icon

Zmení alkoholika tretie dieťa?

livina7
31. máj 2017

Dobry den, viem ze ma sem vela zien odsudi ale aj tak chcem vediet nazor. S manzelom sme manzelia 12 rokov s toho mame dve deti 12 a 6. Problem je v tom ze moj manzel si rad vypije a je potom agresivny. Stalo sa to ze som tehotna v 9 tyzdni a premyslam na UPT. Napriek jeho slubom neverim tomu ze sa zmeni lebouz o tom vie a potrebuje si kazdy den vypit.otazka znie ci ma sem niejaka baba skusenosti s alkoholikom a ci je sanca ze ho tretie dieta zmeni ?

Strana
z2
pillipilli
1. jún 2017

Ahoj ja mam brata abstinenta ,bol roky alkoholik. Nicilo mu to zivot a vstkym okolo. Jedneho dna prestal a vyhladal odbornu pomoc, tam mu davali rozne tabletky a povedal dost. Zahodil ich aj ked doktor bol proti a od vtedy sa nenapil. ON TO TAK CHCEL!!! Dieta ho nezmeni ... zmenit sa musi on sam...
ja by som sa s nim porozpravala a dohodla ,aby vyhladal odbornu pomoc a tak ti dokaze ,ze to mysli vazne.
Ale vela alkoholikov si mysli ,ze pomoc nepotrebuju lebo vlastne ani niesu alkoholici.
A zadalsie nechcem ti tu robit prednasku ,ze preco si si nedala pozor a otehotnela si po treti krat ,ked sama vidis ,na co sa musia tvoje deti pozerat...
To male za to nemoze, bude ta milovat najviac na svete a ty by si mu to mala umoznit a dat mu sancu. Mozno prave to tretie babo ,ti bude v starobe plienky menit 😜

Strana
z2