73
21. okt 2025
@biba_18

@anna777115 nie, nie je rovnaká ... resp. to z tejto situácie nevyplýva ...

@biba_18 nie, nie je veru rovnaka, mas pravdu, ona je este horsia…znizit sa k fackovaniu svokry, to je uz ina ubohost a nech mi nikto nevravi ze ruka vyleti reflexivne a ze sa slusny clovek nevie ovladnut.

mici88
21. okt 2025
@anna777115

@anonym_5ce37c Bože, to až taķ? Asi by som sa neznížila na uroveň fackovat dospelu staršiu ženu. Tak, jej vlastne nemáš čo vyčítať, lebo si rovnaka, ako ona.

@anna777115 jaj takže pri svokričke treba vždy držať hubu a nechať sa šikanovať. Svokra môže mať aj 40-50 a nemusí to byť len stará žena . Niektoré svokry sú na nevydržanie a bohužiaľ je to tak. Ja som našťastie mala viac menej na svokru šťastie a som za to naozaj rada,ale počula som už hocičo.

anonym_75b20f
21. okt 2025

Moja svokra uz nezije ale pamatam si ako nasa dcera raz plakala, mala vtedy 2 roky a ona jej z vaznou tvarou vysvetlovala, ze urcite neni manzel jej otec lebo jeho dieta by takto neplakalo.
A este si pamatam situaciu ako sme jej doniesli darceky pre dceru na vianoce. Nech jej to len zabali a hodi pod stromcek u nej. A ked sme prisli tak mi celu tasku ako som jej dala vratila so slovami, ze vtedy rocna dcera tomu aj tak nerozumie, tak naco by jej to balila.

vroni
21. okt 2025
@anonym_216d73

@biba_18 nie, nie je veru rovnaka, mas pravdu, ona je este horsia…znizit sa k fackovaniu svokry, to je uz ina ubohost a nech mi nikto nevravi ze ruka vyleti reflexivne a ze sa slusny clovek nevie ovladnut.

@anonym_216d73, prečo by mala byť? V živote som nikomu nestrelila, ani "len" vlastným deťom, nie že inému dospelemu, ale neviem si predstaviť, ako by som som zareagovala, keby mi nejaká cudzia ženská jednu struhla. Možno reflexne a možno by som povedala niečo také, že by ju to bolelo viac než vrátená facka. Každopádne by ma takáto existencia viac v živote nevidela a moje deti tiež nie. Ale nevidím ani najmenší dôvod nechať sa otlkat, lebo sa nejaký magor nevie ovládať.

anonym_5ce37c
21. okt 2025
@anonym_216d73

@anonym_216d73 Este raz sa pytam, ci svokry su nejaky chraneny druh a maju nejake specialne pravomoci fackovat svoje nevesty?? 😅 Ze "znizit sa k fackovaniu svokry" 🤔. No ja som teda s fackovanim nezacala a ako vidim, mnoho zien ma nulovu sebauctu, ked by to pre nich bolo prijatelne a len tak pekne potisku by to zniesli. Ale ved co sa cudujem, MK je plny pribehov tyranych a zanedbavanych zien, ktore tych svojich milacikov obhajuju, ze ved on je inak dobry chlsp, iba ma obcas prefacka, posle ma do piii, rozprava sa so mnou ako s handrou, nestara sa o rodinu, obcas ma podvedie, nezaujimaju ho moje potreby a pocity atd. atd atd. 😅. Ale inak pohodkaaa 😅

anonym_5ce37c
21. okt 2025
@vroni

@anonym_216d73, prečo by mala byť? V živote som nikomu nestrelila, ani "len" vlastným deťom, nie že inému dospelemu, ale neviem si predstaviť, ako by som som zareagovala, keby mi nejaká cudzia ženská jednu struhla. Možno reflexne a možno by som povedala niečo také, že by ju to bolelo viac než vrátená facka. Každopádne by ma takáto existencia viac v živote nevidela a moje deti tiež nie. Ale nevidím ani najmenší dôvod nechať sa otlkat, lebo sa nejaký magor nevie ovládať.

@mici88 Dotycna svokra mala vtedy cca 45, takze ziadna uboha starenka, ktorej som vratila facku, ktoru mi ona prva dala. Lebo vsak zasrana 22 rocna nevesta nie? Tak mozem.. No nie, nemoze.. A hej, je mi do smiechu, ako sa tu mnohe zastavaju fackujucej svokry, pritom MK je plny prispevkov plnych nenavisti voci svokram 😅

vroni
21. okt 2025
@anonym_5ce37c

@mici88 Dotycna svokra mala vtedy cca 45, takze ziadna uboha starenka, ktorej som vratila facku, ktoru mi ona prva dala. Lebo vsak zasrana 22 rocna nevesta nie? Tak mozem.. No nie, nemoze.. A hej, je mi do smiechu, ako sa tu mnohe zastavaju fackujucej svokry, pritom MK je plny prispevkov plnych nenavisti voci svokram 😅

@anonym_5ce37c, ja len z čírej zvedavosti, čo si tej "úbohej starenke" 🤣🤣🤣 také strašné povedala/urobila, že ťa "musela" fyzicky atakovať?

anonym_99262c
21. okt 2025
@vroni

@anonym_5ce37c, ja len z čírej zvedavosti, čo si tej "úbohej starenke" 🤣🤣🤣 také strašné povedala/urobila, že ťa "musela" fyzicky atakovať?

@vroni no asi sa nevedela zmestiť do koze, mala veľké ústa,ako niektoré mudrlantky co sú aj tu. Lebo svokry len tak pre nič za nič facky nedávajú

vroni
21. okt 2025
@anonym_99262c

@vroni no asi sa nevedela zmestiť do koze, mala veľké ústa,ako niektoré mudrlantky co sú aj tu. Lebo svokry len tak pre nič za nič facky nedávajú

@anonym_99262c, svokry nemajú čo dávať facky vôbec. Takže mne je úplne jasné, ktorá z nich dvoch sa nezmestila do kože.

mici88
21. okt 2025
@anonym_99262c

@anonym_99262c ty budeš asi svokra keď sa tak moc zastávaš. By si sa čudovala aké sú niektoré harpie. Niekedy stačí nesúhlasiť so svokrou a už je najhoršia nevesta 👌🏼

anonym_5ce37c
21. okt 2025
@vroni

@vroni 😂 Fakt nepamatam co za tym bolo, ona prisla do nasho bytu, bola som doma sama s dietatom a len vosla do obyvacky a vrazila mi facku. Ale matne si spominam, ze to nejako suviselo s ich podarenym syncekom, ktoreho som sa uz planovala zbavit. Ako tazko fyzicky tyrana zena, ale to ona samozrejme nevedela. Boli radi, ze sa ho zbavili oni a teraz hrozilo, ze ho dostanu naspat. Ale mne islo o zivot, takze som mu nechala nas "podnikovy" byt, ktory nam vybavil Moj otec a utiekla som ja k rodicom a ani som sa s nim nesudila (keby ano, ten byt by som dostala ja, vtedy to takto fungovalo), ale kedze som sa ho strasne bala, nechcela som s nim mat absolutne nic spolocne. Vyzivne samozrejme neplatil, o dieta nemal zaujem (ale to bolo len dobre), byt prechlastal, skoncil niekde medzi "spoluobcanmi" a nedavno ako 55 rocny zomrel.

doriiis
21. okt 2025

So svokrou nič. Je v pohode a mám ju rada. Mamu mám horšiu. Ale so svokrom sme skončili až pred súdom. 😀

vroni
21. okt 2025
@anonym_5ce37c

@vroni 😂 Fakt nepamatam co za tym bolo, ona prisla do nasho bytu, bola som doma sama s dietatom a len vosla do obyvacky a vrazila mi facku. Ale matne si spominam, ze to nejako suviselo s ich podarenym syncekom, ktoreho som sa uz planovala zbavit. Ako tazko fyzicky tyrana zena, ale to ona samozrejme nevedela. Boli radi, ze sa ho zbavili oni a teraz hrozilo, ze ho dostanu naspat. Ale mne islo o zivot, takze som mu nechala nas "podnikovy" byt, ktory nam vybavil Moj otec a utiekla som ja k rodicom a ani som sa s nim nesudila (keby ano, ten byt by som dostala ja, vtedy to takto fungovalo), ale kedze som sa ho strasne bala, nechcela som s nim mat absolutne nic spolocne. Vyzivne samozrejme neplatil, o dieta nemal zaujem (ale to bolo len dobre), byt prechlastal, skoncil niekde medzi "spoluobcanmi" a nedavno ako 55 rocny zomrel.

@anonym_5ce37c, no, príjemná rodinka. To mi je ľúto, že si si také čosi musela preskakat. Ale dobre si urobila. Niektorí ľudia inej reci ako vzduchom chladenej nerozumejú. Takých je šťastie nestretnut.

anonym_5ce37c
21. okt 2025
@vroni

@anonym_5ce37c, no, príjemná rodinka. To mi je ľúto, že si si také čosi musela preskakat. Ale dobre si urobila. Niektorí ľudia inej reci ako vzduchom chladenej nerozumejú. Takých je šťastie nestretnut.

@vroni Tak zial nebola som prva ani posledna tyrana zena...

anonym_b430a3
21. okt 2025

Zbožňujem moju svokru - je to super človek. Ale bizar s ňou nemá konca. To by bolo na knihu, počnúc vetou “ty nemáš deti ale chlapcov” až po vetu “blaha má dobré názory” 😅🙈 ale zas taký istý neškodný bizár je aj moja mama

sisamisaaa
21. okt 2025

Ja mám najlepšiu svokru na svete ale teda iná generácia, iná povaha, bývala som s ňou pár mesiacov a dodnes mám traumu z toho :D tých príbehov by bolo veru. Ale mám ju príliš rada na to aby som o nej písala škaredé veci, je to starší človek, robí ako najlepšie vie, miluje svojho syna, vychovala muža ktorého si vážim, má rada aj mňa a to mi stačí na to aby som dokázala odpustiť jej prehrešky.

biba_18
21. okt 2025

@anonym_216d73 nemám rada moralizovanie, takže v tejto debate nebudem pokračovať… a tebe prajem aby si nikdy nemusela riešiť situáciu keď ti niekto vylepí facku…

anonym_ec2feb
21. okt 2025

@anonym_autor neviem či sa to tu uz pýtali, ale ako sa preboha svokra dostala ku predkozke tvojho syna??? A ako to ze mu ublížila a urobila jazvu? To ste nijak neriešili? No veru na môjho syna uz by ruku nepoložila a mozno by ho uz ani nevidela

anonym_faaf22
21. okt 2025

Moja svokra si spravila kúru exfoliačnými ponožkami a potom tu týždeň chodila po našom byte a všade trúsila kožu 😭😂 všade to bolo kam oko dovidelo, najhoršie bol na tom gauč . Ponožky si nechcela obuť ani za pána, chodila bosá lebo "noha musí teraz dýchať" . Mužovi som s revom na týždňovku volala, že nech sa nehnevá , ale toto vážne nedávam. Šla som začas radšej k rodičom.

anonym_90bf21
21. okt 2025
@anna777115

@anonym_5ce37c Bože, to až taķ? Asi by som sa neznížila na uroveň fackovat dospelu staršiu ženu. Tak, jej vlastne nemáš čo vyčítať, lebo si rovnaka, ako ona.

@anna777115 ty budeš kópia svojej svokry

anna777115
21. okt 2025
@mici88

@anna777115 jaj takže pri svokričke treba vždy držať hubu a nechať sa šikanovať. Svokra môže mať aj 40-50 a nemusí to byť len stará žena . Niektoré svokry sú na nevydržanie a bohužiaľ je to tak. Ja som našťastie mala viac menej na svokru šťastie a som za to naozaj rada,ale počula som už hocičo.

@mici88 Ak má aj 40 alebo 50 rokov, tak vzdy je staršia od nevesty o jednu generaciu. Ja osobne, by som sa s tym kto by na mňa zdvihol ruku, nebavila nijakym sposob. Lebo, vrátit jej tu facku, je vlastne komunikovať s ňo, na rovnakej urovni.

anna777115
21. okt 2025
@anonym_90bf21

@anna777115 ty budeš kópia svojej svokry

@anonym_90bf21 Neboj sa nebudem. Ja som so svokrou cely život vychadzala na diplomatickej urovni. Nikdy sme sa nefackali. Dokonca jej vždy poslem kolacik, ked muž ide na navstevu, lebo ona uz nevladze piecť. Ona mi pošle do pečenia. Slušne po muzovi poďakujeme a zijeme si pokojny nekonfliktny zivot. Aj ona, aj ja. Ale k tomu musia dnešne nevesty dozrieť.

anonym_5ce37c
21. okt 2025
@anna777115

@mici88 Ak má aj 40 alebo 50 rokov, tak vzdy je staršia od nevesty o jednu generaciu. Ja osobne, by som sa s tym kto by na mňa zdvihol ruku, nebavila nijakym sposob. Lebo, vrátit jej tu facku, je vlastne komunikovať s ňo, na rovnakej urovni.

@anna777115 A co ze je o generaciu starsia?? Tym ma ako clovek vacsiu hodnotu?? A ten mladsi clovek mensiu?? A mozme sme sa k nemu teda spravat ako k handre?? A mladsi ma drzat hubu a krok a nechat sa napriklad fackovat, lebo je mladsi? Strasne pomylene myslenie mas 🙈😅.

smajliica
21. okt 2025

To mi pripomenulo príbeh, ktorý som čítala (ja osobne som to našťastie nezažila).
Svadobný deň. Všetko pripravené, nachystané, obrad sa má začať. Nevesta vojde do nejakej miestnosti. Načape tam ženícha cuckať jeho mamy prso. Podľa všetkého ho nikdy neprestala kojiť. V dospelosti si išiel cucnúť vždy, keď bol nervózny.
Asi nemusím ani písať, že svadba bola zrušená 🙈

anonym_00c635
21. okt 2025

@anonym_autor mne sa páčilo keď mi koja svokra asi prvých 7 rokov nosila všetky casopisy so zaručenými dietami. Ja som bola vždy trochu pri sebe a po prvých deťoch sa to zhoršilo. U nich v rodine všetci chudí ale to bolo genetikou (keby sok zjedla polku toho čo manžel už mám 300kg) 🤣 ale už ju to prešlo.

jana_eyre_2
21. okt 2025
@anonym_99262c

@anonym_99262c ty si nejaká hovorkyňa všetkých svokier, keď môžeš hovoriť za všetky svokry? Existuje nejake zdruzenie svokier, kde spisujete všetky moznosti čo môže nevesta a čo nie?

palicka
21. okt 2025

@anonym_autor ja sa nemôžem sťažovať. Je medzi nami takmer 30 ročný rozdiel, ale sedíme si. Nie, žeby som bola najobľúbenejšia na svete a ona pre mňa. Vzdajomne sa rešpektujeme, pomáhame si, ak je treba, dokonca aj na nakupy sa občas vyberieme. Asi je to tým, že každá mame svoju domácnosť a ani jedna tej druhej do toho nezasahujeme. Co sa týka “akcie predkožka”, toto by si moja nedovolila a ani by ju nenapadlo… už pri podstatne menších zásahoch sme si na začiatku vykomunikovali, že ona už svojho syna vychovala, my vychovávaní nášho. Ale manžel vždy stal na mojej strane. Aj keď, povedali sme si raz a nepotrebovali to viac riešiť…takže keď to tu čítam, vlastne som svokru vyhrala…

anna777115
21. okt 2025
@anonym_5ce37c

@anna777115 A co ze je o generaciu starsia?? Tym ma ako clovek vacsiu hodnotu?? A ten mladsi clovek mensiu?? A mozme sme sa k nemu teda spravat ako k handre?? A mladsi ma drzat hubu a krok a nechat sa napriklad fackovat, lebo je mladsi? Strasne pomylene myslenie mas 🙈😅.

@anonym_5ce37c Tak, ja som k svojmu presvedčeniu musela tiež dozrieť a vekom clovek prichádza na veĺa vecí. Slušná komunikacia by mala byť samozrejmosťou v každej generaci. Keď niekto nedokaze so mnou slusne komunikovat, tak nadstavujem hranice a keď sa to stava pravidlom, tak odchadzam zo vzťahu. Načo pestovať vzťah, ktory ma dáva dole, ako človeka.