Život bez rodiny
Ani neviem kde zacat. Nemám ešte ani 30 a už som bez rodičov. Zomreli. Som jedináčik a moja rodina je len manžel a tri deti, za ktoré som vďačná,že ich mám. Tam to všetko konci. Vzťahy v mojej rodine boli fajn navštevovali sme sa no problém zacal keď zomrela mama . Každému niečo vadilo . Ci jej pohreb , aký som dala pomník, dedičstvo proste zrazu mal každý niečo povedať za mojim chrbtom a mne sa všetko dostávalo do uší od cudzích ludi než od rodiny....nie som zlý človek vždy som prijala názor inej osoby...takto to bolo asi rok a už sa to nedalo viac znášať tak som prerušila kontakty ...musla som ich vymazať na fb , kde stále len sledovali ci nedám nejakú novú fotku alebo čakali co budem zdieľať a hneď si to medzi sebou posielali...nenavstevujeme sa už vôbec ak sa aj stretneme niwkde ahoj obchode tak sa max pozdravíme a prejdeme okolo seba ako keby sme boli len známy...celé mi to príde zvláštne prečo sa tak otočili voči mne ....som z toho smutná ostala som sama nemám ani ku komu chodiť a závidím každej kamoške,ktorá má fajn rodinné vzťahy samozrejme v dobrom ....manžel má súrodencov ale ten vzťah s nimi je pre mňa iný....mam sa ešte snažiť o nápravu vzťahov alebo kašľať na to ? Bojím sa ,že sa zase sklamem...sama som zistila keď sme prerušili kontakty ,že sa mi žije lepšie a hlavne ľahšie keď nemusím stále riešiť ich ohováranie a všetky klamstvá co si vymýšľajú na moju osobu a rodinu
Ja som na tomto podobne😀
Ahoj autorka, ešte si tu? Mohli by sme si popisat. Tiež som na Tom veľmi podobné.

Ahoj, nevieš mi prosím poslať na seba kontakt? Napr. Email. Tiež som na tom podobne ako ty. Rada by som ti o tom napísala, ale nie takto verejne.