Žiarlim a už ďalej nevládzem
Ahojte žienky prosím vás poraďte mi, ako ďalej. Viem som na chybe z časti aj ja. Lebo nesmierne veľmi žiarlim na môjho chlapa. Na každú jednu ženskú dokonca aj včera večer Československo ma talent. Som žiarila ze sa, kukal na polo nahé ženy. Proste vadí mi to. A on mi povedal ze pokým ja neprestanem takto veľmi žiarliť tak on neodíde z tej fb zoznamky či čo to je vlastne. No dnes na truc som sa tam ja prihlásila. A budem tam pokým on neodíde. Sme spolu 6 a pol roka máme spolu, synčeka v januári bude mať 6 rokov.
Spravila som chybu vo vzťahu tri roky dozadu. No odpustil mi a nedovolil mi odísť. Myslím si však, že to má následok kvôli tomu, že doteraz si opisuje so ženami.
@januska12323 nebolo neplánovane tehotenstvo
Obaja sa spravate ako decka z materskej skolky. Dospeli ludia takto vztahy neriesia.
A ako sorry, ziarlit na nejake zenske z telky? Asi by si mala porozmyslat nad liecenim, lebo toto nie je normalne.
Keby môjmu chlapovi vadilo, že vidím polonahého chlapa v telke pri zábavnej šou, dávno by som sa zbalila. A keby k tomu on spravilaniečo zlé vo vzťahu a napriek tomu by on mňa buzeroval, tak dupľovane. Možno sa mu ani nečudujem, že je na zoznamke a hľadá si niekoho. Ale mal by to urobiť ako dospelý, ukončiť a odísť. A ty by si mala ísť k psychológovi. Žiarliť na ženy v zábavnej šou je ozaj nenormálne.
Ty si ako moja svagrina..uz jej ma svagor plne zuby...ona napriklad ziarli na Jessicu Albu lebo svagrovi sa paci...chore...prestan robit taketo blbe scenky a mozno aj tvoj partner prestane ta provokovat....
a to takto idete spolu ešte ďalších 30 - 40 rokov?
načo to bude dobré... vzťah bez dôvery je o ničom.
@vevuska2018 Rozmýšľam či je to naozaj žiarlivosť alebo skôr panický strach, že on tebe urobí to, čo si ty urobila jemu... Neveríš sebe, neveríš jemu... Prečo ste vlastne spolu?
@vevuska2018 Jaj takze on je pocas vasho vztahu na fb zoznamke a ty mas pocit, ze iracionalne ziarlis?
Obaja ako 12 ročný vôbec si nie zrela na vzťah manželstvo. A ani ON Pracuj na sebe vyhľadaj nejakého terapeuta nech TI s tým pomôže. Lebo žiarliť na niekoho kto tancuje v TV je strašne smiešne detské zmýšľanie. A úbohé. Si myslíš čo že u vás muž odšrubuje TV a budú tancovať u vás v obývačke. Zobud sa skôr kým nie je neskoro. Neboli ste pripravený na vzťah a dieťa sa pritrafilo. Pozri môjmu bratrancovi žene zo žiarlivosti preplo že skončila na psychiatri a robila mu také veci že radšej sa s ňou rozviedol ten mal zo života peklo na zemi ta čo robila .Ak by bol s ňou dalej skonči psychický zlé ON .Len začali spolu chodiť a sme sa rozprávali normálne mi dala facku samozrejme dve poriadne dostala nazad, ja že ja sa s ním nemám čo rozprávať moja mama sa s ním rozprávala tak vulgárne jej vynadala a bol to môj bratranec a mamin synovec toto bol extrém. Ak to nebudeš riešiť tak dospejete k rozvodu to mi ver. Lebo aj ten najtrpezlivejši človek raz povie dosť. A potom čo čo povieš dieťaťu no prepáč otec sa rozviedol so mnou preto lebo som mu svojou žiarlivosťou robila peklo zo života.
@vevuska2018 aha takže ty si spravila chybu (predpokladám že v Tom bol iný muž)on to odpustil a ty si tá ktorá žiarli ako nepríčetna?!!to fakt?!ty by si mala taky čas byť tíško a byť spokojná že ťa neopustil vtedy..... a nie byť žiarlivka pretože tým si odháňas chlapa od seba len.... ale to je vždy tak..... ten čo robí poza chrbát zlé veci sa boji a má v hlave myšlienky že to isté robí tvoj partner...... vieš čo ja ti to napíšem narovinu.... spamataj sa lebo môže byť že tentokrát ti už neodpustí a potom môžeš plakať do vankúša...... neziarli na ženy v telke atď veď to už je choré.... to nemáš žiadne sebavedomie?
@melanta ona myslí že jej muž odšrubuje televízor a bude u nich sa natriasať jak huspenina.
mna by zaujimalo koho ste volili 😀
@vevuska2018 tak toto je naozaj spravanie dvoch malych deti, sadnite si, porozpravajte sa a prestan ziarlit na zeny, ktore on nikdy na zivo ani neuvidi.
Predpokladám, že chyba, čo si spravila, bol iný chlap, ak je tak, tak potom je namieste tvoje žiarlenie, lebo podľa seba súdim teba 😉 . To je žiaľ už len tvoj problem.
Prečo je ženatý zadaný muž na fb zoznamke? Kvôli čomu?
@vevuska2018 cize vy ste sa dali dokopy a hned si planovane otehotnela?
pripominas mi mojho ex. podvadzal ma, kde sa dalo a presne mi urobil scenu, ked som sa divala na CSMT a boli tam akysi cyklisti,
a pokial ziarlis na toto, tak neverim, ze mu nerobis sceny aj kvoli inym veciam.
asponze si uvedomujes, ze mas problem.
smer terapia. ziadny univerzalny navod na ziarlivost neexistuje.
problem mas Ty, cize Ty nemozes riesit, co ma robit on inak, aby si Ty neziarlila, musis riesit len a len seba.
Vyjadrila by som sa k jednej veci...urobila som chybu,no on mi odpustil a nedovolil odísť... predpokladám že išlo o neveru, prípadne románik alebo niečo.... pretože sama píšeš, ako si veľmi žiarliva a ono to je väčšinou tak, že podľa seba, súdim Teba...
@vevuska2018 medzi vami nie je vztah..ale takychto ako mate vy je velmi vela.bud zenou.prestan ziarlit.daj si par faciek a preber sa a zistis,ze ti ten clovek vobec za to nestoji

Spravate sa obaja ako 6 ročný. Ostali ste spolu kvôli neplánovanemu tehotenstvu?