icon

Zhoda v názoroch

31. okt 2022

Ahojte, mám priateľa 4 mesiace, zhodujeme sa v mnohých veciach, aj v politike ako takej, v podstate máme rovnaké názory aj na extrémizmus a mafiu atď. Ale. Teraz boli voľby do samosprav. U nás kandidoval terajší primátor, potom človek, ktorý je alkoholik, má aj bar a pravidelne bije ženu (áno, je to pravda). A plus nejaky ďalší do počtu. Mne sa veľa veci, ktoré urobil doterajší nepáčilo, ale napriek tomu som mala voľbu jasnú. Včera som bola s frajerom. Bavili sme sa samozrejme aj o tomto. A z neho vyšlo, že to dopadlo katastrofálne, žiadna zmena, celé zle. Keď som sa spýtala, v čom by bol ten druhý lepší, odpovedal, že nevie, že to nemôže posudzovať, ale nerozumie ľuďom, ktorý nevolili zmenu. Akože, banalita, ale ľúbime sa. Rozumieme si, len v tomto sme sa nezhodli. Ako to vnímate vy?

Strana
z2
autor
31. okt 2022

@viestta ďakujem, teba si všímam v mnohých diskusiách, máš rozumne názory a asi máš pravdu.

Niektoré tu nepochopili, rozchod nehrozí, hádať sa tiež nebudeme. Len ma to zaskočilo. Mám 19 rokov, prvý vážny vzťah, rodičia sú konzervatívci, ktorí sa zhodnú na všetkom..preto je to pre mňa nové!

viestta
31. okt 2022

A možno sa aj nezhodnu, možno sa niekedy v názoroch rozchadzali, len teraz už majú veci vydiskutovane, zabehame, už tých rozporov nie je veľa. Ale ak by si sa spýtala, tak každý z nich by si na niečo spomenul.

autor
31. okt 2022

@viestta moji rodičia sú konzervatívci, s nimi som sa nikdy o vzťahových veciach nerozprávala. Žiaľ, nemám vo svojom okolí nikoho, koho by som sa spýtala na takúto banalitu

euka210
31. okt 2022

Ja este trochu mimo...mala som na vyske super kamaratku, ale v nazore na adoptovanie deti homosexualmi sme sa nezhodli, proste kazda mala svoj logicky argument a nepopustila. Takze to bola tema, na ktoru sme sa nemohli bavit, lebo to nemalo zmysel. Ale nasmu super kamaratstvu to nijako neublizilo.

morgane1975
31. okt 2022

Ja sa môjmu partnerovi nemiešam do toho koho voli a ani on mne. Ani nehovoríme o politike iba veľmi všeobecne a teda mame aj lepšie témy. Treba sa sústrediť na to čo vás spája a nie čo rozdeľuje. Aj na covid sme mali odlišný názor a nič to nezmenilo medzi nami.

autor
31. okt 2022

Ďakujem ešte raz za všetky normálne názory. Mne veľmi chýba, že sa o týchto veciach nemôžem rozprávať ani s mamou, sestru nemám a vlastne zisťujem, že mám veľmi veľmi skreslené predstavy o živote :( s priateľom som sa dnes o tom rozprávala, tiež sa nad tým pousmial, zjavne to teda vníma ako "malicherné". A ja sa to len musím naučiť...

lasoli
1. nov 2022

ze si trapna.

Strana
z2