icon

Zistil som, že má muža

12. nov 2022

Pekný večer. Mám 24 rokov nastúpil som do novej práce do fabriky kde pracuje jedna žena je vedúca na jednej výrobnej linke ale je veľmi milá ku každému s každým jedná veľmi milo a spravodlivo je to naozaj vedúca aká má byť vie perfektne anglicky má 23 rokov a pár krát sa somnou rozprávala sama od seba ako sa mi páči v práci a odkiaľ som atď je naozaj krásna a ja som si myslel že by možno chcela niečo viac ísť na kávu alebo niečo také tak som sa jej to raz spýtal ona povedala len že bohužiaľ sa jej nedá myslel som že to skúsim neskôr tak som jej napísal na FB kde aj odpísala a tak sme kecali o normálnych veciach a ja som čakal na pravú chvíľu kedy to skúsiť zas...ale minule som kecal s kolegom a ten mi povedal že na ňu nemám že ona má iného a tak aj bolo videl som ju s jedným vedúcim zmeny ktorý je starší ma asi okolo 40 pekné auto dobre vyzerá a išli spolu takí spokojní...no cítim sa ako debil naozaj a teraz ju stretávam v práci a pripadám si taký menej cenný keď ja som sa snažil a ona má muža ako je on

Strana
z2
huginko
12. nov 2022

@sickynickyobsadene ale to je tvoje zmyslanie

h2
12. nov 2022

Nemáš sa vôbec prečo cítiť, ako debil. Nemohol si vedieť, či niekoho má, alebo nie. Dalo sa to síce predpokladať, ale nevedel si o tom. Navyše, keď píšeš, že ona si ani nejako nevšimla, že ju balíš, tak si sa ani nestrápnil. Proste má iného, treba to zobrať, ako fakt, zmieriť sa s tým a ísť "o dům dál".

zun
13. nov 2022

Pracuj na sebe, ono to príde.

katka700
13. nov 2022

Každý v živote zažije podobné sklamanie, niektorí aj viac krát. Šarmantnych, usmievavých, príjemných, inteligentných a ešte k tomu aj krásnych ľudí až tak veľa nie je. Treba hľadať ďalej alebo znížiť nároky.

Strana
z2