icon

Život s narcistom: Ako zvládnuť toxický vzťah?

luss121
27. jún 2024

Ahojte , dnes prišiel deň kedy som si uvedomila že mám 2 deti s narcistom aspoň myslím . Ach ja ani neviem kde začať na začiatku vzťahu mi kupoval dary chválil ma zaujímal sa o mňa . Keď som s ním otehotnela všetko bolo ešte v pohode ale zrazu sa mu začalo dariť zistil že ma ma v hrsti s dieťaťom a už to začalo ponižovanie zneužívanie môjho dobrá žiadna empatia neraz som ho prosila na kolenách nech konečne ma súcit so mnou aby pochopil ako sa cítim . Prišlo nečakane druhé dieťa a vtedy nastali práve extrémy žiadna podpora zaujimanie sa o mňa keď už videl že je to na hrane rozchodu zrazu znova začal kupovať dary alebo ma ponižovať že či chcem byt vo vzťahu s človekom ktorý nemá peniaze a budeme ako chudáci žiť . Pracuje v zahraničí keď som ho prosila aby spravil turnusy 2 týždne doma a 2 týždne v zahraničí že sa staršia dcéra na neho stále pýta povedal že on potrebuje peniaze . Na deti som úplne sama nemám nikoho taktiež som bez autá cize s dvoma deťmi chodíme po autobusoch na nákupy alebo na výlet . Keď príde na Slovensko z celého týždňa je pri nás 2-3 dni lebo zas niečo rieši a vybavuje . Keď som mu plakala neraz vysmial sa mi že čo plačem že keď chcem môžem ísť do nájmu a žiť ako chudera že iné ženy to zvládajú . Ja to tiež zvládam len keby z toho týždňa sa na 100% venoval rodine nepoviem nič ale z celého týždňa sú to asi 2-3 dni . Ja ani neviem čo potrebujem asi sa len vyrozprávať a nájsť človeka čo žije s narcistom a ako to zvláda . Nemám kde ist a on to dobre vie . Ja ho na jednej strane neskutočne milujem ale na druhej strane ma vzťah s ním ničí .

Strana
z2
dadka1997
28. jún 2024

@bonboniera skôr mam pocit, že ho ty potrebuješ

luss121
autor
28. jún 2024

Dnes sme mali hádku a povedal mi že som jeho brzda že on by oveľa viac v živote dokázal bezomna že nech odídem a je jemu jedno že kde aj s deťmi a že on sa už ani netesi na mňa keď idem prísť zo zahraničia nech si nájdem debila čo bude mať 800€ že on niečo v živote dokázal narozdiel odo mňa

luss121
autor
28. jún 2024

A keď som mu povedala že ma úplne znaky narcizmu a manipulátora bol ešte na to hrdý že len úspešný ľudia toto majú

sashulla
29. jún 2024

Nikdy by som nechcela byť živená takýmto hnusakom. A vôbec žiadnym chlapom. Nech si tie svoje peniaze napcha dakam. Musíš sa dat dokopy . Pomoc od rodiny nemáš? Bud hrdá. Tak nech dokáže viac. To sú len reči. Evidentne ma problém sam so sebou, Nie s vami. Ale je vždy ľahké všetko hodiť na okolitý svet než poukázať na seba.

janette2021
29. jún 2024

@luss121 skús FB skupinu Nikdy viac

zuzans258
30. jún 2024

Videá mirek Sázavsky... neviem ako sa to píše ale nájde ti to... a aj pomôže 😉

Strana
z2