icon

Žijem s manipulátorom

jana9884
4. dec 2020

Ahojte, prosím hlavne ženy o radu..žijem už 8 rokov s "manipulátorom". Zistila som to asi rok dozadu..dovtedy som bola naozaj naivná a hovorila som si že naozaj všetko čo robím je zle a vlastne môžem byť rada že so mnou chce môj priateľ zostať. Dokonca ma presvedčil, že on je naozaj bezchybný. Najhoršie je, že okrem manipulátora je aj "nervák" a každá hádka ( takmer každý deň ) je naozaj divadlo..krik a nadávky na celú bytovku o tom aká som neschopná a nikto ma nemôže mať rád a mám šťastie že on ma má rád. Povedzme že sa bojím doma niečo spraviť zle, lebo viem, že zasa vyskočí a vytočí sa do nepríčetna. Ďalším problémom je (je mi jasné že som to mala ukončiť už dávno) že som naňho naviazaná veľmi silno a aneviem si predstaviť život bez neho. Nehovorím že nemáme aj pekné chvíľky a práve na tie si vždy spomeniem keď chcem urobiť krok. Poraďťe čo by ste robili vy na mojom mieste. Som už zničená..chystám sa nasadiť antidepresíva lebo aj psychicky aj zdravotne som veľmi klesla. Ďakujem za každú radukaždú radu

Strana
z2
jaskolka
4. dec 2020

@brita7777 veru, presne tak.

h2
4. dec 2020

@jana9884 Čo máš robiť? To je ľahké! Nie ste manželia, nemáte spolu deti. Nič Vás spolu nedrží. Pobaľ sa a odchod! Ak máš s tým problém, nespomínaj na tých pár pekných chvíľ, ale na tú hromadu zlých. Len tak mimochodom, kedy máte tie pekné chvíľky, keď každý deň na Teba vrieska na celú bytovku?

nnnuuunnn
4. dec 2020

Normálny človek by vedel čo má robiť a nemusel by sa pýtať, avšak v Tvojom prípade keď píšeš, že si na neho naviazaná, tak najskôr neurobíš nič, lebo aj takí ľudia sú, ktorí sú naviazaní na svojich tyranov, budú sa robiť chudiatka a pritom im to vyhovuje a majú radi svoj život, tak ako ho vedú.

nnnuuunnn
4. dec 2020

Vieš čo, ak sa s ním rozhodneš zostať, aspoň deti si nerob, do tohto by sa deti rodiť nemali. A pekné chvíle tých pár pekných chvíľ, to môžeš mať s hocikým, kľudne aj s milencom, ten Ťa aspoň nebude bit alebo slovne ponižovať.

hopsadobrandejsa
4. dec 2020

V stastnych partnerstvach ludia len velmi zriedka beru AD.

dilino
4. dec 2020

Ježiši ber nohy na plecia a čim skôr skôr odid.Miluješ ho si na ňom zavysla preboha pána až strach čitať nieto ešte zažiť.Si citovo na ňom zavysla na manipulátorovi čo ti niči život a zdravie ved ty si z neho chora skončiš v blazinci.Milujem ho panebože spamätaj s akým je čas.Kým neprideš o svoje zdravie a neskončiš ako troska na liekoch na psychiatri.Prosim aspoň ked ničiš sebe zdravie aspoň sa chráň mať s takým debilom narušeným deti.Zničiš si deti budu mneurotici, chorý lebo im matka vybrala takého magora za otca.Dalšia vec aku chceš radu ked aj tak od neho neplanuješ odisť.Si na ňom citovo zavysla načo pýtaš radu ked už teraz vieš že prva láska stoj čo stoj musiš s nim byť och bože vezmi všetku silu čo máš zbaľ veci a chod sama žiť.Toto čudo judo sa nikdy nezmeni vekom sa to bude len zhoršovať.Nechápem také ženy čo chcu svojim deťom pripraviť zo života peklo.Budeš mať dieťa a budeš pisať pomôžte mi týra má aj dieťa a vyhadzuje nás na ulicu nemam kam ísť. Z detmi sa odchadza ťažko ale ked si sama je vždy možnosť odisť.Tak ti zblbol mozog že ty už sama nemáš zdravy svoj úsudok o tom že to čo všetko robi je cesta do pekla pre teba.A to že ťa nik nebude chcieť to si čitala kde v katolických novinách na športovej strane.Snád takej debiline neveriš že si nikoho nenajdeš.Chod odid pokiaľ je čas pokiaľ nedostaneš taku chorobu zo stresu že si podpišeš ten najhorši ortieľ.Stres je sviňa od stresu sú všetky choroby.Ideš pytať lieky lebo si psychicky na dne.Teba treba asi poriadne 10 vzduchom chladene a nie lieky od psychiatra.Ja poznam voľačo lepšie mám nápad čo by sa stálo keby si si jedneho krásneho dňa zbalila veci a odsťahovala sa.Rodičia by s tebou mali narobiť poriadky.Ty chceš byť sama troska ked neradte mi odisť mame aj pekné chviľky koľko tych pekných chviľ je z 365 dni je koľko 10 dni.Si už načisto prepač mi za vyraz načisto blba tak chorobne zmanipulovateľna že nevieš rozlišiť dobru vec od zlej.Aku chceš radu od nás komu neni rady tomu ani pomoci.Nechaj sa žničiť ty ale prosím s takým deti nemaj čo im pripraviš do života peklo na zemi.Ty potrebuješ preplesk a nie psychiatra.Namiesto odchodu tak ideš k psychiatrovi.Ja keby že som tvoja matka ja tak tak už dávno s takym chujom niesi.Pokiaľ ťa ON dostane na psychiatriu ON sa bude vytešovať.Ty zavyslačka zmanipulovateľna.Nezabudni napisať o pár mesiac čakame dieťa neviem čo mám robiť.Ty ho miluješ no určite aspoň neklam to je iba manipulácia a nie žiadna zavysla láska.Moja zlata láska taku podobu nema ty si tyrana a manipulovana, ešte nech ti vydeľuje peniaze a už máš krásnu lásku.Toto je úplne chore na hlavu.Ked sa dostaneš na psychiatriu stratiš všetko prácu, a ponesie sa to s tebou celý život.Nieje to žiadna hanba ísť na psychiatriu ale zničiť sa pre manipulátora no nepochopim to.Načo chceš radu ked ho miluješ a nechceš odisť.Mňa by zaujimalo čo na ňom miluješ že ťa dostane na psychicke dno budete mať deti našije na teba že si sa liečila na psychiatri a deti už neuvidiš lebo ich poštve prosti tebe.Och dostan rozum a dospej.Mozog má každý ale rozum malo kto.Kde máš hrdosť či ani už tej nemáš.Aka si zla, čo zle robiš, bojim sa niečo urobiť aby nebol cirkus.Haloo-Haloo ty žiješ kde v rozprávke.Ako ťa môže milovať niči ťa a zniči ťa dostane na same dno.Určite je tu veľa žien čo žili s takým alebo žiju a ľutuju že neodišli pokiaľ nemali deti.Ty musiš padnuť na dno aby si to pochopila či chceš dopadnuť ako moja kamarátka-spolužiačka zo strednej školy že jej manipulátor, chorobny žiarlivec zavraždil dve deti a potom on seba.Nechápem a nepochopim taku čo si zniči zdravie ktore mame každý len jedno tak zaobchadzaj zo zdravim tak aby si neochorela z nasledkamy ktore ťa dostanu na invalidny dôchodok.Odid zachraniš si život.

verkaveverka
8. dec 2020

@jana9884 však si mala aj na picu rodičov? To oni takto väčšinou doničia sebaúctu a potom si ženy vyberajú takýchto chlapov

Strana
z2