Žiarlivosť vo vzťahu
Ahojte mam novy nick ,lebo som tu na konovi dost aktivna a chcela by som nezavazne Vas nazor.
S manzelom sme spolu 8 rokov mame 2 deti vo veku 3 a 6 rokov .Ked sme ,,vhupli,, do vztahu rok trvalo mojmu manzelovi aby prestal rozpravat o svojej ex s ktorou bol 3 roky (osobne ju poznam ) o tom ako mu ona ublizila aka ona je a dookola stale o tom istom - dost tazko znasal ich rozchod a nejaky cas chodil aj na terapiu ,lebo sa nedokazal sam s urcitymi vecami vyrovnat .
Asi pred pol rokom prisiel domov nadseny ,ze stretol - nazvem ju ,,kamaratku,, v meste - kamaratka je mladsia sestra jeho ex o 18 rokov mladsia od mojho manzela ma 6 mesacne dieta .Manzel ma 41 rokov .Tak ,ze on by sa rad s nou stretol ,ze ako sa ma a ona sa vydala do nemecka o 18 rokov starsieho manzela nemca si vzala .Tak som mu navrhla aby ju pozval k nam ,ze nieco pripravim a mozeme sa porozpravat .On jej to navrhol ,ale ona odmietla s tym ,ze to nie je vhodne ,lebo ona je sestra jeho ex a podobne a neviem este ake dovody uviedla ....ale kedze on mal taku neskonalu tuzbu sa s nou stretnut tak ju pozval k sebe do prace do kancelarie nech pride ,ze on jej ukaze nejake fotky z ciest a podobne .Ked s tym prisiel tak som nechapala ,ze preco vlastne a vyjadrila som sa ,ze podla mojho nazoru to nie je vhodne aby ona k nemu chodila do prace a v kancelarii si pozerali spolu fotky .Tak sme sa povadili ,lebo ja som ziarliva a o nic neide a podobne .Nasledne ako ona bola u neho v kancelarii na dalsi den ju pozval na kavu kam ona prisla s dietatom a sedeli na kave spolu 2.5 hodiny a prisiel domov s tym ,ze ako ho ona obdivuje a ta jej dcera je aka zlata a neviem co ...tak som mu opakovane povedal a,ze sa mi to nepaci ,ze s nou vysedava ked k rodine nie je priatelsky a ani si nepamatam kedy nas ako rodinu zobral a sedel by s nami 2.5 hodiny - podla mojho nazoru ona tiez nie je celkom kompletna ked vysedava na kave 2.5 hodiny so 6 mesacnym dietatom - ale to je uz asi moj zaujaty nazor .Nasledne mi opakovane dcera hovorila ,ze ked isli s ockom zo skoly tak justretli - nahodou .Potom sa ona vratila do nemecka ,lebo pokial viem mala s manzelom nejake problemy preto prisla sem k matke na nejaky cas .Po tom ako sa vratila tak si s manzelom vymenili niekolko mailov - moj muz jej pisal po nemecky - ja po nemecky neviem takze netusim o com bola debata .
Nasledne sa sa cela situacia nejako utriasla a zili sme ,,normalne ,,.
Pred tyzdnom prisiel manzel s tym ,ze hadaj koho som nahodou stretol v meste >???No ani som nemusela dlho hadat a ze on ide s nou na kavu a mam ist s nim - tuto moznost som odmietla s tym ,ze si nemyslim ,ze by bolo vhodne aby som isla s nim a tiez si nemyslim ,ze by bolo vhodne aby on siel s nou .Tak sa situacia zase zopakovala a ja mu nebudem hovorit s kym ma kam ist a podobne .Samozrejme sa dohodli ,ze sa stretnu - neviem presne kolko krat boli spolu ,ale dcera zase opakovane prichadzala domov ,ze ju nahodous tretli zo skoly ked isli a podobne - on si deti na stretnutie nebral a viem ,ze sa dohadovali v case ked mala dcera trening a podobne .
Nasledne manzel siel s detmi na 2 dni k starym rodicom mimo mesta - ja som ostala doma a isla som ich odprevadit k vlaku a neuhadnete kto bol nahodou na stanici ?
Ano hadate spravne jeho kamaratka tam nahodou tiez bola - tak nas predstavil ja som na nu pozrela podala jej uku ,ale som sa nijako do rozhovoru nezapojila a isli sme na vlak - tato situacia mi prisla dost absurdna a pravdu povediac som nechapala co tam vlastne robi - lebo tolko nahod mi nejako nepride logicke .
Manzel nastupil na vlak a nasledne si s nou zacal pisat sms v zneni :,,akurat uvazujem ako nase milovane deti vyhodim z vlaku ,, ( lebo nase deti su podla neho nevychovane a neviedia sa spravat - co nie je pravda! ) ale asi chcel byt zaujimavy a prislo mu to ako dobry napad taka ,,srandovna ,, sms...nasledna sms bola : ,,ake to je obdivuhodne ,ze si ani nezamrzla ked na teba moja zena pozrela ,ale keby som ti bol dal pusu tak neviem ,neviem ,, - to si vysvetlujem asi ,ze som nejaka ladova ,chladna Xantipa ktora je uplne bez emocii ,alebo ja neviem co ...a ona mu odpisala ,ze vidi ,ze to jeho zenu drazdi ,ale tak co uz ....a potom si vymienali sms o tom ako sa muz zene nema podriadovat a podobne .
Vecer ako nase deti zaspali si moj muz sadol k pocitacu a napisal jej mail - podotykam ,ze si na vylet k starym rodicom zobral svoj pocitac - to mi pride uz uplne absurdne !
Po prichode domov ked sa so mnou absolutne nebavil a siel sa sprchovat som nasla tie sms ( nechodim mu kontrolovat sms,ale proste som sa neovladla ) a ta v ktorej psie ,ze rozmysla ako by vyhodil nase deti z vlaku ma tak nastartovala ,ze doslo k velmi ostrej vymene nazorov ,ktora dopadla tak ,ze on si bude chodit kam chce a s kym chce a ja som chorobne ziarliva a mam sa dat liecit .Dalsi den som kamarake napisala sms s textom ci sa dobre bavi a ze ci by sa tak dobre bavila aj keby jej muz vypisoval cudzej zene s ktorou sa potajomky stretava o tom ,ze ma chut vyhodit jej dieta z vlaku a ze nech mi posle svoju adresu ,ze jej poslem kyticu kvetov s podakovanim.
Manzel sa jej nasledne ospravedlnil !!!!! On sa jej ospravedlnil - to mi pride tiez uplne psycho !
Dalsi den mi dcera zase hovorila ,ze ju nahdou stretli po ceste zo skoly ....
Od toho momentu mame tichu domacnost - bombarduje ma mailami aka som a on nic neurobil a vsetky rozhovory s nou boli priatelske - zaujimave ,ze doma priatelsky nie je a na deti len krici ,ale to enchcem rozvadzat - proste vsetko je nevinne a ja mu nemam co hovorit do toho a vsetci jeho kamarati si klopkaju na celo aka ja som ziarliva a pdobne .
Ja som mu opakovane povedala ,ze ked ona odmietla prist k nam s tym ,ze to nie je vhodne tam to malo skoncit ,ale nie lebo ja som chora a ziarliva a on je ten zdravy a normalny .
Moj manzel chodi na sluzobne cesty ,bol 3 mesiace na stazi v Prahe - ani jediny krat som mu nezavoalala ,ze kde je s kym je - stale on volal mne - nekontrolujem ho ,chodi s kamaratmi na pivo ,dokonca na obedy chodi s kolagami a skolegynou mladou slobodnou - nikdy som proti tomu nic nemala .Pokial ide niekam von nikdy mu nevolam kde je ,s kym ,kedy pride a podobne .
Pokusala som sa celu tuto situaciu napisat bez emocii a zaujima ma len Vas na zor na to .
Som ziarliva a prehanam ?
dakujem
@jahodovapena Zamysli sa nad tym,co ti pise Charity, velmi mudro pise. Prisla si sa sem poradit, tak si z tych rad nieco zober. Ty ho lubis a preto nechces verit tomu, co sa v tvojom zivote deje a ze toto musis riesit....zeny tu su objektivne (aspon na zaklade.toho co tu pises, sa.ti snazia otvorit oci). Mladu kamaratku by som vobec nekontaktovala, ona sama ma problemy, preto jej velmi imponuje, ze jej tvoj muz nadbieha. A to je pravda, ze tvoj muz ma vycitky svedomia, preto vinu hadze na teba a robi z teba ziarlivu hlupanu. Nenalet.mu na to. Zacni svoj zivot zit tak, akoby ste boli uz bez neho, mozno sa zobudi, mozno nie. A urcite hovor svojmu okoliu, co sa.deje, lebo ak.sa.nieco udeje, tak ty budes ta najhorsia a okolie tomu uveri a on sa ocisti...
@jahodovapena Preco je s vami? presne neviem ale tipovala by som to na - navarene, oprane, vyzehlene, upratane, rod zabezpeceny, navonok posobi solidne bo je zenaty (klasika), proste klud a pohoda, a ak nieco vzdy sa moze vratit domov (resp zostat doma) a tvarit sa ze sa nic nestalo
@marcela2015 strasne dufam, ze tvoja gramatika bola akoze na podporu "niskeho iq" 😉
@jahodovapena no mam dost ! takeho chlapa kopnut do guli ! narazam na to co ti mala povedala o dovolenke ..... 😖 😖
@jahodovapena ja by som ho veru chytila za gule a do prievanu...to co si predstavuje??? pozvat mladu este aby prisla za vami na dovolenku??? mala si ty urobit jedno, ked ta volal na tu kavu aby ste sli spolu, mala si ist, aby s nou tam nebol sam, a kedykolvek ked chcel ist s nou na kavu, tak aj ty s nim. ak nema tajnosti pred tebou, tak sa spolu mozte bavit aj v trojiici (aj keby mi to bolo proti srsti ale just by som sla)... mu povedz ze ak tam za vami mieni ta mlada šťanda dojsť, tak to nech ani on s vami nejde. ved idete ako rodinka nie? a co jej manzel na to ked pojde len tak na dovolenku za niekym cudzim? ten je akoze nesvojpravny? ten nic na to?
@jahodovapena mne osobne by sa tiez nepacilo taketo stretnutie, podla to nie je o ziarlivosti ako takej, ale o nejakej slusnosti a taktnosti...ak sa s ex rozisiel takto problematicky a ma tendenciu sa stretnut s jej sestrou videla by som to na ukojenie si svojho ego, ze povyzveda ako sa ma ex, poukazuje sa on ako sa ma atd...ja osobne v takychto ex stretnutiach, ak mam svoju rodinu a svoj svet vyznam nevidim...
@marcela2015 dotyčná má zjavne nízke IQ, keď jej nevadí, čo robí.....
@jahodovapena ja ti hovorim z vlastnej skusenosti.... treba sa s nou stretnut a na rovinu porozpravat, slusne a kludne. Najma sa jej opytat, co a ako vlastne s jej manzelstvom. Ziadne ironicke poznamky, vulgarizmy, ale inteligentne sa opytat, kam smeruje a o co jej vlastne ide. Pokial je ale tvoj muz rozhodnuty, tak nic nezmenis.
@maciatkolulu ja by som sa jej to bola spýtala už na tej stanici, nie som človek, ktorý chodí okolo horúcej kaše...myslím si, že jej muž bol rozhodnutý už dávno, len akosi nebol po ruke vhodný náhradný objekt ....teraz je tu niekto, kto sa o neho zaujíma, ešte mu môže všeličo porozprávať o bývalej, tak po tom chňapol, ako pes po muche. Že tým veľmi ubližuje niekoho, s kým sa rozhodol spojiť svoj život, s kým má deti, to mu nedochádza, lebo sa správa ako pako 😝 😝 😝 😝 😝 😝
@jahodovapena no tak si uži s deťmi na dovolenke, oddychuj a vypni. A si to poriadne premysli. Ale nehnevaj sa, tvoj manžel je asi prepnutý. A ešte aj dieťa to vycíti a povie ti, proste katastrofa. Ja by som to dotyčnej hned vysvetlila, ručne aby si pamätala 😠
nakopala by som ho do riti - sorry za taky slovnik, ale taketo spravanie ma vie vytocit aj ked sa ma netyka.. nie, niesi chorobne ziarliva, on si prilis dovoluje..
Inak napadlo mi...co keby si zacala robit nieco uplne ine nez on caka? Napr.ako pisali baby vyssie, zacni sa starat viac o seba. Jasne ze o deticky v prvom rade, ale casto mu ich davat a!!! Snaz sa vyzerat zakazdym najlepsie ako vies, pekne sa obliekaj aj doma, chod ku kadernicke, pekny make up a vzdy a zakazdym usmev na tvari..myslim tym zacni byt v pohode,jeho emaily a ich sms prestan uplne riesit, ako keby neexistovali. Ak povie, ze ide za tou "kamaratkou", tak zareaguj "vazne?juj laska, pojdem rada s tebou"..bud pred nou sladka, mila, casto sa muza pritom dotykaj a hovor pred nou stylom "milacik, vsak...?" Zapajaj ho do sladkych reci, navod pred nou dojem, ze si s nim brutal stastna, nech jej to vrta v hlave, ze co to ma byt :D a este dolezita vec, bud skvela manzelka a matka, hraj hluchu a slepu, ale raz za tyzden dva sladko oznam muzovi "joooj zlatko, stretla som spoluziaka zo strednej, tak dobre mi to padlo, sme si strasne vzdy rozumeli, tak ma pozval do mesta na drink..sme sa teda dohodli na zajtra, tak aby si vedel"...prip.kolegu, kamosa, ved isto niekoho mas takeho. Proste nech pukne aj on od zlosti a nech vidi, ze si ziadana...toto muzi tazko predychavaju, ked stracaju svoju "hracku", hoci sa s nou momentalne nehraju. Teda ak chapes co myslim .ja by som sa na tvojom mieste asi aj dost na tom bavila, kebyze mu to vratim s eleganciou a dvojnasobne. Myslim si, ze toto by ho nenechalo chladnym a hrala by som uzasnu stastnu zenu, no nie lahko jemu dostupnu (hoci v skutocnosti by moje vnutro od bolesti mozno plakalo).
Do riti by som ho kopla, s rozbehom.
Ahojte dievcata,
hned na uvod, ja som ten hriesnik. A hned na uvod, nas vztah nikdy nebol bezproblemovy. Pocas svojho zivota som bol neverny len jediny raz a to svojej poslednej frajerke so svojou terajsou zenou. Ked sme ako pise "vhupli do vztahu" a chcel som s nou chodit na pizzu a na vino aby sme sa lepsie spoznali, presviedcala ma moja zena, ze nie, ze musime sexovat. Az neskor my povedala, ze uz vtedy vedela, ze si so mnou nebude mat co povedat. Vtedy som jej hovoril, ze nas vztah nema velmi sancu, ze sme prilis rozdielny. Ja som na cestovanie s batohom, hory, voda, priroda aj adrenalinove sporty, moja zena bola skor na kaviarne, diskoteky, drahe dovolenky, zarabala nie prave poctivo dost vela penazi a chodila s dost vela muzmi, s ktorych niektory boli velmi bohati. Povedal som jej, ze financne naroky jej nebudem moct naplnat (mam bezne zamestnanie) a ze si myslim, ze sa jej velmi skoro omrzim. Presviedcala ma, ze to bude dobre, ze sa s nou nikdy nudit nebudem, ze som jediny chlap ktoreho milovala a o ktoreho stala. Moja zena uz bola raz vydata, velmi, velmi mlada. Velmi ma pritahovala, obdivoval som jej odhodlanie a povedal som si, ze to skusim. O svojej byvalej laske som jej povedal, aj som povedal, ze som mal problem sa s rozchodom vyrovnat. Moja zena si velmi priala dieta a velmi skoro neplanovane otehotnela. Hoci nas vztah zacal na sexualnej baze velmi skoro som sa zalubil a na dieta som sa tesil. Ked sa nasa dcera narodila, poziadal som svoju vtedy este nie zenu o ruku. Do dcery som sa na prvy pohlad zalubil. Vsetko vyzeralo krasne, bol som stastny. Prvy problem vznikol s mojou mamou. Nie je to prave normalna a vyrovnana zena (co priznavam, ze ovplyvnuje moj vyber partneriek) a po narodeni dcery prisla, aj ked som jej povedal aby nesla - zena si to nepriala. Mala velmi zle skusenosti so svokrou z prveho manzelstva. Zena prehlasila, ze to bola moja zrada, ze som sa nepostavil na jej stranu, ze mi je mama prednejsia ako ona a odvtedy sa nas vztah pravidelne ocita v krizach. Prve tri roky manzelstva moji rodicia vnucku prakticky nevideli. Kedykolvek sa v mojom okoli vyskytla nejaka zena, moja manzelka robila nesmierne dusno. Paradoxne bolo, ze ked sme sa davali dokopy, zena mi predostrela seba ako velmi sexualne otvorenu osobu. Nemohol som sa z domu pohnut, nemohol som ist navstivit ani rodicov tak sa zena bala ze ju opustim. Opustit som ju vsak nikdy neplanoval. Bolo to velmi tazke obdobie. Prvu ziadost o rozvod podala ked mala dcera tri roky. Nato vsak znovu otehotnela. Pocas tehotenstva bol nas vztah paradoxne velmi dobry. Upokojila sa a mal som velmi dobry pocit. Problem bol, ze nas sexualny zivot sa obmedzi na 1-2x mesacne a uz sa nikdy nerozbehol, naopak. Po narodeni dcery druhej dcery sa krizi zacali opakovat, aj ked zriedkavejsie. Posledne dva roky sa moja zena naozaj snazila. Prestala o mne kazdemu hovorit aky som neznesitelny. Prve roky to hovorila kazdemu - mojim rodicom, svojej rodine, svojim aj mojim kamaratom. Dostal som sa vdaka tomu aj vdaka chronickej unave do dost velkej izolacie. Postupne sme sa celkom stabilizovali a problem ktory pretrval bol ten, ze mame minimum spolocnych zaujmov a sex. S detmi som von chodil vacsinou sam, cez vikendy aj cez tyzden, lyzovanie, do lesa a pod. Milujem svoje deti a stravil som s nimi naozaj vela casu. Uznavam, ze byvam casto nervozny. Neustaly tlak ma dost psychicky rozlozil, a aj ja som jej zle casto oplacal zlym slovom, kritikou a podobne. Zena ma dost casto zhadzovala pred detimi a vysledkom je, ze mame problem deti zvladnut. Je medzi nimi silna surodenecka rivalita, zvykli si, ze nemusia posluchat, lebo ja mam malu autoritu a zenine hrozby, ktorymi sa ich snazi prinutit nieco urobit sa nikdy nesplnia. Preto aj cesta s dvomi dievcatami vo vlaku, ktore si nadavaju a tlcu sa moze byt dost narocna. Dievcata nemaju problem vrieskat aj na nas, nadavat nam, dokonca nas udriet (aj ked toto sa dost zlepsilo). Vtedy som napisal inkriminovanu sms - bol to iba cierny humor, nic viac. S detmi casto travim pekne chvile, zial vacsinou to musi byt s kazdou zvlast. Pamatam sa na jediny tyzden, kedy sa k sebe dlhsiu dobu pekne spravali a to bolo ked som s nimi bol (sam ako vzdy) na navsteve u nasich.
Co sa tyka mojho stretnutia so sestrou ex. - ked som bol so svojou ex bola este velmi mlada ale napriek tomu sme si celkom rozumeli. Nikdy medzi nami nic nebolo, co by sa podobalo na cokolvek fyzickeho. Poznal som ju 4 roky a vozil som ju a jej frajera hore dole po slovensku, boli sme liez lady, kajakovat, skakali sme so skaly do mora na dovolenke a pod. Ako jedina s rodiny mojej ex si tato sestra uvedomovala nezdravu dominanciu otca ich rodiny, ktoremu sa museli podriadovat. Fixacia miojej ex na svojho otca bola jednou z pricin rozpadu nasho vztahu. Sestra mojej ex je mierny clovek a ma celkom jasno - tvoja zena sa nemusi nicoho bat, si pre mna ako brat. Po rokoch sme sa stretli na ulici, ona so 6 mesacnym dietatom, ja s dcerou cestou zo skoly, ked bola navstivit rodicov. Tesila sa ze ma vidi, hned vravi mojej dcere, "no si predstav, s tvojim ockom sme skakali do mora a liezli lady, boli to pre nas velmi silne zazitky". Dohodli sme sa, ze sa stretneme na kave. Svojej zene som o tom povedal, pozval som ju. Odmietla a od prvech chvile bola nevraziva. Bol som to ja kto navrhol aby sme ju k nam pozvali, ze je uplne ina ako moja ex a ze by sa mojej zene urcite pacila, ze jej premietneme fotky. Velmi neochotne suhlasila. Sestra ex vsak povedala, ze radsej pride ku mne do prace, lebo sa na navstevu s nou ponukala aj moja ex a ona nechcela byt ta, kto by mal tieto svety spajat. Po tomto sme sa skoro rozviedli a ked sa situacia upokojila, povedal som svojej zene, ze sa naozaj nema coho bat a ze ak sestra ex zase niekedy pride, ze sa s nou rad stretnem. Myslel som si, ze to moja zena akceptuje. Totiz, moja zena sa nema problem stretavat so svojim byvalym milencom, o ktorom mi dokonca povedala, ze s je kedykolvek pripraveny sa s nou vyspat. Ja ked som isiel raz za cas von, o 0:30 mi prisla sms: kde v riti si? Moja zena isla von, kam pozvala aj svojho byvaleho milenca a prisla o piatej rano. Vtedy som bol velmi nahnevany, nabural som sa jej do mailov a precital som si s kym bola von a okrem toho aj vsetky hrozy, ktore o mne v minulosti popisala. Viem, ze je v kontakte so svojimi byvalymi milencami cez FB, dokonca trusili zarty o jej prsiach, jedneho sa pytala, ci pre nu nema nejakeho muza. Napriek tomu si nemyslim, ze by ma kedy chcela realne podviest. Mozno sa v tom mylim ... No neskutocne ma uraza dvojity meter, ktory pouziva na mna, ked sa chcem stretnut s niekym, aj ked je to zena, o kom som jej vsetko uprimne povedal, pozval ju tiez na stretnutie. Reakcia bola, ze nebudem mat problem. Ale - tu je popisane, co ale: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manipulacia-v-partnerstve/ to su triky, ktore na mna zena pouziva.
Nas vztah je casto tazky. Ale milujem svoju zenu a milujem svoje deti. Chcem byt s nimi ako rastu. Ale ak mojej zene stoji za to, sa kvoli niecomu takemuto so mnou rozviest, myslim, ze pre nas nie je zachrany. Povedal som, ze jej problemy robit nebudem. Keby som si veril, ze kytica situaciu zachrani, rad ich prinesiem aj pat. Ale co bude o pol roka?
@bledemudry Keby si svoju ženu miloval, tak by si nechodil na žiadne stretká so sestrou Tvojej ex, ale by si sa snažil pracovať na manželstve.
Najprv sa každý sám a potom spoločne rozhodnite čo vlastne chcete. Ak sa dohodnete na spoločnom živote, tak Tvoje stretká je potrebné zrušiť a smer manželská poradňa. Škodíte aj svojim deťom, správate sa obaja ako puberťáci a nie ako dospelí ľudia so všetkou zodpovednosťou. Nedá sa to ani čítať. 😠 😠 😠
Ja to ani necitam total chory mozog🙂
Hm.. Mala som pravdu, ze manzel nepriamo tlaci na rozvod.
Mily manzel, pre lasku nie su dolezite reci, ale ciny. Kecas pekne. Keby Tvoja zena chcela rozvod, tak by nemala dovod tu prosit o radu. Proste by ste sa rozvadzali. Keby si chcel zachranovat vztah, tak by si ju pred nami neociernoval, ale doniesol pat kytic. Co bude o pol roka? No to co si si naplanoval. Manzelstvo zjavne v plane nemas, ked Ti nestoji ani za rozhovor alebo kyticu.
Tak potom s chorym mozgom uz niet nadeje...
Dohodol som nam stretnutie u odbornika, zena odmieta ist tam. Chcel som sa rozpravat ale jedina komunikacia je mozna cez mail. Nemam pocit, ze by som zenu ociernoval - napisal som veci ako ich vidim, tak ako ona o mne. Stretko, teraz bolo jedine. Hodina rozhovoru najma o detoch. Ziadne nadeje na vztah a neviem ako to prospelo mojmu egu.
Este jedna vec ma napadla, moja zena vas tu neziada o radu, poslala mi to aby mi ukazala, ze ma pravdu, ze vsetky takto uvazujete. Ale neverim, ze je to tak. Aspon jedna z vas svojmu muzovi musi verit.
On ma miluje a ja som stetka , lebo sa flakam po nociach s milencami a deti uz za chvilu aj tak bude milovat , ze aj on ich kojil 2 roky 🙂)).... Aj , ze ja sa nehadzem takemu uzasnemu chlapovi okolo krku -ano som hrozna 🙂
@jahodovapena preco to necitas? Ved je to tvoj manzel a ak ti na manzelstve a muzovi zalezi, mala by si sa snazit pochopit, ako vidi a vnima situaciu on. Reakcia "total chory mozog" je hlupa. Mala by si ho vypocut, bez vycitiek, urazok a pod.hlupych reakcii by ste si mali sadnut a pokojne s chladnou hlavou sa porozpravat..."fakt som na teba tlacila a citil si sa pod tlakom?prepac mi,myslela som to tak, ze...a nevedela som, ze sa takto citis"..@bledemudry "mrzi ma, ze som ti ublizoval tymi stretnutiami, ale si mi taka vzdialena, potreboval som niekde nacerpat energiu. Bol by som radsej, ak by to bolo pri tebe, lebo si moja zena a milujem ta..."..atd atd...jednoducho neobvinovat jeden druheho, ale priznat si svoje chyby, povedat jeden druhemu, co sa mu nepaci, co mu ublizuje...dat si otazku "co mam urobit, aby si bol/a so mnou znovu stastny/a?"...najst spolocne riesenie..chceme ostat spolu?ak ano, zacnime odznova, naucme sa spolu komunikovat bez kriku, pomahajme si, travme cas s nasimi detmi spolu, nie oddelene..pochvalte casto vzajomne ciny toho druheho. "Dakujem,ze si bol tak zlaty a umyl riad"..."dakujem,ze si nam dnes uvarila tak skvely obed a vies co?si krasna"...je toho vela, len musite obaja chciet a najst vo vsetkom spolocnom to pekne.
@bledemudry prepac ale nemas co sa v kuse stretavat.ak raz ist na kavu pokecat.ale toto by som ani ja netolerovala.jednoznacne mate problem z komunikaciou...smer poradna...chudence deti.. urobte vsetko preto aby ste urobili to najlepsie rozhodnutie pre vsetkych...
@bledemudry
chudacik jeden zakomplexovany, ukrivdeny, kde si ty uz mohol byt, keby nie tvojej manzelky a rodiny. 😀
Nie ona manipuluje, ale ty. 😎
Miesto hladkania si svojho ega s mladymi zabami, sa viac staraj o svoju rodinu - nielen financne, ale aj ludsky - nestaci nosit domov len peniaze. To, ze davas niekomu takemu prednost pred svojimi najblizsimi, svedci o tvojich prioritach a znacnej nezrelosti.
Ty by si potreboval:
1) riadne prefackat
2) dobreho psychologa, ktory ta vylieci z pocitu vlastnej dokonalosti a ukaze ti, kde je sever
To co si napisal o svojej zene a ako si to napisal, o tebe vypoveda hrozne vela a s takym chlapom by som neostala ani minutu.
Podla tvojich prispevkov posobis ako nezodpovedny slaboch s mierne psychopatickymi sklonmi.
Mas deti, tak sa daj do poriadku uz len kvoli nim a bud pre nich normalny, laskavy, venujuci sa otec, nie niekto, kto si potrebuje stale nieco dokazovat.
PS. Dakujem MK, aspon si este viac vazim svojho muza, pretoze tolko somarov po svete pobehuje, fakt mam ohromne stastie, ze takeho nemam doma. Nech mu Pan Boh zachova dobre zvyky. 😵
@bledemudry Nemas pocit, ze si zenu ociernoval? Tak naco tie kriticke poznamky o inej ekonomickej urovni?
Zobrala si Ta za muza. Porodila Ti dve deti. Takze zjavne jediny z Vas dvoch, pre koho je dolezity majetok, si Ty.
No tak bola bohatsia ako Ty. Uz to konecne rozdychaj a nevycitaj jej to.
@luvika je to velmi narocne hlavne z dovodu takeho ako sa tu vypisuje, ze ja som. Nacrtla konkretnu vec a konkretnu otazku a on opisal od adama ked som sa v 1994 vydavala a obalil to cele takym nadychom , ze co som ja vlastne za osobu , ze vlastne ja mozem dakovat Bohu ze som ho stretla , lebo ja som jedna nezodpovedna matka co sa flaka a bla bla bla a on je ta obet v tomto vztahu si vsimni , ze sa len okrajovo zmienil o ,, kamaratke ,, aj to v duchu aka je ona skvela , ale ja som v celom tom jeho pribehu zla 🙂))

Niesi zbytocne ziarliva, toto by robil kazdy ci muz alebo zena, keby sa takto partner spraval. A vie to dobre aj tvoj manzel, ale ma nieco za usami, tak sa to snazi zhodit na teba. Pravdepodobne uz spolu nieco maju, pride mi to akokeby boli dohodnutí, tie caste stretnutia nahodne, a to pri vlaku duplom. Najviac ma v tom utvrdzuju tie sms, ze sa cudoval ze nezmrzla pri pohlade na teba? preco by mala, keby bolo vsetko oK? a o tej puse? z toho mi vychadza, ze jej tie pusy asi bezne dava...Ja na tvojom mieste zacnem riesit pomalicky potichucky prakticke veci, ako ucty, a pod. veci, lebo to tak vyzera, ze on sa niekde zbera prec, od vas... Ja byvam v mensom meste ako Ke, a urcite tak casto niekoho kontrektneho nahodou nestretam, pride mi to ako dohodnute a vyuziva k tomu aj dceru, lebo vie, ze ti to povie.... je mu to jedno, akoby hladal zamienku aby si to ukoncila... Mozno sa mylim, len mne to tak pride.. drzim palce, nech to dopadne co najlepsie, tak ako to ty chces