icon

Žiarlivosť môjho partnera

kkikii
29. jan 2018

Neprisla som sa stazovat ale skor vyrozpravat..Mam priatela 5rokov po roku v praci mu zacalo vadit ze pracujem len s chlapmi .. stale hovori ze ja neziarlim a podobne ale nevidim iny dovod preco toto robi.. momentale ssi odo mna nechava odstup ziadna laska milacik lubim ta chybas mi a podobne co bolo na denom poriadku ..Mame oblubeny podnik kde chodim s kamaratmi na caj vraj s tym casnikom podozrivo na seba pozerame pri tom je to pre mna obycajny clovek a to ako oon na mna pozera s akym umyslom zato ja nemozem a vraj to da vyzrat mne lebo to nema dat komu vyzrat takze teraz trpim ja lebo nejaky casnik je do mna buchnuty .. fakt akoze neviem co mam robit ci to nechat tak ze ho to prejde alebo riesit to.. ale vzdy ked to zacnem riesit vznikne hadka ..

Strana
z2
iway
30. jan 2018

@kkikii nevera ho upokojí . Vtedy prestane a chytí pocit, že ste si vyrovnaní. Toto urobil môj ex, takže existuje to ako jedna z možností

cecilia68
30. jan 2018

@kkikii Určite to neprejde...nikdy ☹ Už som to aj niekde spomínala v inej téme, že vekom to bude stále horšie a na tvoju psychiku to bude zlé...Radšej odíď, kým nemáte deti, lebo potom to pôjde sakra ťažko 😢

Strana
z2