icon

Život s priateľom a jeho dcérou

zaba9
4. jan 2016

Ahojte. Chcela by som Vas poprosit o neake rady. Zijem s priatelom,obaja sme rozvedeny. Ja mam dve deti,dievcata,on tiez dve dcery.Jeho starsia je uz dospela,mladsia byva u mamy. S otcom sa stretava kazdy druhy vikend. Nas problem je ten,ze ked ma mat cez vikend dceru,odchadza s nou k jeho rodicom,a mne to velmi ublizuje,ked ide prec. Chodi tam preto,lebo dcera nechce ist ku nam,tvrdi,ze chce mat otca len pre seba,a chce byt len s nim. On odchadza z nasho domu v piatok,a pride az v pondelok. Je rozvedeny 2 roky. Strasne mi to ublizuje ked ide prec,aj sa vela krat kvoli tomu hadame. Cakali sme aj spolocne babo,ale nedopadlo to dobre. Bol to zrovna vikend,ked mal dceru u seba,strasne som ho potrebovala ja,a kvoli nej nebol pri mne. Som sebecka? Ja som strasne vdacna za to,ze sme sa nasli,ze sme spolu,milujem ho....ale nemozem prekusnut ze odchadza odo mna. Mam si proste na to zvyknut?Alebo mam dat jeho dcerre este cas aby si zvykla na to,ze jej otec ma novu rodinu? Ale kolko?

Strana
z8
jankavt1
27. aug 2018

@zaba9 Jeho dcera - to jeho dieta. Je na prvom mieste. Ty si len cudzia zena, ked nebude s tebou, najde inu. Ale dcera je jeho krv, jeho geny, ostane mu navzdy, je za nu zodpovedny... Ty niesi ani matka jeho dietata.... Ostava ti len akceptovat ich vzajomny vztah a nemiesat sa do neho.

kozova87
8. máj 2021

Nauč sa rešpektovať jeho dcéru a snaž sa do nej trocha vžiť,nerob scény lebo jedine to bude viezť k hádkam a dievča bude stále na koni a pokial si to ty neupraceš v hlave tak určite s ním nemaj dieťa,lebo on určite sa neprestane stretávať so svojou dcérou,je to jej otec a ona ho bude potrebovať celý život.

calin
12. máj 2021

Dovolim si zazdielat rozhovor s psychologom https://www.celostnimedicina.cz/dite-patri-na-d...
Pokial s tym tvoj priatel nie je stotozneny, nikam sa neponahlaj...vela s nim neries - lebo do budicna budes vzdy odhodena na druhu kolaj a to je velmi bolestiva zalezitost.
Muz a zena patria k sebe..ako nahle to ma niekto premiesane - trpi tym vztah a nesu nasledky aj deti.. v prirode mame kopec prikladov - dieta skratka maju VYCHOVAT. Nie nadarmo ...muz spava vedla zeny a zena vedla muza. Ok su vynimky, ze spia oddelene ( chrapanie )..Na zaver - vdovske pobera zena po muzovi..deti len sirotske po dobu ich detstva. Skratka, deti by nas mali sprevadzat pokial sa o seba nevedia postarat.
Ina kapitola su hendikepovane deti...ale to uz je o inom..
Prajem spravne rozhodnutie

Strana
z8