Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@katy31 preboha živééého!!!!
veď buď rada,že ťa nechce,lebo ako ho opisuješ,tak niet o čo stáť!.ďakuj bohu,nebesám a jeho manželke,že ho na krku nemáš ty.
Veď keby ste sa dali do kopy,tak automaticky platí alimenty,vypláca bývalú z majetku,prípadne jej aj platí alimenty na rozvedenú.Do toho by ta ex-ka otravovala s požiadavkami pre deti,ty by si nevedela,kde a ako to urobiť...a do toho zistíš,že on si hladá na nete nejakú ochotníčku.
Ešte stále máš pocit,že je tá jeho manželka hlúpa,lebo si ho nechala?Veď jej to dopraj,keď už inak nevieš.
@katy31 ale o tom nikto nepochybuje ze medzi muzmi su aj chrapuni. Ale snad nie kazdy kto sa v zivote posmykne, spravi kiks, zly krok a sam si uvedomi ze dalej tak nepojde je chrapun. Myslim ze tu nikto nema iluzie. Akurat ze dovera je jeden z nevyhnutnych sucasti vztahu, bez nej to nejde. Ak zena neveri tak je jedno ci ju muz podvadza alebo nie. A ak mu veri tak tiez kym nenarazi na jasny a nezvratny dokaz ze klame, tak je premisa ze je verny. Mohla si kludne narazit na chlapika co sa naozaj rozvadzal. Aj taki su. Narazila si tak ako jeho manzelka na chronickeho klamara, suknickara. Nic moc, no. Ale ty si mu vernost neslubila, mala si vacsi manipulacny priestor. Uz to ze si sa s nim stretavala so zenatym...Nehadz svoju vinu nanho. Kazdy mame svoju, nejaku. On ma svoju, ty mas zase svoju. Nemiesaj to. Neries jeho, jeho manzelku, neriesila si ju ked si s nim spavala, preco ta trapi teraz
@katy31 nuz, on svoju zenu neklame, kedze mu na to vzdy pride. Ze ostava s chronickym nevernikom, to je jej vec. Ze sa trapi to je jej vec. Ty ako byvala sucast jej tryznenia by si mala inteligentne mlcat a nie ju opluvat.
Dalej - Nevidim v tom dokaz tvojej vyhry v danom trojuholniku. Nehovoriac o tom ze sa hrdis vitazstvom, ktore si ziskala nahodne. Nie vedome, nie vybojovanim. Totiz, keby neostal doma so zenou, tak ty po nom chnapnes rada. A az dodatocne by ti doslo, ze to bol teda "kauf storocia".
on sa k tebe vRacia lebo ho odmietas. Instinkt lovca. Tot vsio. Zacni sa doprosovat a po case ho prestanes bavit.
Bonbonieru a kvety jeho zene posli. Ale so skutocnou vdakou. Mala by si jej ruky bozkavat, lebo nebyt jej, ze bola prva, dnes mu smejdis v mailoch a smskach ty, aby si zistila skutocnu hlbku svojho ponizenia (a neohanaj sa tym, ze ty by si s im sekla hned po prvej nevere. Stale to nic nemeni na fakte, ze ta ona zachranila od toho, aby si nebola na jej mieste).
Ironiu si nechaj - mozno mas dojem ze vdaka nej znies ako vyrovnana baba nad vecou, ale ked ju nevies pouzivat na spravnych mkestach, radsej ju nepouzivaj vobec. Lebo takto iba prezradza ze zdaleka nie si za vodou.
@ella555 To máš pravdu... keby mi bol skôr povedal, že svoju manželku neopustí, bola by som to urobila oveľa skôr... Lenže on ma dovtedy celý čas držal v tom, že so mnou bude žiť, chodil k mojej mame a rodine, plánoval aj pred nimi náš spoločný život... prestavoval náš byt., naši priatelia, rodina, kolegovia, všetci vedeli, že sme pár a že čakáme rodinu. netajil sa tým pred nikým, bol to jeho nápad mať dieťa... liečila som sa pol roka na anovuláciu, kým sme ho mali... vedome mi to dieťa urobil... nebola to náhoda.. dohodli sme sa a ako pár sme to skúsili, po liečbe.. trávil so mnou deň čo deň.. víkendy... ja som nemala jeden jediný dôvod, až na to, že bol stále ženatý, mu neveriť... neboli sme spolu mesiac, ani dva, keď som otehotnela.. tiež som bola naivná... No poznám pár manželstiev, kde takto začínali a žijú spolu šťastne desaťročia.... Takže sa k celej záležitosti mal postaviť úplne inak... nie sa hrať na pekného... a tým nemyslím, že mal ostať so mnou... to nie... ale zachovať sa inak, ako sa zachoval... že svoje problémy po odhalení riešiť ďalšími klamstvami a ďalšou neverou.. .nie?
@anatalia77 🙂
@sissmiss teraz musím s Tebou súhlasiť... viem, že to znie tak, že riešim ju....ale celé to ma iný dôvod... a žiaľ, s tým asi nič nedokážem urobiť... možno to tak z toho, čo tu píšem cítiť... ale bez ohľadu na to si stojím za všetkým, čo som napísala.. tak si z toho každý zoberte niečo, alebo aj vôbec nič... Aj tak vždy ľudí hodnotíme len a len na základe seba....
@katy31 Ja si toto neviem predstavit, zakladat rodinu so zenatym, a to mate spolocny byt? Ved to sa ani pravne neda, kym je zenaty. Aj tak nechapem, preco si nepockala, kym sa rozvedie...ved s tou rodinou si sa nemusela ponahlat, deti si uz mala aj on. A napadlo ta niekedy, ze ked ho preslo zamilovanie, tak zmenil nazor a jednoducho sa na teba vykaslal.
@katy31 pozri sa,toto sa stáva aj mladým slobodným párom,proste to vypadá na idylku a zrazu z toho nie je nič.len tehotná žena...
Lenže v ich prípade je to predsa len iné-tý partneri sú slobodný,tak o to vačší šok.
Vo vašom prípade on stále bol ženatý,tak tam bolo riziko,že to nevyjde.Keď už pri prvom tehotenstve zažívam šoky,až potratím,tak toho chlapa by som sa nedotkla ani 2 metrovou palicou.
Šla si vedome do bahna,tak sa teraz nerozčuluj,že si si pošpinila šaty. Mohla si tú kaluž obísť.
@moonlight1210 bol čas, kedy som ho chcela, lebo som verila, že nie je doma šťastný a to čo tvrdil, je pravda.. ale už dávno to nie je tak, že by som ho chcela chňapnúť... že nie je kauf storočia viem už dávnejšie.. A sama musíš uznať... aj na základe toho, čo si práve napísala... že som obstála najlepšie... mám možnosť voľby hlavne...
@katy31 áno máš možnosť volby..
@katy31 nuž ako to tak čítam,tak na tvojom mieste by som ho definitívne odpísala,lebo si u teba len necháva volné vrátka,ak ho žena vykopne.Dúfam,že aspon v tej chvíli dokážeš pozbierať hrdosť,a kopnúť ho do zadku.
@anatalia77 ja už som ho kopla dávno... ale vždy po nejakom čase príde a skúša obnoviť sexuálny vzťah, dôvod poznám, jeho manželka zo sexu nič nemá, sama to priznala... a on na to zneužíva nášho malého syna a to, že ho príde pozrieť.. Ja viem, že mu na malom nezáleží... on sem chodí kvôli mne, vlastne kvôli spomienke na dobrý sex, nie kvôli dieťaťu... A práve tomu chcem zabrániť.. že raz malý bude trpieť tým, že ho otec zneužije na vlastný prospech... či sa to dá, že ho teraz neľúbi, nepozná a o 5 rokov si povie, že bude skvelý otec? Tak balansujem medzi tým, či je pre malého lepšie, aby poznal svojho bio otca, alebo bude lepšie, keď nám navždy zmizne zo životou.. čo sa mňa týka.. ja v tom mám jasno... v mojom živote by už nebol, nebyť našich dvoch detí...
@katy31 teraz mám zmatok v duši,vy máte spolu dve deti? 😕
@anatalia77 áno, dva krát som bola tehotná s ním, ale len jedno dieťa sa narodilo...
@katy31 neskrývaj sa za syna,nemajú spolu vytvorený vzťah,on ide naozaj len po sexe,a aby ´ta dostal tak ho charakterizuje ako kvalitný,veď keby priznal,že je mu to jedno,len nech nejaký je,tak by si ho asi hnala kade lahšie.
Ja keď som chcela aby muž varil cez víkendy,tiež som slintala nad jeho kuchárskym umením-hlavne som dosiahla,že varil 😀
@katy31 ak miluješ svoje dieťa,tak nedovol,aby sa stal len zámienkou,ako sa dostať k tebe.
@ella555 mne nie je proti srsti, že ostala s ním... mne sú proti srsti iné veci, čo táto žena urobila.. ale to je jedno.. to sa už nezmení.. žiaľ, je to v nás...ona mňa nenávidí a ja ju považujem za zlú a naivnú a hlúpu... to je celý problém... tu už nie je problém v tom, kto kde ostal a kto s kým a ako žije...
@anatalia77 😀 si ma rozosmiala, ďakujem.. s tým varením myslím... a ja sa neskrývam za syna... mne to je už dávno všetko jasné... len ako matku ma trápi niečo podobné, ako natalii.. ak mi rozumieš
@katy31 tá zlá naivná a hlúpa ťa defacto chráni pred bezchakterným hnupom.Keď sa s ním rozvedie,tak v tvojom živote nastane ródeo.
@anatalia77 nedovolím... 🙂
@katy31 rozumiem ti,ani nevieš ako 😉
@anatalia77 nie v mojom, ja si s tým poradím, ale v synovom hlavne... preto im z celého srdca držím palce, nekontaktujem ich a po večeroch sa modlím, aby tento stav pokoja trval už navždy.. zlého už naozaj bolo dosť... a fakt sorry.. ale tak to cítim a inak to vyjadriť neviem a myslím, že ani do smrti nebudem vedieť....
@katy31 ja ta chapem,ale chapem aj ostatne baby co tu sa snazia povedat.Preto stale hovorim ze ten chlap je hajzel.Zamerne klamu aj manzelky aj milenky a niesu schopny povedat do oci pravdu tak ako sa veci maju!Zahravaju sa so zivotmi svojich zien,deti aj mileniek.
Mne moj mm dodnes nieje schopny povedat pravdu.Nieje schopny mi odpoveda na jednu jedinu otazku.Zamerne ma udrziava v nevedomosti,v mojej bolesti a v domienkach....
Týmto sa Vám chcem všetkým poďakovať za názor.. ak som Vás niečím hecla, pomohla, nahnevala, možno rozplakala... aj tak to malo zmysel.. a ak niečím urazila, tak prepáčte, ale takto to vnímam a cítim ja vo svojom živote.. budem Vás čítať naďalej... tak dúfam, že za pár stránok už budete aj trošku šťastné.... majte sa a ďakujem...
@p.j.jacky ja už to ani nehľadám... tie jeho pravdy už naubližovali toľko, hlavne deťom... že už ich ani nehľadám.. poznám aj tvoje staršie príspevky z inej témy... tak Ti len veľmi držím palce... aby si to všetko ustala a našla konečne pokoj... to hlavne potrebuje tvoje dieťa....silnú, zdravú a pokojnú maminu.. ak už nemôže byť šťastná...

@sissmiss nie, nebojím sa ničoho, strach mám jedine o život a zdravie svojich detí... a ver mi, o pokore svoje viem.... toto slovo mi hovorí viac, ako si dokážeš predstaviť... A ľútosť, tá mi tiež nechýba.. Len je to vzájomné... niekto ako ja alebo natali Vám tu rozpovedal svoj príbeh... a namiesto toho, aby ste sa zamysleli, nadávate, útočite a utopili by ste ho najradšej v lyžičke vody ako trest za vlastných manželov.. česť výnimkám... ale ok... beriem....