icon

Život s mamou a jej priateľom

20. okt 2025

Ahojte, mám 17 rokov. Moji rodičia sú rozvedeni už pár rokov, bývam s mamou a jej novým priateľom. Sú spolu možno 3 mesiace.. Z toho 2 už býva u nás. Odkedy je s ním, sa úplne zmenila, nikdy som ju takú predtým nezažila.. Chodí okolo mňa a správa sa tak, akokeby som ani neexistovala. Myslím v tom zmysle, že je jej úplne jedno, či ich počujem pri sexe a podobne, už nevladzem každý deň aj počas dňa aj v noci ich počúvať… mama si vôbec nedava servítku pred ústa a jej priateľ tiež nie.. majú izbu hneď vedla mňa, takže všetko krásne počujem… veľakrát si aj dvere zabudnú zavrieť a je im úplne jedno, že ja prídem zo školy a uvidím ich.. niekoľkokrát som ich pristihla v obývačke a jedine čo, tak len mi povedali, že čo som tak skoro doma a že mám zaliezt do izby a pokračovali v tom ďalej.. už riesim to, že sa odstahujem k ockovi.. chcela som sa len vyrozprávať ..

Strana
z2
anonym_489a20
20. okt 2025

@anonym_autor Rozprávala si sa s ňou? Čo ti na to povedala? Dajak sa mi nechce veriť, že toto by mama robila naschvál. Povedz jej, že ti to vadi a všetko no.

anonym_b3410c
20. okt 2025

Ach hrozne,ries to s otcom a dufam,ze s tym bude suhlasit a mamka nebude robit prieky,kvoli peniazom a vyzivnemu.Ono to tak zvecsa byva.

kavasmliekom
20. okt 2025

@anonym_autor treba jej povedať, že ti to je neprijemné, že chápeš, že chcú byť spolu, ale nemusia byť ako zvieratá, treba rešpektovať aj teba.

grof_monte_christo
20. okt 2025

Ako ženy, toto treba fakt dospelej a početnej osobe hovoriť, že mi to vadí? Od hanby by som sa pred svojím dieťaťom prepadla. Sexovať doma jak dva zajace.

autor
20. okt 2025
@anonym_489a20

@anonym_autor Rozprávala si sa s ňou? Čo ti na to povedala? Dajak sa mi nechce veriť, že toto by mama robila naschvál. Povedz jej, že ti to vadi a všetko no.

@anonym_489a20 rozprávala a povedala mi len, že býva vo vlastnom dome, v ktorom si môže robiť čo chce a s kým chce. Že keď sa mi to nepáči, mám si najst krúžky alebo chodiť von s kamarátmi.. A keď som jej dala argument, že a kedy sa mám učiť, tak bola ticho. Tiež som jej spomenula o tie noci, že nemôžem kvôli ním spať. Možno týždeň bol kľud a potom zasa.. fakt nie je dňa, kedy by som ich nepočula.. fakt mám pocit, že už mi to lezie na hlavu a mám pocit, že nie je miestnosť, kde by to nerobili. Až sa obavám o čistotu vlastnej postele..

sissy27
20. okt 2025
@grof_monte_christo

Ako ženy, toto treba fakt dospelej a početnej osobe hovoriť, že mi to vadí? Od hanby by som sa pred svojím dieťaťom prepadla. Sexovať doma jak dva zajace.

@grof_monte_christo presne, tiez ziram, ze “treba sa porozpravat s mamou” 😳😳😳 to im tiez niekto musel ako dospelym explicitne vysvetlovat, ze sex nie je az tak spolocenska zalezitost? Na mieste autorky sa porozpravam akurat tak so socialkou a otcom. A teda cudujem sa, ze uz nie je davno u otca.

0silvia0
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_489a20 rozprávala a povedala mi len, že býva vo vlastnom dome, v ktorom si môže robiť čo chce a s kým chce. Že keď sa mi to nepáči, mám si najst krúžky alebo chodiť von s kamarátmi.. A keď som jej dala argument, že a kedy sa mám učiť, tak bola ticho. Tiež som jej spomenula o tie noci, že nemôžem kvôli ním spať. Možno týždeň bol kľud a potom zasa.. fakt nie je dňa, kedy by som ich nepočula.. fakt mám pocit, že už mi to lezie na hlavu a mám pocit, že nie je miestnosť, kde by to nerobili. Až sa obavám o čistotu vlastnej postele..

@anonym_autor išla by som na tvojom mieste k otcovi čo najskôr, ak s ním dobre vychádzaš.

alenka58
20. okt 2025

mama je bezohľadná už len v tom že si ho nasťahovala v tak krátkom čase, porozprávaj sa s otcom pretože takéto chovanie nie je v tom veku normálne

anonym_ec2b43
20. okt 2025

Dalsia čo za jednu klobásku zapreda aj vlastne dieta.Hnus niektore ženy, prednejši su im chlapi, ako vlastna krv🤮

danica2711
20. okt 2025

chúďa dievča, nuž, rodičov si človek nevyberá...skús sa porozprávať s otcom

denkabemommy
20. okt 2025
@anonym_b3410c

Ach hrozne,ries to s otcom a dufam,ze s tym bude suhlasit a mamka nebude robit prieky,kvoli peniazom a vyzivnemu.Ono to tak zvecsa byva.

@anonym_b3410c u 17 ročného dieťaťa je už úplne jedno, čo si bude želať matka, pokiaľ je otec príčetný a spôsobilý (nie alkoholik alebo gembler a pod.), tak rozhodujúce slovo o sebe má 17 ročná už sama, čo sa týka toho, kde chce bývať a matka sa môže postaviť aj na hlavu, neurobí s tým nič. 🙂

anonym_b3410c
20. okt 2025
@denkabemommy

@anonym_b3410c u 17 ročného dieťaťa je už úplne jedno, čo si bude želať matka, pokiaľ je otec príčetný a spôsobilý (nie alkoholik alebo gembler a pod.), tak rozhodujúce slovo o sebe má 17 ročná už sama, čo sa týka toho, kde chce bývať a matka sa môže postaviť aj na hlavu, neurobí s tým nič. 🙂

@denkabemommy ved pokial je otec pricetny a normalny.Snad je.

anonym_2ffd95
20. okt 2025

Tvoja mama s jej novým partnerom nechodia do práce? Kým nemala tento vzťah bola milujúca a obetujú a sa matka? Ako dlho sú rodičia rozvedeni?

denkabemommy
20. okt 2025
@anonym_b3410c

@denkabemommy ved pokial je otec pricetny a normalny.Snad je.

@anonym_b3410c keby nebol nenazvala by ho ocko v 17r 🤷🏼‍♀️.

deti95060810
20. okt 2025
@sissy27

@grof_monte_christo presne, tiez ziram, ze “treba sa porozpravat s mamou” 😳😳😳 to im tiez niekto musel ako dospelym explicitne vysvetlovat, ze sex nie je az tak spolocenska zalezitost? Na mieste autorky sa porozpravam akurat tak so socialkou a otcom. A teda cudujem sa, ze uz nie je davno u otca.

@sissy27 sociálkou? a čo čakaš od sociálky. že príde a bude kázať mamičke a jej kámošovi že sa to nepatrí robiť v obývačke a pod: ? aby sexovali potichu?
je to už veľké takmer dospelé dievča, tu už ani sociálka nič nespraví. možno keby malo dieťa 5 r - OK, možno by niečo soc. urobila , ale takto v tomto veku?

deti95060810
20. okt 2025

autorka , neboj, za chvíľu sa partner zdekuje a mamička zas bude normálna. to len teraz má úlet..

7miriam77
20. okt 2025

Išla by som bývať k otcovi, mame asi preplo 👎👎

motylik2559
20. okt 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, a s otcom ako vychadzas? Mate spolu dobry vztah? Lebo ked ano, tak sa s nim urcite neodkladne porozpravaj, idealne osobne a povedz mu,ze chces z tych dovodov byvat u neho. Tvoj ocko ma tiez priatelku, pripadne svoju rodinu tam kde zije? Co sa tyka tvojej mami ani neviem co na to povedat slusne, neslusne sa vyjadrovat nechcem vzhladom na forum. Urcite to neodkladaj a cim skor sa s ockom porozpravaj.

anonym_584d42
20. okt 2025

Ty ich pocujes, ale kolki este, asi nebyvate v RD, mamka je pysna-pozrite ludia, co som ja klofla, este nie som strare zelezo a ten borec, hrdy na svoju erekciu, len cakal, ktora ho za jeho postelne kvality ubytuje, zdravy rozum, cit k dcere, vsetko je fuc, lebo sexom jej vymlatil rozum z hlavy, ked tam niekedy bol, nerobia to schvalne, aby si sla tatkovi? 🍄

sissy27
20. okt 2025
@deti95060810

@sissy27 sociálkou? a čo čakaš od sociálky. že príde a bude kázať mamičke a jej kámošovi že sa to nepatrí robiť v obývačke a pod: ? aby sexovali potichu?
je to už veľké takmer dospelé dievča, tu už ani sociálka nič nespraví. možno keby malo dieťa 5 r - OK, možno by niečo soc. urobila , ale takto v tomto veku?

@deti95060810 úprimne - ak je matka natoľko mimo, že trtká s frajerom pred dcérou, tak si nemyslím, že všetko ostatné (hygiena, čistota, starostlivosť) bude úplne v poriadku. A aj keď sa bavíme o takmer dospelej osobe, ktorá už teoreticky možno tiež má aktívny sexuálny život, tak je to stále neplnoleté dieťa, voči ktorému má ako matka nejakú zodpovednosť a kľudne to môže byť vyhodnotené ako ohrozovanie mravnej výchovy.
Nevidím dôvod, prečo by takáto osoba, ktorá nie je schopná vytvoriť svojmu dieťaťu vhodné podmienky na život, mala na ňu poberať prídavky, výživné či daňový bonus.
A že keď sa frajer zdekuje, tak mamička bude zas normálna? No ja sa obávam, že nikdy ani normálna nebola...

autor
20. okt 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj autorka, a s otcom ako vychadzas? Mate spolu dobry vztah? Lebo ked ano, tak sa s nim urcite neodkladne porozpravaj, idealne osobne a povedz mu,ze chces z tych dovodov byvat u neho. Tvoj ocko ma tiez priatelku, pripadne svoju rodinu tam kde zije? Co sa tyka tvojej mami ani neviem co na to povedat slusne, neslusne sa vyjadrovat nechcem vzhladom na forum. Urcite to neodkladaj a cim skor sa s ockom porozpravaj.

@anonym_2ffd95 obaja pracujú z domu. Rodičia sú rozvedeni cca 5r. Noa kým nemala tohto partnera, tak si takéto nejaké jej úlety nepamätám..

@motylik2559 ocko je super, každý deň spolu voláme, on býva totiž v zahraničí a toto je jeden z dôvodov, prečo žijem u mamy. Ma priateľku, ktorá je úplne zlatíčko. Keď prídu na sviatky domov, tak v podstate cele sviatky som len s nimi. Riešila som to s ním a povedal mi, že sa s mamou porozpráva, čo aj urobil, no nepomohlo to. Tak povedal, že ma v pláne sa nasťahovať naspäť na Slovensko, ak ja nechcem ísť do zahraničia, a že teda si ma vezme on. Lenže kvôli práci musíme čakať ešte cca 2 mesiace, tak mi vybavil, že ak chcem, môžem ísť zatiaľ bývať k babke, s čím mama vôbec nesúhlasí.. Strašne sme sa kvôli tomu minule pohádali.. Jej nový priateľ tiež strašne rozkazuje mne, siaha do výchovy pri tom nemá na to pravo. O týždeň mám 18 a v ten deň mám v pláne odísť k babke..

viera012345
20. okt 2025

@anonym_autor Rady, že skúste bývať s otcom/v prípade, že vychádzate dobre a to je aj technicky možné/sú rozumné a riešili by Váš problém.Inak Vás chápem, lebo aj keby ste boli svedkom intímnosti medzi rodičmi, je to nepríjemné.Mamku nechcem obhajovať, lebo mne keby môj syn povedal,ze som pri intimnostiach hlučná, zahanbila by som sa a viac by sa to neopakovalo, ale chémia medzi mamkou a jej partnerom funguje a je "zamilovaná,, Keby ste nenašli riešenie problému, tak už len štuple do uší v noci a cez deň aktivity mimo domova.Oni budú časom tichší...

zuzanita1609
20. okt 2025

Ja sa už ani nečudujem, prečo má veľa detí a puberťákov, mladých ľudí toľko depresívnych stavov, problémy so správaním, sú utiahnutí,alebo naopak nezvládatelní. Veľa krát za to môžu situácie v rodinách, poviem narovinu, rodičia a výchova,hoc ma ukamenujete. Toto je tiež,"matka roka" 🙄. Mladá slečna, mrzí ma tvoja situácia,kým sa osamostatníš a ak je možnosť, choď ku otcovi.

anonym_a85495
20. okt 2025

Zbaľ si veci a choď k babke. Iba jej to oznám keď tam už budeš, že si v poriadku. Smutné ☹️ ale zas neverím, že dovtedy bola “normálna” …

0kristina0
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_2ffd95 obaja pracujú z domu. Rodičia sú rozvedeni cca 5r. Noa kým nemala tohto partnera, tak si takéto nejaké jej úlety nepamätám..

@motylik2559 ocko je super, každý deň spolu voláme, on býva totiž v zahraničí a toto je jeden z dôvodov, prečo žijem u mamy. Ma priateľku, ktorá je úplne zlatíčko. Keď prídu na sviatky domov, tak v podstate cele sviatky som len s nimi. Riešila som to s ním a povedal mi, že sa s mamou porozpráva, čo aj urobil, no nepomohlo to. Tak povedal, že ma v pláne sa nasťahovať naspäť na Slovensko, ak ja nechcem ísť do zahraničia, a že teda si ma vezme on. Lenže kvôli práci musíme čakať ešte cca 2 mesiace, tak mi vybavil, že ak chcem, môžem ísť zatiaľ bývať k babke, s čím mama vôbec nesúhlasí.. Strašne sme sa kvôli tomu minule pohádali.. Jej nový priateľ tiež strašne rozkazuje mne, siaha do výchovy pri tom nemá na to pravo. O týždeň mám 18 a v ten deň mám v pláne odísť k babke..

@anonym_autor tak o tyzden mozes ist veselo k babke a mamka ti moze vies co. Uplne jej z toho sexu preplo, chova sa ako neukojana pubertiacka. Sa jej cudujem, ze ju hanba nefacka toto robit pred dietatom. Ak si s otcom rozumies tak urcite chod k nemu.

motylik2559
20. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor No tak super, vidis, riesenie tu je, uz len ozaj vydrzat tu chvilku a ist k babke pre zatial kym pride ocko na SK. Inak nechapem tvoju mamu, vies, povies jej co ti vadi, ona s tym nic nespravi-ziadna naprava a napriek tomu ta chce drzat byvat pri nej. Ved ked nechce predsa o teba prist, tak spravim napravu v tom jej spravani s partnerom. Dalsia vec je ta, ze on ti nema co rozkazovat-byva tam 3mesiace aj s prachom a dava ti prikazy a zakazy? By som mu velmi rychlo povedala, ze moze byt rad kde je a ze ty mas otca, s ktorym volavas denne, tak ze nech si da on prikaz nebyt taky hlucny pri sexe s mamou. Idiot. No popravde je mi ta luto, ale neboj, cas rychlo leti a ani sa nenazdas a budes u babky🤗 Ked budes u nej, tak jej potom doma aspon s niecim pomahaj v ramci domacnosti, dobre? Predsa uz je to babka a dobre jej padne taka pomoc od svojej vnucky a uvidis ako si budete dobre vychadzat🙂♥️

beata_k
20. okt 2025

Neuvazovala si nad tym, ze sa prestahujes do zahranicia? Je to dobry start do zivota. Mas tam dobre zazenie.

autor
20. okt 2025
@beata_k

Neuvazovala si nad tym, ze sa prestahujes do zahranicia? Je to dobry start do zivota. Mas tam dobre zazenie.

@beata_k rozmýšľala ale chcem ešte zmaturovat na SK.. už mám len rok pred sebou.. Nad vysokou uvažujem, že by som šla do zahraničia

anonym_d606c9
20. okt 2025

chod k otcovi, tvoja mama mysli len na seba a narusa ri sukromie

beata_k
20. okt 2025
@anonym_autor

@beata_k rozmýšľala ale chcem ešte zmaturovat na SK.. už mám len rok pred sebou.. Nad vysokou uvažujem, že by som šla do zahraničia

@anonym_autor Tak tych 6 mesiacov uz nejak das u babky. Bola by skoda aby sa otec stahoval spat na Slovensko pre par mesiacov. To uz lepsi bude podnajom, nez stahovanie otca.

Strana
z2