Zažili ste niečo zvláštne so svokrou?
Bizar so svokrou
Caute, co take bizarne ste zazili so svokrou/ex svokrou? 😀
-Moja napriklad do 35r bozkavala mojho muza na usta a pritom sa divala na mna s usmevom.
-Alebo stiahla predkozku mojmu 2 rocnemu tak, ze mu vytvorila mega jazvu. Samozrejme bez mojho vedomia.
Inak, knihu by som mohlano nej napisat.
@anonym_autor 😁😅
@anonym_autor ked som bola tehotna, napinalo ma z paradajok...tak mi navarila paradajkovu polievku 🙂 odvtedy ju uz nikdy nevarila...jaj a na narodeniny mi vtedy dala visne v likeri, proste dar z nebies ta zena 🙂
@anonym_autor ked som bola tehotna, napinalo ma z paradajok...tak mi navarila paradajkovu polievku 🙂 odvtedy ju uz nikdy nevarila...jaj a na narodeniny mi vtedy dala visne v likeri, proste dar z nebies ta zena 🙂
@miui Ja neznášam tvaroh. Nemám rada jeho chuť a býva mi z neho ťažko. Buchty s tvarohom, palacinky s tvarohom, tvarohové koláče, bryndzovníky, kakao a podobné veci bežná vec :D
@miui Ja neznášam tvaroh. Nemám rada jeho chuť a býva mi z neho ťažko. Buchty s tvarohom, palacinky s tvarohom, tvarohové koláče, bryndzovníky, kakao a podobné veci bežná vec :D
@anonym_02b9db vies co ja sa na nej uz iba smejem, ale prve roky mi bolo luto ako ma neznasa uplne bez priciny...snazila som sa ale s debilmi nepohnes 🙂
@anonym_02b9db vies co ja sa na nej uz iba smejem, ale prve roky mi bolo luto ako ma neznasa uplne bez priciny...snazila som sa ale s debilmi nepohnes 🙂
@miui vieš čo je na tom zvláštne? Tá moja ma má úprimne rada, vidím to na nej, cítim to z nej a mám rada aj ju. Akurát že ona chce človeka potešiť a nerozmýšľa pritom. Neviem čím to je. Proste ona tvaroh miluje tak spraví tak ako má rada ona. Rovnako to robí aj vlastnému synovi, veci z ktorých vie že ho napína, neuvedomí si to.
@anonym_5ce37c aj pre nás je irelevantné ako sa ty fackuješ so svokrou. a ešte sa s tým aj vychvaĺuješ.
dosť blbo ťa rodičia vychovali. slovko úcta a slušnosť ti nič nehovorí . snáď si deti z teba príklad neberú.
@anonym_fe5f38 ja som pacifista a vychovaný k úcte a rešpektu. No ale keby mi niekto dal facku, tak ťa facka letí nazad. Reflex je reflex. Nehovoriac o Tom, že ja som maximálne nekontaktny typ. A všetci to mne vedia, že nechytat. Kolega skoro jednu tiež obsusil, lebo ma chytil zozadu za plecia. A reflex bol veľmi silný a rýchly.
Ked mi raz exsvokra dala facku. Dostala ju okamzite naspat 😅.
@anonym_5ce37c správne
Moja ex svokra rozpravala (pomerne graficky) exovmu 4 ročnému synovi z prvého manželstva, ze jeho otec bude horieť v pekle lebo sa rozviedol a ma novú priateľku... chudák chlapec mal ešte nejaku dobu nočné mory o jeho otcovi v plamenoch...
@anonym_1c0f89 chudáčik malý, nemôže za to akých má rodičov... a tá svokra bude mať asi nižšie IQ, keď takéto hlúposti rozpráva deťom... smutné
@anonym_02b9db Pekne si to napísala, ale čo robiť ke´d žiješ v 1 dome s takou svokrou, ako si napísala, moja je podobná, snažíš sa byť k nej empatická a ona to aj tak využije proti tebe ...?
@anonym_ffee65 čo robiť ? nežiť v jej dome
A nenamyslas si to dajak?? Mne to nepride moc real,ze by svokra naschval bozkala synacika a upriamila pohlad pri tom na teba..
@laskonka_lasky ver ze je to real moja svokra do nedávna ked sme do nej prišli stiskala môjho manžela moje Peťko a pri tom sama pozerala na mňa je to fakt real ties by som o tej mojej svokre mohla napísať knihu

@anonym_02b9db Pekne si to napísala, ale čo robiť ke´d žiješ v 1 dome s takou svokrou, ako si napísala, moja je podobná, snažíš sa byť k nej empatická a ona to aj tak využije proti tebe ...?
@anonym_ffee65 Ja som sa odsťahovala. V tej dobe do podnájmu. Som povedala že toto nedám. Ak by bývala ona u mňa, musela by sa prispôsobiť ona, ale ja u nej som nemala šancu. A manžel toto moje rozhodnutie uvítal, našli sme si podnájom a bol kľud.