Život v starobe a koniec života
Chcem sa vas spytat,na nazor,myslite si,ze by malo byt uz starym ludom,trebars po 60tke jedno vsetko,ze proste jest co chcu,zit jak chcu,ze ziadne dodrzovanie stravy atd sle proste jest hamburgery,zmzky,cokoladky,vsetko vlastne mnam nezdrave,proste smerujeme vsetci do hrobu,nie je najlepsie zacat potom vsetky neresti jak sa hovori provozovat....vlastbe naco sa tu clovek trapi,ked umre nakoniec,ak chceme zit flho,tak strava vsetko striedmo atd,o com to je, ja uz prestavam vidiet zmysel,jedine este v tych detoch vidim vyznam,najradsej by som jedla kila zmrzky,tiramisu rano naobed vecer a doookola ale takto je to len smer obezita ale ako si uzivat zivot hmmm
@sardinka336 no vsak,lebo sa tak bavazas,ako keby som trestny cin urobila,ja tu chcem zit pre svoje deti a zijem pre ne a musim byt kvoli nim fit a sttava sport a zdrave veci su lepsie,ako xxx zradla nedraveho
@sensen12 Aha, takže už je jedno aj tebe odkiaľ to berieš a čo ješ - zaujímavé.....A čo má tvoja "zdravá strava" spoločné s nejakým alkoholom a cigaretami? Ak nemieniš odpovedať a baviť sa na normálnej úrovni tak sa na to vykašli - lebo som ti dala normálnu otázku a zrazu je to už jedno čo konzumuješ....Ok - svoj obraz som si spravila a tiež som ti viac-menej poradila čo by som na tvojom mieste robila. A nič som sa od teba nedozvedela - iba to, že mi je všetko jedno - ale to je len tvoj a tvojej chorej mysle ničím nepodložený názor- našťastie. Veľa šťastia ti želám v tvojom živote.
@sensen12 no ha ha...si pozri kolko tých 100ročných babiek si dá ,,štamprlíka,, takze ten alkohol by som tak nezatracovala, poharik kvalitneho vinka je pre zdravie..alebo štamprla Horca. Okrem toho kdesi v akomsi dokumente som počuvala, ze dlžku zivota mas zapisanu v genoch...su ludia ktorí cely zivot fyzicky pracovali, prezili koncentraky, vojnu niektorí aj dve, o zdravej strave ani nechyrovali....a dozili sa uctyhodneho veku.
Mojho muza dedo ma 88 rokov, kopal ešte zapkopy pre partizanov...prezil niekolko režimov, nikdy sa vyslovene zdravo nestravoval, skor mal rad prirodu. Proste to nie je len o zdravej strave. Aj ked opakujem nehovorim ze sa ma človek prezierat a doma sediet...
@sensen12 co mi nie je jedno?
@sensen12 Ty si fakt chorá - prepáč. Nepoznám ženu, ktorá nechce žiť pre svoje deti a je tu pre ne a robí všetko pre to aby tu s nimi bola a starala sa o ne - a inak aj môj muž je taký istý a myslím, že každý normálny otec tiež......A si predstav, že som fit a zdravá aj keď raz za čas zjem podľa tebe nezdravú vec - asi zázrak.....čo je nezdravé "žrádlo"? Prečo nenapíšeš odkiaľ máš to svoje? Ako si si istá, že je na 100% to tvoje len a len zdravé?
@sardinka336 o tom genetickom kode som pocula a verim tomu,moj dedo zil do 83 a sam sa plne staral o seba raz siel do nemocnice a tam prisiel a v noci zaspal a bolo,ale tooo,prave to ze nikde netrpel,ziadne bolesti hovadiny horory okolo on mal supersmrt
@sensen12 tak ani ten vzduch čo dýchaš nie je zdravy...
No, dievčatá, začínam mať ten pocit, že jediný problém je tu ten, že zakladateľka sa nevie vyrovnať s tým, že my ostatné si veterník dáme a ona chudera nie..... A jediné čo ju z toho teší je to, že vlastne my všetky čo ho zjeme umrieme sprosté a na raka ale ona určite nie.....:-P
@sardinka336 vsak to ani vzduch na celej zemi nie je super,tsk kto tvrdi,ze ma superzahrdkove ovocie,sa smejem
@sensen12 a to chrustanie jablka ako tomu pomoze hej?
@sensen12 no tak si to jablko daj a neplac tu, ze chces veternik....tvoj zivot, tvoje volby, moj veternik..... 😝
@sensen12 No, ale raz za čas by ti ten veterník prospel - nech je tam sacharidov koľko chce. Lebo napísať 8 strán len o blbom veterníku - si ho choď radšej kúpiť a máš po starostiach. Lebo to tvoja jabĺčko obsahuje možno viac svinstva ako veterník, ktorý by so ti ja upiekla - a tomu sakra môžeš veriť.
tiez som mala zivot ako vy,veterniky blbiny rehoty,ale clovek sa dosmeje,ked je v ohrozeni
keby autorka temy zavidela ostatnym zenam take likerove spice...tie teda nemusim...ale prave veterniky, ktore si nemozem dat a taku som dostala na ne chut 😀
@obsadenemeno 😅 😅 😅 A opováž sa mi na ten môj siahnuť! 😝 😅 😅 😅 😅

@sardinka336 no ktohovie ako sa trapu,dolexita je kvalita xivota