Žijem zo dňa na deň
Ahojte. Chcem sa len vypísať, ale posledné mesiace len prežívam. S partnerom je to veľmi vlažné, som vlastne radšej keď je v práci a nemusíme stále niečo riešiť. Som ešte na rodičovskej dovolenke, v septembri mi syn nastupuje do škôlky a aj z toho mám obavy ako si tam zvykne, ešte nie je úplne odplienkovaný ale každý deň na Tom pracujeme. Nemám nejaké potešenie v živote, máme hypotéku, musíme šetriť, a ani takú nejakú energiu ale impulz. Cítim sa ako na mŕtvom bode.
Máš dieta
Nemáš žiadnu vážnu chorobu
Máš strechu nad hlavou
Máš čo do ust
To je viac než dosť a treba si to vážiť
Ty musíš veriť svojmu dieťaťu že nástup do MS zvládne a dobre sa zadaptuje. Aby dieta necítilo tvoju neistotu a obavy, lebo potom to bude naozaj ťažké
Máte pred sebou ešte viac ako 1,5 mesiaca na odplienkovanie a v škôlke deti chodia cikat často, tak sa toho netreba báť.
Určite vieš nájsť každý deň niečo čo bolo fajn a aj keď nechceš tak to nájdeš
skus sa o tom porozpravat s partnerom ze by si chcela zit aktivnejsie 🙂 pripadne skus nejaku obcasnu brigadu medzi ludmi
Nudíš sa? Buď vďačná za to čo máš a buď rada, že nemáš problémy. Užívaj si dieťa a pekné leto. Teš sa z maličkostí...
V septembri pojde dieta do skolky, ty si zacnes hladat robotu, vystupis z nudneho kolotoca rodicovskej a nastupis do hektickeho kolotoca zamestnanej matky. Potom sa budes cudovat co ta vlastne na rodicovskej trapilo. Takze uzvaj si to co mas, uz to dlho mat nebudes.
Výdrž ešte do septembra. Ak ta zmena nenáročné treba sa porozprávať s partnerom. Si vyčerpaná a potrebuješ nabrať energiu.
Z vlastnej skúsenosti ri poviem ze je to veľmi dôležité obdobie. Ak to zanedbate bude to mať následky na ďalšie roky a nie práve priaznivé.

Niekedy sa cítim podobne keď som vyčerpaná mám 2 malé deti 1,5r a 5 mesiacov ale každý deň sa z nich teším all rastu aké pokroky robia. Aj my splácame skoro ako každá mladá rodina. Treba sa nakopnúť a nájsť si dôvod na radosť. Mas zdravé dieťatko treba sa z toho tešiť a hovoriť si ze je to len obdobie. Choďte niekam na kúpalisko, do ZOO, do prírody, na bycikel. Hocičo sa dá robiť teraz v lete. Netreba mať depky z bežného života.