Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
@anatalia77 nie, ale mohli by sme začať všetci odznova, po svojom a s čistým štítom.. takto nás všetkých zúčastnených tie klamstvá občas žerú.... Ja osobne by som chcela počuť len jednu jedinú odpoveď.. a mohla by som sa vysporiadať s jedinou vecou, s ktorou vysporiadaná nie som... ale ako vravím.. pravdu sa nik nedozvie a tak je to zbytočné riešiť.. život ide ďalej.. 😉
@katy31 Po manzelovom odchode som musela zo zdravotnych dovodov celit dileme, ci do troch mesiacov otehotniem alebo ostanem dozivotne neplodna... A tak som sa rozhodla pokusit sa otehotniet.. vediac, ze budem single mamina. Podla Tvojich meritok som teda este "lepsia" nez Ty. Ja som nedufala, ze si na dieta prilakam k sebe zenaca. Vedela som, ze budem na babo sama.
A ano, som nastvana na slapku, nenavidim ju a netajim sa tym. Ale pokorena? To je Tvoj pohlad. Preto sa tu ubezpecujes aka je manzelka chudera.. Ja som mala to stastie, ze som slapku od zaciatku vnimala ako cosi pod mojou urovnou.. Vyzorom, charakterom, vzdelanim.. Chodila som si zdvihat sebavedomie pozeranim na jej fotky.. Takze pokorena som sa necitila. Vedela som ake manipulativne tahy pouziva a len som dufala, ze muza neprestane bavit skor nez sa otrasiem a spamatam.. Sklamala aj v tom.. O 40 dni uz chcel ist spat.
A nevadi mi to pri radeni inym zenam. Vies co je sranda? Zatial mi tu len tri zeny vycitali, ze radim ako radim.. Vsetky boli milenky. :D Takze zjavne radim dobre. ;)
@kveta tak toho máme veľa spoločného.... Ani ja dieťa nemám preto, aby som si prilákala k sebe ženáča.. Predstav si, že svoje druhé dieťa mám pre ten istý dôvod, ako ty.... A ešte o jeden viac,. A vidíš, sama priznávaš niečo podobné, ako ja... Že nenávidíš tú druhú... Tak sa mi potom nečuduj.. len naše strany sú obrátené.. Ja mám na to iný dôvod, ako ten, že si nechala svojho neverníka a žiaľ, s týmto budem žiť do smrti.... Akurát prestala som v určitom momente brať na ňu ohľad a nechodím sa pozerať na jej a jeho fotky, nikdy som to ani nerobila.. Všetko, čo sa jej teraz deje v živote jej patrí.. Ak radíš, tak raď, lenže do tých rád dávaš množstvo svojich emócií a hlavne, tých negatívnych...
@katy31 Nechapem, ako sa ty vobec mozes porovnavat s podvadzanymi manzelkami, ty si sa zachovala naivne, hlupo a bezohladne a teraz sa tu tvaris ako si nad vecou, ako teba chlap klamal, len ty si sa sama nechala klamat, vedela si, ze je zenaty a nie rozvedeny, tak si sa mala podla toho chovat. Vyhovarat sa na to ako sa on hral na to, ze mate vztah a ze sa rozvedie je smiesne.
@katy31 Nie. Manzel odchadzal so slovami, ze ma miluje, ale ju miluje viac.. A ze som bola dobrou zenou.. Jeho navrat jeho slova potvrdil.. Zivot mi dal obrovsky zazrak.. Dieta, ktore podla lekarov nemalo sancu ani vzniknut.. Takze skor to beriem tak, ze zivot mi pozehnava. Len jedna stetka je tak zla, ze ublizuje inym pre svoju zabavu. O mne sa moj partner skaredo nikdy nevyjadroval. Nemal dovod.
Ze nenavidis zenu, ktorej si ublizila? Tomu hovoris pokora?
Stve Ta, ze ta zena neakceptovala Vase rozhodnutie pocat deti.. A Ty si ktore jej rozhodnutie akceptovala?
Hriechy otcov sa vratia na synoch do tretieho az stvrteho pokǒenia.. To sa pise v jednej knihe. Nemas pocit, ze sa Tebe vratilo co si zasiala?
@ella555 ja ju trosku chapem v tom ze naletela. Ak s nou zil, travil kazdy den, vikendy, nemala dovod mu neverit ze sa naozaj rozvadza. Akurat ze to moze trvat maximalne tak tri mesiace. Ak by podal navrh posledneho juna a prazdniny a dali mu termin dakedy zaciatkom oktobra. Tak ok. Ale chyba bola ze pocas toho kym nebol rozvedeny otehotnela. Lebo zase je par chlapov takych ze su odstahovani, ale papiere este na poriadku nemaju, resp.maju dovody pre ktore to odlozili. Tiez si nemyslim ze papier je nieco co je zaruka alebo nejaky cajch. Kazdy by sa mal spravat podla svedomia, nie papierov
@kveta nikdy som nepovedala, že ju nenávidím.. o nenávsti si tu predsa hovorila ty... ja si o nej len myslím, že je zlá, naivná a hlúpa, to je tak všetko.. nedržím v sebe nenávisť, lebo tá by v prvom momente zvalcovala mňa... Odpustila som im všetko zlé, lebo sama som dostala odpustenie.. A všetky následky svojich hriechov s pokorou prijímam... A zas máme niečo spoločné... aj ja som dostala požehnanie, napriek tomu, že môj vzťah bol hriešny, niekoľkokrát.... nie len raz... Práve preto si myslím, že jediný, kto ma tu môže súdiť je ten hore na nebi... len on pozná dôvody a to, prečo sa stalo to, čo sa stalo... A to, že ten chlap dnes nie je so mnou beriem ako odpoveď na moje modlitby "chráň ma od všetkého zlého..".
Chcela som Ti len iné naznačiť, že skôr, ako sa Ti to stalo, si sa montovala do vecí, o ktorých si v tom momente vedela také "veľké kulové". A ono sa Ti to vrátilo práve na tom, čo si riešila... Jediný človek z môjho okolia, ktorý ma najviac odsúdil a zareagoval najhoršie sa o necelý rok dočkal toho istého... Manžel ju podvádzal, milenka otehotnela, otcovi bráni v kontakte s diťaťom, ostala s ním a na to všetko mala úraz, takže prišla o všetky svoje istoty... ☹ Takže opatrne... aby Ťa tá Tvoja nenávisť neprevalcovala úplne... zasievaš okolo seba príliš veľké množstvo rán....
@ella555 Bez ohľadu čo si o mne myslíš..... by som Ti chcela zaželať veľa šťastia, nech sa Tvoj život vráti k pokoju, radosti a šťastiu.. Myslím, že máš triezve úsudky a si na dobrej ceste... Ako som povedala.. ja mám na svoj život vlastnú hlavu a jediné, čo je pre mňa smerodajné, sú názory ľudí z môjho okolia a mojich priateľov. Tí do detailov poznajú môj príbeh a ani jeden ma neopľul, pomohli mi viac, ako ktokoľvek iný a všetci dali jasne najavo zlyhanie opačnej druhej strany....Takže Ella, všetko dobré prajem....
majte sa tu ako chcete, ale hlavne krásne a šťastne... nakuknem tu zase niekedy.. ako sa Vám darí... tak dúfam, že samé pozitívne správy budem čítať... 😉 /bez irónie/
@kveta a posledné, čo poznamenám, ten Tvoj mažnel je taký istý pako.. ako môj partner.. Aj ten mal plnú hubu toho, ako jednu ľúbi a druhú miluje viac..... tak, ako nikdy nikoho nemiloval.. Tak si sama pre seba vysvetli,, či to bola láska... ak by Ťa miloval, nikdy Ti takto neublíži... a že sa k Tebe vrátil? A ako sa dá milovať dvoch ľudí naraz? Nenapadlo Ťa, že sa možno k Tebe nevrátil z tej čistej lásky, ale pre istoty, ktoré pri Tebe má a kvôli dieťaťu? Vieš niekedy je pohodlnejší hotel Hilton, ktorý je doma... ako všetko ostatné, nové, čo treba ešte budovať... 😉 Tak sa drž... Pán Boh s Tebou a zlé preč... pa...
@katy31 Nemyslim si o tebe nic zle, len o tvojich nazoroch. Manzelku tu oznacujes zlou, naivnou a hlupou, pritom tvoje konanie je presne take. Keby si z toho vynechala manzelku, tak aj ta polutujem, ze si naletela nespravnemu chlapovi, ale to ze svoj hnev za vlastne zlyhania prenasas na nu to neviem pochopit. A mimochodom, moj zivot je uz davno pokojny a stastny, to skor tebe prajem aby si nasla pokoj, aby si si uvedomila svoje chyby, odpustila si si a isla dalej, lebo chyby robime vsetci, a nemusime preto byt zlymi ludmi, len si tie chyby treba triezvo priznat.

@katy31 oblečieš sa do tej pravdy? zaplatíš ňou nájom za byt?