Žiarlivá kamarátka
Ahojte, s priateľom čakáme bábätko. Jeho najlepší kamarát sa tiež snažia o bábätko, dokonca sa im to aj podarilo, v 5 týždni to povedali celej dedine aj nám. My sme to že čakáme bábätko nerozprávali nikde keďže sa môže všeličo stať, ja som v 4 mesiaci. Keď sa nám už v tom 5 týždni pochválila že čakajú babo tak sme im aj my povedali že čakáme a keď sa dozvedela že už 4 mesiac mám pocit že to nevedela predýchať. Ja som mala radosť že mám kamarátku čo čaká babo no ona ako keby ziarlila že niekto je tehotný zároveň ako ona. Jej manžel je strašne podpapučnik a ona sa snaží hrať na dokonale manželstvo a toto jej asi nezapadá do kariet. Bola odmeraná, zacala byt falošná, vyčítať manželovi že sa stretáva s priateľom, začala tvrdiť že sa nás už nikdy nezbaví (čo nám povedal jej manžel) čomu vôbec nechápem keďže sa nevídame až tak často, nijako sme im neublížili naopak priateľ im veľmi pomohol a hocikedy pomáha. Teraz zistili že im bábätko nerastie a musela ísť na kyret. Neviem si predstaviť čo to bude keď sa stretneme, manžela to trápi lebo sú s jej mužom najlepsi kamaráti ale bojí sa že ona bude robiť problémy keďže prišla o dieťa a nevie predýchať ze my čakáme bábätko. Mám jej napisat že nás to mrzí alebo mám na to kašlať?

@hellwant vies co, nie, to nebola pricina. Ona ma velky neoperovatelny myom a pravdepodobne to bolo nim, ze sa viac nedokazal prisposobit ako zdrave tkanivo maternice, deformoval jej ju, ked babatko zacalo viac rast. Ale prekonala potom aj chripku, mala teploty, resp. mozno aj covid, len sa nebola testovat, tak nevie...☹. Ten potrat, to bolo davno po tom ukladani dreva. V zaciatkoch aj ja som robila kadeco, vlacila som prve dieta, hore dolu na ruky a vsetko okolo domacnosti, vysavanie, okna som umyvala atd...Pri druhom som ani nevedela, ze som tehotna, zila som akoby nic. Kedze som kojila a menzes meskaval pravidelne, nestresovala som. Tak dost dlho trvalo, kym som zistila, ze som tehotna a nic sa nestalo.