icon

Zlé vzťahy so švagrinou

tanulik16
22. aug 2017

Zo svagrinou som sa nepekne pohadala vyprovokovalo ju to ze som ju nepozdravila nemala som chut pretoze vkuse len rype vzdy hlada chyby tam kde nie su .Svokru to nastartovalo ze co si to myslim .Svagrina ze som obycajna hyena a nula ze moj muz sa zmenil odkedy sa ozenil so mnou ze sa straca pred ocami ze ja mozem za ich vztahy .ja som jej nato ze ona utiera pohariky je casnicka.to som nemala povedat nebolo to pekne odo mna .Povedala muzovi ze je debil ze je so mnou .svokra vrestala ze som striga.svagrina ze nech ich posle prec mna aj muza .Dobre odisli sme.Presiel mediac a muz tam isiel aj z detmi.Prisiel ako vymenenny uplne bolo vidiet ako ho huckaju badaval mi ze som primitivna a ze taku haraburdu si zobral...Strasne som plakala velmi ma to boli a zranuje ako mi ublizuju mame spolu dve male deti.Svokra mu povedala ze ma nema rada a ze nepraje si aby som tam chodila .

Strana
z2
tanulik16
autor
22. aug 2017

Aj napriek tomu som sa jej ospravedlnila aj ked viem ze ona mne nie ... Mala by som sa nad tym povzniest ...

alenky
Autor odpoveď zmazal
maminuska
23. aug 2017

@tanulik16 povznes sa a hlavne sa netlač tam kde ťa nechcú . Pre akékoľvek dôvody, tie sú nepodstatné . Život máš tráviť s ľuďmi , ktorí ťa majú radi a ostatné skupiny máš rešpektovať. Ja som prvú svokru mala no povedzme všelijakú , k nikomu nemala toľko poznámok ako ku mne, taká som bola , onaká som bola , chudá potom tučná , premúdrelá a potom prisprostá , oblečená ako chudera a potom ako zo žurnálu ..nevyhovieš ani keby si sa pokrájala 🙂. Dnes keď sa spätne obzerám musím sa na niektorých situáciách pousmiať ako som sa snažila vyhovieť, bola som mladunká a chcela som TAM patriť. Ako mi pribúdali roky a dozrievala som aj moje správanie sa menilo, zistila som že patriť TAM nikdy nebudem , lebo ma tam jednoducho nechcú . Manžel sa správal ako keby sa ho to netýkalo , po 13 rokoch sa naše manželstvo rozpadlo pre mnohé príčiny a jedna z nich bola aj manželova rodina . Dnes mám nového manžela ( 10 rokov ) novú svokru s ktorou mám slušný a dobrý vzťah , ak boli nejaké trenice ( čo aj boli ) tak sa vyriešili bez nadávok a kriku. Len to musia obidve strany chcieť sa chovať normálne a slušne. Ak máš čo len jednu stranu primitívnejšiu tak to jednoducho nejde . A načo ísť hlavou proti múru a spôsobovať si ďalšiu psychickú ujmu ?

bashka80
23. aug 2017

nejdem komentovať k tomu, že si sa z trucu nepozdravila a navážala si sa do švagrinej, že je čašníčka, ty vieš, že si spravila chybu a na svoje a ich urážky sa môžeš vykašľať, švagriná a svokra sú v podstate cudzí ľudia, ale neviem si predstaviť, aby si partner dovolil povedať mi, že som primitívna a haraburda?? no ja by som mu hneď povedala nazad, že to som sa naučila od jeho matky a sestry, aby som k nim lepšie zapadla! to ako si tvoj manžel môže dovoliť povedať ti? a ešte tolerovať, že ťa takto ohovárajú pred TVOJIMI deťmi?

nelinka2009
5. jan 2019

@tanulik16 no ja teda muzovu rodinu tiez moc nemusim... ale kedze viem, ze sa od nich sam vracia 'pouceny' chodim tam s nim... Spravam sa nadstandardne slusne... preco?? aby svokra videla, co ona zo svojej dcery vychovala a co mohla vychovat 😄😁😆😅😂, ale to by,l si nas musela poznat... Na tvojom mieste to necham vychladnut aj 3 roky... a s muzom si urob poriadok, si jeho manzelka nie handra!!! Nech sa medzi tebou a jeho rodinou deje cokolvek on sa ma spravat slusne a ak sa priklana k mamicke, tak sa tam moze rovno odstahovat... To, ze mate deti, neznamena, ze musite byt spolu do smrti.

seraa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2