Zážitky so svokričkami
Ahojte podeľte sa so zážitkami s vašími svokričkami aby som vedela či už mne hrabe alebo to máte tak aj vy 😀.
Veci typu: Navaríte manžel vás poprosí či by ste mu naložili a ona nenápadne iniciatvívna mu povie nech si vezme (napr. faširku čo robila). Alebo navaríte aj pre dieťa ( samozrejme) a ona povie aby ste mu dali opäť čo varila ona 😅. Idete ho kŕmiť a ona naň volá aby mu dala to čo je ona. Vytiahnete z chladničky jogurt a ona dostane skvelý nápad že mu máte dať ovocie ale vy jej oznámite že už máte vytiahnutý jogurt a ona zahlási a čo stane sa mu niečo keď ho dáš do chladničky? 😂
Aj keď bola raz somnou u lekárky keď sa narodil malý a klamala potom manžela že doktorka povedala že by nemal toľko spať mali by sme ho budiť ako keby som ja nepočula čo jej na to dr. povedala keď som tam bola 😂 ( malý spával dlho a ona stále keď prišla vravela aby sme ho toľko nenechali spať až ho budíme)
Je toho ešte veľa….
Človek by to bral aj tak že si to neuvedomí ale je toho až príliš veľa na to aby to nebolo už schválne 😀 ( podotýkam nie je dôchodkyňa takže senilita to tiež nebude😀)
Nepochopila si. Pekny den.
Dakujem
Moja svokra sa mi len tak z vlastnej iniciatívy dotrepala na pôrod....že to doma nemohla vydržať (1 vnúča)....čo je pre mňa je najintímnejšie a najsukromnejsia vec akú som kedy zažila....skončilo to akutnou sekciou.....keď som po narkoze na izbe otvorila oči,nič som poriadne cez ten gél v očiach nevidela...len rehotajucu sa svokru...začal mi stúpať tlak....hneď všetci behali okolo mňa že čo sa.deje, či mám problém z tlakom,či sa na neho nejak liečim....vystúpil na 170....nevidela som si dieťa,nevedela som čo sa stalo,kde som čo som,museli má rýchlo uspať počas sekcie...prvý zážitok po pôrode vyskerena svekra.....nooo konec u mňa....neviem jej to zabudnúť...chlapa som skoro prizabila...na druhý deň keď tam ležím ráno holá s vývodom z močového mechúra,neviem.vstať.....sa tam dotrepe aj so svojím druhým synom (švagrom) ako čo ja mám.s ním?oni kompletný niesu....
Druhý pôrod dostali prísny zákaz chodiť ...hádajte kto prišiel na prvu návštevu v nemocnici?
No ja by som mohla napisat knihu pribehov..chvalabohu nezijeme spolu, zili sme spolu 2m keď sme chvilu unej byvali a bol to veru masaker. Zijeme zvlast a ked sa snazi do niečoho kecat alebo mudrovat stopneme ju.
@kallanchoe porazilo by ma 😃
Autorka, na rovinu, chcela by som mat tvoj optimizmus, ja by som v živote do dacoho takého nešla. Aby si v 40 s dvoma deťmi neskončila v podnájme, osobne by som si ja dieťa do domu so svokrou nerobila. To musí byť masaker. Proste ju nezmeníte a ona určite vaše pravidla rešpektovať nebude, ku tomu sa ti bude miešať do výchovy, ja by som to neprežila.
takýchto tém tu je aspoň 100...kým bývate spolu, lepšie nebude. Najviac ma zaujalo, že si ju v nadpise označila "svokrička" a potom na ňu už len kydáš
Autorka každopádne pevne nervy prajem
Sorry,
ist v trojici do uveru ci uz s vlastnym rodicom ci svokrom je cisty sadomasochyzmus.
Ru nie je velmi co dodat. Vy totiz neplatite le uroky banke ale aj svokre, pre ktoru presadenie slova respekt voci synovi a tebe do realu neexistuje.
Ani nikdy nebude. Nikdy nebude ani dobre ani lepsie, bude len horsie, podkope ti autoritu este aj u deti, budes 5 kolo u voza a muz v lepsom pripade policajt.
To mas naprogramovane prusery na cely zivot pokial sa neodstahujete alebo jeden z vas nezomrie.
Nedivolila by som toto vlastnym rodicom ani. Ale tiez nie som na hlavu padla aby som isla s hocikym tretim byvat!
Asi ani keby som sa nedaj boh musela rozviest. Radsej budem robit vela ale mat svoju pohodu ako nervy v haji.
Nech si vsetci len nechaju majetocky a svoje intrygy a nerespekt- a hlavne pekne daleko!
Treba vydrzat do prerabky, hadam sa potom situacia zlepsi. Bolo to odvazne rozhodnutie ist takto so svokrou do uveru. Ja by som nezila so svokrou, ale ani s mojou mamou. Ten generacny rozdiel je citit, a stacia mi prazdniny, ked som odkazana na vypomoc ohladom deti. Ja im tiez pomozem vzdy ,ked treba, ale na spolocne byvanie by to nebolo.
Ja mam momentalne na svoju vcelku dobre nervy. Po 3 dnoch navstevy povedala, ze sa neciti dobre, ze na nu nieco lezie. Hned sme ponukli lieky, horuce napoje. Ocakavala som, ze den nato rano ju poveziem na vlak domov. jasne som jej tvrdila, ze nechceme byt chori a ze sa ako jedini z rodiny dlhodobo drzime, uzivame si aktivity vonka a medzi detmi s nasim dietatom v plnom zdravi. A nic, natahovala to tu ako sopel na rukave. A navyse ked sme osameli a muz siel do prace, tak ani za boha ziaden vitamin, liek, smoothie nechcela. “To si nechaj, prestan! Nedavaj mi to! Vypi ty, ber si to.” Vsetko zlahcovala. Ja nervy, ze ked uz jej chyba takt, tak aspon liek si vezmem, podakujem. Nie, tieto slusnostne p***viny som musela trpiet na 10x jej to davat. Syn mi ochorel ako prvy, kasle az sa ide pozvracat. A ked to videla tak len ze: “boze, snad nebude aj on chory” a ja len ze mozno hej. A zase: “boze, to hadam nie, nestras.” No a dnes je nam uz vsetkym tak zle, syn bol u lekarky, este nemal 2roky a mam len roboty, samu ma v noci dusi, sople potokom, synovi odsavat, ma nocne dusenia, revy, nechce lieky, mrzuty je. Ja dvojnasobne. Poucenie pre mna, v ten den ju posadit nabuduce na vlak, bez pardonu a ide sa domov. Co to je za ludi toto, no sedlactvo a sebeckost.
Okrem spominaneho, ak ma manzel aj surodencov, tak z hladiska dedenia to bude tiez zaujimava kovbojka.
Ja by som jej tu polku domu cim skor predala a utekala, nebude to robit dobrotu zo ziadneho hladiska.
..to autorove mazanie svojích komentárov mi niekoho pripomína 😏
@miskakyska už tu bola niekedy? Keď maže.
@basulaak toto by ma extremne nasralo to je vrchol sebectva este aj ked je tam male dieta 🤦🏼♀️ ja si vzdy hovorim, ze moja svokra zije tak akurat daleko, ze na navstevu pride bez prespatia, ale nie dost blizko aby sa len tak zastavila, ze ide okolo :D
Autor nič neodpovie, neprispeje, ale maže všetko 🤷🤔...
@elizabet173 no niektore zeny take su. nieco sem napisu a potom len cakaju, ze jej vsetky daju za pravdu a co kolvek nie je napisane tak, ako by chcela, tak to proste zmaze. no k comu je to takto dobre, tak to fakt netusim

Dobre, nepochopila. A preco mi tu pises, ze ta chcem ukamenovat? To, ze som nepochopila, neznamena, ze to musis o mne pisat. A nie, nemam zranene ego ani plakat nebudem. Chcem len uporoznit ako reagujes na iny nazor. Ten nazor nemusi byt ani spravny, ale zranenu lan zo seba nemusis robit. Nerobis to nahodou aj so svokrou?