icon

Život po nevere

adamuska
10. aug 2013

Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....

adrianas1
26. sep 2013

@kveta keby sme mohli tak s tym problen menam pred tehu a pocas a este aj po tehu som bola na injekciach a liekoch a mrzi ma len to ze clovek v takom dospelom veku to nevie alebo skor nevedel pochopit ☹

kveta
26. sep 2013

@adrianas1 Nevie? Tiez pocuvas vety typu: Nevedel som..? Mna z toho Neviem.. ide porazit.

adrianas1
26. sep 2013

@kveta 😀 a najlepsie na tom ze to si myslel ze to vyriesi slovickom PREPAC 😀 alebo furt ked nieco tak len prepac a tym to ma byt akoze uzavrete

p.j.jacky
26. sep 2013

@kveta
@adrianas1 u nas je "bola si manzelka na picu,tak sa necuduj!"

adamuska
autor
26. sep 2013

na toto sa nedá ani reagovať, keď chlap povie, že mu chýba sex počas rizikového tehotenstva manželky. Oni keby toto všetko mali prežiť - to tehotenstvo a veci s tým súvisiace, do konca života by nesexovali. A vo vašom prípade to platí obzvlásť keď ste IVF otehotneli. Len tie hormóny majú nenormálne vedľajšie účinky cez mŕtvicu či samovražebné sklony. A chlapovi nič neprekáža, ja na ich mieste by som tých 9 mesiacovn neuveriteľne tŕpla či sa teda dočkám toho dieťata a bude všetko ok, sex v tomto prípade ide na vedľajšiu koľaj, ale totálne.
Možno za to mohla psychika,mohol to byť pre nich nejaký posttraumatický zážitok...
@kveta @adrianas1 a ten tvoj sa asi musel riadne naplašiť keď si rodila, keď si bola v takom stave ako si opísala

natali1165
26. sep 2013

@sopkape Ešte niečo. Nehladkám si ego, moje sebavedomie kleslo na bod mrazu, schudla som na 47 kil, pri vyske 170, mam pocit zlého cloveka, zlej matky.. tak eké ego? Napriek tomu sa za štetku nepovažujem... Už keď sme sa zoznamili (rok sme si len písali) chcel od manželky odist. Včera som ich stretla v meste. Trasiem sa ešte teraz..to k tomu egu.

adrianas1
26. sep 2013

@adamuska ti poviem ja som s nim nekomunikovala akurat som mu oznamila ze praskla mi placenta som v nemocnici a zhorsili sa mi pecenove a oblickove testy mas sa po ..... ak sa daco stane babu . Potom som s nim nekomunikovala asi tyzden a rano som mu napisa idem na cisarsky mala musi ist okamzite von lebo ja to uz dlksie nezvladnem dufam ze ti to stalo za to !!! A potom mu zavolala segra mas dceru a ja som s nim nadalej nekomunikovala len mi chodili furt sms vravim cca 90 za 2 dni

p.j.jacky
26. sep 2013

@adrianas1 tazko sa to cita,nieto este zazit!!! ☹

aamina
26. sep 2013

@kveta Padla mi sánka, čítam tvoj príspevok zo strany 20 pre natali 1165. Múdra žena si

ma77
26. sep 2013

@adrianas1 90sms za 2dni asi sa chlapec uvedomil ved išlo aj o jeho dieta moj si tiež našiel kur... ked som bola na 2neuspešnych IVf a nemohli sme mat 2tyždne sex chudačik 🙂 nezvladol to ale on je notoricky sukničkar tak aj to je dôvod na milenku 😒 a ja ešte dopichana hormonmi som dostala dalši psych,šok po 15rokoch ma opustil 😠

kveta
26. sep 2013

@ma77 Fuha. Fakt ako cez kopirak.. U nas po 17 rokoch.. Ako teraz zije Tvoj ex?

katy31
26. sep 2013

@natali1165 Tak sa dievča pozbieraj a niečo Ti poviem... Prečo máš pocit zlého človeka a zlej matky? Si pre svoje dieťa aj otcom... zvládaš úlohu dvojrodiča a to je viac, ako zvládajú všetky tieto baby dokopy... Čítaš tie písmenká? Ani jedna z nich nie je odhodlaná vychovávať svoje dieťa sama.... a ty to už robíš!!! Tak sa prestaň obviňovať... život niekedy uštedrí tvrdú lekciu. Asi zmením postoj.. tie kilá dolu by som brala... 😉

kveta
26. sep 2013

@katy31 Ja som sa stala vedome single matkou. Tiez som bola mamou a otcom v jednom. Tak tu neurazaj. ;)

katy31
26. sep 2013

@kveta Dobrovoľne? Ak som správne pochopila.. manžel odišiel od Teba kvôli milenke, nie? Či si ho vyhodila? O to viac by si to mala potom pochopiť... a nie sa navážať do natali...či to robíš iba preto, že je v úlohe "milenky"? A môj osobný pocit.. stále s tým nie si vyrovnaná.. vnútorne z Teba cítiť žiaľ, hnev, bolesť, potupu... Síce radíš iným, ale mám pocit, že sama so svojou situáciou nie si dodnes vyrovnaná.. A nemusíš mi odpovedať.. nečakám na to...

jetopravda
26. sep 2013

@katy31 Ja ti to napíšem svoj pohľad, ako to vidím ja. Mňa manžel nepodviedol(teda aspoň o tom neviem, a ako sa hovorí, žena by to vycítila) ale nedá mi nereagovať na tvoje písmenká a teraz čo som chcela: to, či podvedená žena opustí alebo vyženie svojho neverného muža je len a len jej vec, a že každá nadáva na milenku? Veď to je normálne,ale v prvom rade by každá jedna mala nakopať dobre do .....svojho muža a potom aj dať dobre po .....jeho milenke. Cítim tu, ako sa milenky obhajujú navzájom. A že svoje dieťa vychovávajú samé? Veď s tým musí počítať každá milenka, keď ide so ženatým. Veď treba si skôr rozmyslieť s kým sa podelím o posteľ 😉

bipsy
26. sep 2013

@katy31 co to pises za nezmyselnosti? Kde beries tu odvahu pisat o zenach, ze nie su odhodlane vychovavat same svoje deti?

ella555
26. sep 2013

@katy31 Teba to neskutocne zere, ze milenec dal prednost manzelke a ich spolocnym detom. Ak by ho vykopla, ty by si ho uvitala s otvorenou narucou a bolo by ti jedno, ze je to chudak, co klamal manzelku, hlavne by bol konecne tvoj, len ti to nevychadza, manzelka vyhrava.

svatava74
26. sep 2013

@kveta krasne napisane....chcela by som ta stretnut osobne...uzasna zeny podla tvojich pismenok.....tiez mi momentalne nejaka krasna 20-ka odvadza muza....chcela som to zachranit, ale muz nechce....neviem ako to vyriesit v prospech nasho maleho...ma 3 roky , tatina zboznuje a ja ho milujem tiez....ale vidim, ze je to zbytocne.....nastastie majetok mam vyrieseny, vsetko je moje.....byt, auta....firma....ale maleho mi je luto....muz teda chce byvat s nami ked bude v Bratislave, ale ze kazdy si zijeme vlastny zivot...neviem ci to dokazem.....este ho prilis lubim , aby som bola schopna tolerovat jeho bokovnu...ktoru udajne nema....
ani ja sama si neviem predstavit , ze by som si zacala nieco s nejakym chlapom, kym som vydata za ineho....moja moralna dilema 🙂
Otvorene manzelstvo?????co to je????musim si to vygooglit...
🙂

katy31
26. sep 2013

@ella555 to sa veľmi mylíš... ja by som ho tu neprijala a on to veľmi dobre vie... celý sa trasie... aby ho manželka nevykopla, lebo by ostal bezdomovec a musel by ísť k rodičom a ako som písala, kvety a bonboniéru by som jej poslala, že si ho tam nechala... Načo by mi bol chlap, ktorý lieta od sukni k sukne? Chlap, ktorý ma nechal so všetým samú a podrazil ma pri tom najvzácnejšom, pri deťoch, sedí na sexzonamke a ako ženáč si teraz hľadá milenky a páry na sex? Fakt ste také úbohé a myslíte si, že ma žerie to, že ostal pri žene? NIE.. Moje milé.. z tohto trojuholníka som ja vyšla ako tá najšťastnejšia... mám krásneho a zdravého syna... mám spokojný a šťastný život.... a oni sa tam žerú každý rok od nedôvery, lebo je stále taká sprostá, že hoci vie, že je to kretén, potrebuje si to rok čo rok dokazovať lezením po mailoch a smskách, špicľovaním a nedôverou.. A on ju klame a vymýšľa si príbehy, z ktorých rozum zastáva, že tomu ešte tá naivka dokáže uveriť.. A ako žije? Celé tie roky v nedôvere.. s neverníkom, ktorý bol a bude naďalej taký.. Ja môžem narozdiel od niekoho v noci pokojne spávať, tešiť sa z úsmevov môjho syna.. z jeho pokrokov a jeho lásky... a on je ten posledný človek, ktorý mi tu chýba... 🙂 Inak by som tu možno asi vypisovala ako vy.. ako podvedená, psychicky ubolená, užialená a utýraná manželka...Ja som si svoju daň za tento omyl zaplatila... ale je to za mnou a môj život pred dvoma rokmi nabral úplne iný smer... nie sú v ňom výčitky, ani žiaľ za týmto mužom, ani bolesť... ani hnev.. mne sa po rozchode veľmi uľavilo, ako keby som sa zbavila klady na svojej nohe.. a keď sa uzavreli súdy a ostatné, prestal pre mňa existovať... Len je tu dieťa a podobne ako natalii mám v sebe boj, čo je pre neho to najlepšie.... ale nevyrábam si problémy, riešim ich vtedy, keď prídu... 😉

bipsy
26. sep 2013

@katy31 a ze si tomu kretenovi pri tom vsetkom tak ochotne pomahala, teraz odsudzujes jeho zenu, to je neskutocne ubohe ☹ skus pochopit, ze teba fakt nikto nepodrazil, ty si vosla do tej sracky celkom dobrovolne...

katy31
26. sep 2013

@ella555 A to čo možno cítiť z mojich písmen nie je o tom chlapovi.... je to o našich deťoch a to je rozdiel... A vôbec to nie je o tom, že som ostala s deťmi sama... Ja túto úlohu matkootca zvládam bravúrne.. / a to nie je moje hodnotenie/. Len som sa po určitej životnej skúsenosti zvidhla zo dna a začala som si brániť to najvzácnejšie.. svojho syna... a nechýba mi hrdosť a osobná sila, preto to možno znie tak tvrdo a nekompromisne...

katy31
26. sep 2013

@bipsy nie, nebola som v tom sama.. boli sme v tom dvaja... dvaja sme sa rozhodli mať spolu dieťa... nie jedno, ale dve... a dvaja sme za tento následok mali brať zodpovednosť... A ten tretí človek mal túto skutočnosť prinajmenšom akceptovať.. a nie sa skrývať za chudáčika oklamaného manžela....

sissmiss
26. sep 2013

@katy31 pisala si ze ta oklamal, podviedol, preco teda mas stale potrebu sa vivinit?

bipsy
26. sep 2013

@katy31 rozum mi zastava z tvojej logiky 😅

macamac
26. sep 2013

@adrianas1 ☹ smutný príbeh
neviem, či by som pre takého chlapa bola ochotná si tak ťažko vybojovať svoje dieťa

píšeš, že máš pri ňom s malou všetko
ale čo je to VŠETKO???
predpokladám,že to myslíš "materiálne"

ale to základné od neho nemáš ty a v podstate ani malá - neváži si matku svojho dieťaťa 😒
on to dokázal už viackrát - píšeš 9, to sú tie, o ktorých vieš, ale to je jedno
nebolo to raz, nebolo to jednorazové zlyhanie

ja by som už dávno stratila nádej na jeho nápravu

škoda, že ani krásna žena a dieťa, ich zdravie, nie sú dostatočné dôvody u niekoho na to, aby si vážil svoj život a ľudí v ňom 😒

anatalia77
26. sep 2013

@katy31 ak si s tým tak vyrovnaná,tak nechápem prečo sa stále zaoberáš ich manželstvom? Máš čo si chcela,tak si to užívaj,a ich manželstvo nerieš.

Každá je iná,každá si ten problém rieši po svojom,tak ako v tej chvíli potrebuje.To neznamená,že je zatrpknutá a rezignovaná na život.

anatalia77
26. sep 2013

@katy31 pred kým brániš svojho syna? pred chlapom,ktorý onho nemá zaáujem?
Nebuď smiešna prosím ťa...

sissmiss
26. sep 2013

@katy31 osobna sila? 😅 a preto to znie nekompromisne? Nemaj iluzie, neznie to nekompromisne. Skusim ti dat feedback ako to znie mne, mozno sa dalsie pridaju. Znies urazene, nahnevane, citim zmes strachu, kricis aby nebolo poznat ako sa bojis, znie to agresivne a utocne, ako ranene zviera, ako ze nemas dosah, ako ze reves na vsetky strany ale tvoj rev nedojde uz nikam.
Dam ti jednu radu. Mne to pomohlo. Neodsudzujem ta, vselijaki sme. Ale, ak mas zaujem najst pokoj, tak si naozaj pomenuj veci pravymi menami. Nie tu, nie pre druhych, ale pre seba. Pokora je vela. Ak si dokazes sama sebe priznat ze si bezohladne a sebecky brala nieco co nebolo tvoje, ak si dokazes priznat nizke pudy, pohnutky, ze si konala nefer, mozes sa posunut dalej. Lebo to sa premietne aj do toho ako budes vychovavat svoje deti. Jedno uvedomenie si, precitnutie, priznanie, lutost...je viac ako krik a hnev na vsetkych a vsetko. Kazdy ma v rukach to ako bude robit dalej. Ak si tamto svoje spravanie chces hyckat a mojkat a falosne sa nim hrdit, tak dalej budu tvoje kroky krive. Ale ak si sama dokazes priznat ze si vedome ublizovala- lebo od isteho momentu si uz vedela kolka bije, uz ti doslo ze sa onho tahas s manzelkou...to ze si zistila ze je to este horsie, ze nema zaujem o teba ale len o nejake dalsie lono, to prislo az po tom zisteni ze nie, tento sa dobrovolne nerozvedie, musim sa snazit ho k tomu primat. Urcite sa ti pojde dalej lahsie ak to dokazes

katy31
26. sep 2013

@sissmiss ak si čítala moje príspevky, tak si si isto musela všimnúť, že som svoje chyby odzačiatku priznala... áno, bola to chyba, začať si so ženatým... spamätala som sa neskoro... ale dala som od tohto človeka ruky preč a neubližujem ani jeho žene a ani jemu.. a mohla by som... stačilo by mi raz dvihnúť telefón a povedať jej, že za nami napriek všetkému dolezie, má tu drzosť mi po tom všetkom povedať, že som jediná žena, ktorú v živote miluje... mne to stále ospravedlňuje tým, že ostal doma kvôli dcére a že za 8 rokov, keď jeho dcéra dospeje príde a bude s nami...Mám tomu stále veriť? Kašlem na to, čo bude o osem rokov... Hodiť jej do tváre našu korešpondenciu, spoločné fotky, použiť všetky jej hlúpe zbrane. a načo by to bolo? Aby tento chlap ostal na dlažbe? Svoj príbeh som tu napísala len a len preto, aby si tieto ženy uvedomili, akých manželov majú pri sebe a nie zatvárali oči pred svojimi neverníkmi kvôli deťom, rodine, majetku a iným záväzkom a ak už je to nevyhnutnosť, tak hlavne všetko robili pre seba a svoje deti... Aj neverník si zaslúži šancu na odpustenie.. ale ak chcem odpustiť, tak odpustím... a nepátram a nevŕtam sa v tom donekonečna.. nič a nikto, len čas ukáže, či tá šanca stála za to, alebo je po boku chronický neverník, ako je aj náš tatik.... Možno pre Vás nevhodne, ale len Vám na svojom príbehu ukazujem, ako dokážu muži klamať svoje ženy...

ella555
26. sep 2013

@katy31 Len ty si toho chlapa odmietla, az ked si zistila, ze neopusti svoju manzelku, dovtedy ti jeho charakter a to ze podvadza svoju zenu a chysta sa opustit svoje deti nevadilo. Preco si s dietatom nepockala, kym sa rozvedie?