icon

Život so svokrou

mimka1120
7. sep 2020

Ahojte, viem, ze tato tema je tu asi milionkrat, ale zienky ja sa uz potrebujem vyrozpravat lebo sa mi zaroven plakat chce a som aj vytocena. Zijeme so snubencom a jeho mamou. Dom je snubencov, ja tu s nimi zijem cca 6 mesiacov. Cakame nase prve babo a chystame svadbu. Momentalne do toho vsetkeho musim byt na pnke nakolko mi nasli hematom a bojim sa o drobceka. No, ale k teme. Nezvladam to, nezvladam tie takmer kazdodenne utoky zo strany buducej svokry. Vzdy ked snubenec nie je doma tak mam o zabavu postarane. Nehovorim, ze ja som dokonala, mam kopu chyb, vela veci este neviem a su pre mna nove. To vsetko si priznavam, ale nie som blba, zila som 8 rokov sama v inom meste ako moji najblizsi a vsetko som zvladla, platila som si byt, dovolenky s kamoskami, ucty atd a to nezarabam toho nejako vela. Prisla som sem,, predtym tu byvala ina, s ktorou sa rozisiel davno predtym ako som sem prisla ja. Lenze ja to uz nedavam. Minuly tyzden som prezila vysluch, ze ci som nebola narkomanka a nemala nieco s policiou, potom si ma premeriava, ze som pribrala a povie, ze som obrovsky kus. Ano, nie som chuda a som tehotna, tak jasne, ze nieco priberiem.. Potom mi dourazala mojich rodicov, povedala, ze to naschval som otehotnela aby som si toho mojho udrzala a este caka, ze sa nieco isto splni. Dourazala mojich rodicov, chce aby sme meno nasmu dietatu dali take, ktore vyberie ona. Ak si na seba nieco kupim tak komentuje moj vyzor a verte mi, ze pochvala to nie je. Krd sa dozvedela, ze som tehotna, tak spravila taky cirkus,ze az. A celej rodine hovori ako ja nedokazem pochopit, ze prvorade je dat dom do lepsieho stavu, ze ja som nepoucitelna, ze nic neviem pochopit, ze treba peniaze na dom a nie na dieta. Vtedy som si zbalila nejake veci, ze idem prec, ona sa rozplakala, ze to tak nemyslela, ale viem, ze to bolo len kvoli tomu aby jrj syn za mnou nesiel. Najhorsie je, ze jej syn sa jej boji, co mamka prikaze, tak to musi byt. Tento mesiac sme nechali v obchode za potraviny cca 500eur co nie je normalne, nie pre 3 ludi. Darmo vysvetlujem, ze musi si odkladat, ze pride babätko a treba mu kupit vecicky. On mi len povie, ze ved to takto nebude. Aj rano, nepacil sa jej chlieb, hned mu hovorila, ze po praci nech idr Kauflandu a nech jej zavola ak by nieco potrebovala lebo by si rada nieco dobre dala a on suhlasil! Co uz mam robit? Ja to uz nezvladam, ja naozaj chcem odtialto odist. Hovori mi, ze budem nanic matka, ze sa nebudem vediet postarat o moje dieta, opytala sa ma, ze ako sme to robili ked sme babo pocali a kde sme to robili. Videla moje svadobne saty, ktore su moje vysnivane a povedala mi, ze v nich vyzeram hrozne, na nase oznamenia tiez. Sleduje aj to kolko jem a co jem. Vadilo jej, ze ked som davliekala ciste postelne pradlo, tak som nam so snubencom dala rovnake, vraj vo ked zoberiem jeho paplon, toako keby som mala nejaku chorobu alebo co. Hrabe sveciach, v papieroch. Hrabala sa mi v papier z prace a viem to, lebo mi ich il

Strana
z3
janina1127
7. sep 2020

Toto neni dobré, buď odídete od svokry alebo nebudete spolu, inú možnosť nevidím :/

sasa1310
8. sep 2020

@mimka1120
to fakt si odkázaná v tomto žiť? Nechápem. Koľko máš životov. 10 životov, že si tento jediný ideš ničiť. To fakt sa musíš pýtať na MK čo máš robiť. No čo asi. Nájsť si vlastné bývanie alebo sa zbaliť tam odkiaľ si prišla.

kittykat22
8. sep 2020

@mimka1120 prosim ta kasandra je mental, tu neries 😉 Myslim si, ze vztahy sa prichodom dietata nezlepsia, ale len vyhrotia. Partner nemoze upredsnostnovat svoju matku na ukor partnerky, buducej matky jeho dietata. Musite sa odstahovat. Co najskor.

Strana
z3