Život po nevere
Chcem od vás reálne príbehy ako ste žili po nevere z manželom alebo bez..... žiadne kedy sa to stalo....
prosím píšte iba tie ktoré to máte odžité, ktoré ste naozaj zažili partnerovu NEVERU. Či ste ďalej vydaté, alebo rozvedené, čo s deťmi, čo s dotyčným manželom.... myslím, že nevera je novodobý problém a teraz kade chodím a vidím páry tak premýšľam "podvádza ona, podvádza on?! Ja som prišla na to pred dvomi týždňami, je to čerstvé, ale riešime to s chladnou hlavou, máme 2 deti 4r., 7r., práve dorobený dom a sme spolu 13 rokov, manželmi 9 rokov. Manžel sa s ňou hneď rozišiel, žiaľ pracujú spolu v jednej firme, nevidia sa stále, ale.... Mali sme klasické rodinné problémy, domácnosť, deti, hádky a my sme na seba nejako zabudl /sex pravidelný aj nepravidelný/, manžel zmenil robotu a tam si ju našiel, trvalo to cca 8 mesiacov. Manžel bol obyčajným manželom, žiadny sukničkár, teda až doteraz. Sme objednaný do poradne, ale neviem, on nekomunikuje, a to je náš hlavný problém. .... fakt nemá problém, je veľmi zhovorčivý v spoločnosti, ale doma čo sa týka našich životoch, ach....
Budem rada, ak sa zo mnou podelíte o vaše skúsenosti .....
Ahojte mamičky prosím vás o radu,z manželom sme spolu už 10 rokou ja mám 10 ročnú dcérku z prvého vstahu, a snim mám štyroch chalanov,jeden má osem druhý štyri a dvojičky tie majú rok a pol,dúfala som že budeme šťastná rodinka vždy som túžila po veľkej rodine nakoľko som ja sama nevirastala v plnohodnotnej rodine :( asi pred rokom som sa dozvedela že má muž podvádza :( vybudoval si z milenkou neaky vstach ale mne stále vravel že má nadovšetko miluje a že nikdy by ma nechcel stratiť ale bohužiaľ to boli len klamstvá ani neviem ako a odhalila som ich hneď ju nechal a prosil ma na kolenách aby som sa k nemu vrátila že to veľmi ľutuje a že sa racej zabije ako byť bezomna tak som sa knemu vrátila kvôli sebe ale aj kvôli detickam. Neprešiel ani rok a on to urobil znova a stou istou a ja som zúfalá a neviem čo ďalej už mu nedokážem veriť a je mi stojí zle neviem ako budem ďalej žiť z pocitom že spával zo 17 ročnou babou on má 33 je to obyčajný chudák chcem odísť z tejto dediny ale kto si ma zoberie z piatimi deťmi nevládzem zrútil sa mi celý svet poraďte mi prosím dakujem
@januskakikuska je to sice starsi prispevok, ale klobuk dole pred tebou. Tolko chyb pokope, to sa ani citat neda, dosla som po 4 odstavec
@januskakikuska Ako si zistila, stavit na 1 kona je riskantne. Po prvom popaleni si si mala davat pozor a nie hned mat dalsie dieta s dalsim muzom. Ja viem, ze je to teraz jedno, ale ako sa to vobec dalo stihnut? Vsak to nejaky cas musi trvat, 1) kvalitneho najst, 2) spoznat sa - nechapem.
Kazdopadne zacala by som od tej gramatiky, lebo s tymto si najdes s prepacenim zas len nejakeho deža.
Nieco sa ucit a pracovat a dalej to pojde samo...
@moni244 tak necitaj!!!ja mam inaksie starosti a nie sa tu trapit nad chybami v gramatike vy chudere pojebane
Pol roka starý príspevok, a ideme tu riešiť pravopis, naozaj smutné...napadlo vám dievčatá, že má tá žena možno dysgrafiu?A nemyslím, že hodnota človeka je meraná znalosťou pravopisu...už sa tu niektoré naozaj zamyslite...😒
@bruneta880 toto nebude dysgrafia
@januskakikuska takze sa potvrdzuju moje predpoklady, pekny slovnik, ide ruka v ruke s gramatikou
@bluka2 ocom trepes moja sak ja mam deti z jednym muzom ked citas tak citaj poriadne nechapem ako tu mozete riesit gramatiku ked su yo vazne starosti ale to len take co ich take nieco este len caka a neprajem si aby si na mna reagovala ked mienis riesit picoviny!!!!
@moni244 ano moja ano ty si velice mudra trapne
Ja vas naozaj nechapem ako moze byt niekdo tak zly clovek ako niektore ja sa trapim a vy tu riesite gramatiku vazne pekne ako sucitite z ludmi bezcharakterne a bez citu take sem ani nemaju co pisat
@januskakikuska urcite mudrejsia ako ty a sama si napisala, ze mas jedno dieta z prveho vztahu a 4 s muzom, ktory ta podvadza
@keyneska bla bla bla, este ta bavi sledovat ma? Obtazovat? Snorit? je to uchylka a trestna, tak pozor na to a nikde netvrdim, ze clovek ma pisat bez chyb, kazdemu sa sem tam podari, ale su prispevky, ktore su plne chyb od prveho po posledne pismenko a to je to, co mi vadi. Tak sa prestan strapnovat prenasledovanim
@januskakikuska Citujem: "ja mám 10 ročnú dcérku z prvého vstahu, a snim mám štyroch chalanov" - a teraz tvrdis, ze mas vsetky deti s 1 muzom? Nic proti tomu samozrejme, ked ma niekto deti s 2 muzmi. Ale ked ma clovek jedno s panom X a druhe s panom Y s dvojrocnym rozdielom, to je ako si tie problemy sama pytat.
@bruneta880 Ja neviem, mozno si nie je vedoma toho, ze ma v kazdej vete 15 chyb, horsie ako na zakladnej skole. Toto su chyby vsetkeho druhu, nie dyslexia a podobne. Nikto schopny nebude chciet byt s niekym, kto ma prejav ako tento...Preto by mal byt jej prvy ciel popracovat na sebe. Samozrejme nepocuva sa to dobre, dalsia vec by bolo si opravnenu kritiku nevysvetlit ako riesenie blbosti, ale nieco si z toho zobrat
@januskakikuska
Ja myslim, ze by si sa trapila menej, keby si namiesto chlapov riesila skolu, vzdelavanie, pracu...rovnako v 19tich ako teraz (pises, ze kto si ta zoberie s 5timi detmi). Preco sa nad tym nechces zamysliet?
@bluka2 toho si väčšina dysgrafikov naozaj vedomá nieje...a ja som našla chýb 10 ak jej nerátam medzeru...takže nezveličuj...a úprimne ty zjavne nemáš žiadnu znalosť ako sa dysgrafia prejavuje a už vôbec nie o jej formách...A bolo to úplne, nie maximálne riešenie blbosti!A neviem o tom že by muži na schôzke dali potenciálnej partnerke diktát, alebo sa ti to stalo?A nemyslím si že niekto normálny a na úrovni by riešil napr. esemesku kde napíše 10 rokou a nie 10 rokov...Ona má naozaj problém a ty jej napíšeš, že vsadiť na 1 koňa je riskantné???To som tiež nepochopila...Takže ja si myslím že väčšina žien si sem aj ide - ale po konštruktívnu kritiku.
@bruneta880 Ak si tam nasla iba 10 chyb, tak si mas co dostudovat aj ty, prepac. Tiez neratam veci ako diakritika
@bruneta880 dysgrafik pise neuhladne, vynechava pismena, zamiena pismena, vynechava interpukcne znamienka, to tento pripad nie je
@bluka2 áno?Tak mi daj možnosť ak máš čas a napíš mi ich sem prosiiiim prosiiiim
@moni244 existuje aj ľahká forma, tú má moja sestra...
@bruneta880 jasne, vsetci su dysgrafici
@moni244 všetci nemusia byť dysgrafici...ja som poukázala len na to že niekto má problém...ide sem po radu, vyžalovať sa a...a ja mám pocit, že už všetci sú bez štipky porozumenia a empatie.
@bruneta880 tazko sa radi, ked sa prispevok tazko cita a uz po par vetach to clovek vzda
@moni244 myslím že ty si snahu poradiť ani nemala...len zhovädiť.
@moni244 a zhovädila si len seba.
@bruneta880 ked to vravis ty, urcite to bude pravda

@petraxy6 Dakujem za príspevok možná som sa Ti zdala tvrda,ale bola som v tej situacii Ja Ti prajem všetko dobre 🙂 🙂