Zmena správania muža
Mamičky chcem sa opýtať čakám tretie dieťa po roku po druhej dcére bol to šok ale tesime sa na chlapčeka. Len manzel úplne zmenil ku mne správanie uz pri druhej dcére som dosť pribrala a nestihla som schudnúť a uz som bola zase tehotna čiže kila sa nabaluju čím ďalej viac. No a manžel má kazdu deň poznámky na moju postavu, porovnáva ma s inými tehotnymi zenami ze aké sú oni chudé a hlavne keď vidí nejaké pelne ženy tak predo mnou vravi akoby ju pretiahol nech sa vyzlečie ze to je žena a take. Mne povedal ze ako tehotna ho nepritahujem a nechce so mnou mat vôbec sex uz dlhšie. Mrzia ma tie reči keďže čakáme babetko a on rieši vkuse postavu ze až keď schudnem bude mat do mnou sex. Po 2 dievčatách čakáme chlapčeka tak som myslela ze sa bude tešiť na neho a nie riešiť moju váhu ale ešte nebol deň kedy by aspoň raz niečo o tom nepovedal.
@miruska198 no poviem ti to narovinu tak ako to je....
TVOJ manžel je poriadny KO..T !!! Toľko k tomu... Koniec hlásenia
@miruska198 naozaj ti muž vraví, že by rád tu druhu štíhlu ženu pretiahol???? 🤦♀️No to je riadne hovädo.. Je mi to ľúto, nechcem si ani predstaviť ako sa cítiš. Ja by som ho kopla do riti.. Takýto chlap si nezaslúži teba, ani žiadnu inú ženu
Ty vzdy ked uvidis pekneho chlapa, hoc aj v telke, tak poved och boze to je sexi chlap, nie ako ty, takeho by som chcela.
Aky pozicaj taky vrat. Bohuzial. Mozno sa uvedomi.
Smutne, viem si predstavit ako ta to musi mrziet, ze taketo reci pocuvas od vlastneho muza 😞
Jedna mamička sa toľko natrapila, že jej manžel posudzoval jej zmenený výzor. Trápila sa, ale vysvetľovala, dohováral, vydobijala si svojho manžela. Ani svokra ju 2x nemusela. Prešlo vyše 20 rokov, sú stále spolu a stastni So svojou sa ešte daaaaavno skamarátila. Stalo jej za to zabojovať.
@miruska198 povedz mu ze ty schudnut mozes to neni problem to sa da a budes pekna a chuda ale on s tym nizkym IQ nic nenarobí ...🤔🙈🙉to sa len tak zvysit neda 🥴 a bude blbec stale 🥴
@miruska198 fakt blbé, s takým debilom 3 deti
@miruska198 Máš môj obdiv. Ja by som po tak stupidných rečiach s ním neostala.Ako to mu aj dôveruješ že ti nezahýba?
Neverím tomu, že toto vážne vlastný muž hovorí žene počas tehotenstva.. aj keď moj gynekológ bol brutal 😂 ten mi dával výkričníky na každej poradni k váhe, siahodlhé monológy, jeden odfajč za druhým, predzvesti o všetkých rizikách, ale brala som to športovo, že nosím 30kilove deti a proste sa o mna boji po zdravotnej stránke 😂 ale tomuto príbehu proste neverím
@btus a to si myslíš, že je normálny manžel a partner..keď ti dáva takéto ultimátum..to je smrad jeden nespratný...
Na rovinu by som sa ho spytala, ked by zahlasil, ze sex so mnou nie, tak ze co teda teraz planuje. Par mesiacov drzat dobrovolny sexualny post, robit si to sam, alebo ma podvadzat?
Od toho sa odvija viac veci. Tak si to treba na rovinu vydiskutovat.
Riadny idiot, každý den toto počúvaš? Žiadna úcta nič a dufam že on vyzerá aspoň ako ben afleck, aj keby hej, tak by skusil predomnou že pretiahol by som ju, no neviem asi by sa dogrcal z facky a v momente by sa mi zhnusil

@katkine_terapie toto som potrebovala pocut pred 19 rokmi...
@autorka..nenechaj si to, uprimne ti radim, pretoze sa to len zhorsi. Ked by si si aj mala nacvicit frazy, ktore ti tu baby pisu, nauc sa. A rozhovor urcite. Zazila som, viem o com pisem. Mne by sa tieto rady v tom obdobi velmi zisli. A zvlast v takom citlivom obdobi, ako je tehotenstvo...nenechaj sa ponizovat. Drzim palce