Zmení sa niekedy?
Ahojte.. asi som vyhorela, alebo to už naozaj dalej nezvladam. Kazdy deň vstavam o 5:00 a domov chodím o 19:00. Keď pridem domov z roboty, chlap lezi na gauci a hra sa na mobile. Cela domácnosť hore nohami, nevyvetrane, posteľ neustlana, vsade bordel,… ja pridem po robote, ešte upratujem, idem variť a spat o polnoci. Čiže spávam 4,5-5 hodín. On mi vôbec nepomáha .. rozhovor bol, ale žiadna zmena. Povedal mi, aka som gazdina keď neuvladam domácnosť bez deti. Lenže on po sebe neupratujte, to mu aj poviem a otočí to proti mne. Nepodporí ma v nicom, caka ma skuskove, mám ťažkú pracu a mám pocit že som na všetko sama. Žiadny rozhovor s ním nič neurobi.. ani keď sa rozplacem, chladny je ako kus ladu. Nikam ma ani nevezme na vylet, keď navrhnem ja, nechce sa mu. Cokolvek kúpim do bytu ofrfle, nič nikdy nemôže byt podľa mna… mám toho už vazne dost. Možno sa pýtate, na co s ním som.. odpoved je taka, že okrem kamarátiek a jeho, nemam nikoho. Rodičia sa už pominuli, sestra žije 500km a asi sa bojim trosku samoty. Poraďte mi, čo mám ešte skúsiť aby sa lepsie správal. Aby bol pozorný, starostlivý …
Jedine riesenie: odist od neho
Dufam, ze ta ta ani nenapadne si ho vziat za muza a mat s nim deti. To si rovno skoncila
Ja vidím jedine správne riešenie. Odísť. Keď mu to ani potom nedopne tak už nič potom a aspoň budeš mať istotu že to nie je opora do budúcna.
Tes sa že môžeš byť sama, samota je krásna. Byť sám neznamená byť aj osamelý. Ak sa bojíš zostať sama so sebou tak ver že partner ti tu samotu nenaplní. Nauč sa mať rada seba. .ja som bez partnera už roky (alé deti mám 2) a je mi tak dobre ako mi dobre s mužom nikdy nebolo. To ale neznamená že nie sú šťastné páry. Sú, no silou mocou nikoho nehľadám. Viem žiť aj sama a šťastne.
Neupratala by som .nenavarila by som a takisto by som si ľahla aj ja na gauč ....nechať ho v tom pár týždňov .možno si uvedomí aj keď si myslím že hrntaky človek si to už neuvedomí.a popravde.radswj by som asi bola aj ja radšej sama ako z hentakym Hnilcom.naco ti je taký chlap?určite by si si našla lepsieho
Z otocky kopnut do riti takeho luzra, nic viac sa na toto povedat neda. To fakt radsej uplne sama, nez v takomto “vztahu”.
Posielam ti veľké objatie. Aj mňa čaká skúškové a mám stresy, ale neviem si predstaviť ako veľmi to musíš ešte ty prežívať, keď chodíš popritom do roboty, sotva spíš a máš doma takého naničhodníka. On si ťa vôbec neváži. Prosím vykašli sa naňho, zober tvoje zarobené peniaze a odíď z tejto situácie než úplne vyhoríš. Samoty sa neboj, skôr či neskôr sa ukáže lepší chlap, ale dobre ho preveruj 🙂 Držím palce.
Ja som žila s manželom 6 rokov a máme dve deti. 4x som odišla lebo mal hrubé a ponizujuce správanie . Potom po rozvode to na mňa doľahlo a uvedomila som si že ho ľúbim ale už bolo neskoro . Vraví sa že zistíme čo máme až keď to stratíme . To mi povedala psychologička tiež že ak ho ľúbim tak je chýba sa rozviesť. A on? Dnes je ženatý a štve ma že k novej manželke je presne ideálny . Takže on sa zmenil ale myslím že zmenil sa až keď zistil že má stráca . Aj som ho chcela späť ale už nechcel. Je dosť žiadaný u žien a tak nezostal dlho sám. Ostal mu dom a sloboda a mne? Rodičia a decká ...... Dievčence treba zvažovať a keď je láska tak nikdy sa neutopit pretože láska nezmizne.
Môže sa zmeniť. Bola som vydatá 6 rokov a mám dve deti . Od ex manžela som odišla asi 5x ku rodičom lebo sa choval otrasné ku mne. Posledné si pamätám že naozaj mi vravel ako si uvedomil chybu a chce byť so mnou. Ja som už neverila jeho zmene ale milovala som ho a milujem dodnes . Asi mesiac po rozchode sa ešte snažil ale keďže asi pochopil že je koniec tak prestal. Ostal mu dom a sloboda . Bol a je to veľmi žiadaný chlap u ženského publika vždy obletovaný ,takže bolo mi jasné že dlho sám nebude. Ja som musela chodiť k psychologicke lebo som si uvedomila ako ho milujem až keď som ho videla v náručí inej. Dnes je ženatý a smutné je že ja som mu nedala šancu ale on ju myslel vážne . Už je 8 rokov ženatý a je ideálny manžel. Ak partnera ľúbiš tak vzdať sa ho je rovno hotová samovražda pre teba. Deti trpia a ty tiež a nejaká iná si užíva plody tvojej práce. Dnes viem že by som mu dala šancu a nemusela som denne plakať do vankúša ako mi chýba. Viete čo je najhoršie? Vždy keď cítim jeho parfém tak to na mňa cele doľahne

Pri vete "aka si gazdiná keď nezvládas domácnosť" by na vlastnej koži zažil co je to "gazdiná z pekla"
Ja tak strašne nemám rada lenivých chlapov co majú ženu za sluzku a handru. A naivne ženy ktoré s touto rolou súhlasia, trosku si pofňukaju ale neurobia s tým nič.
To mu vážne varis večeru? Upratujes mu veci? Peries? Prečo? Véed nech sa stará sám alebo nech si zavolá matku nech mu príde pelech upratať, keď ho to nenaučila nech sa stará o debila sama.
Akože deľba prace je fajn, jasne ze keď mas pracoviteho chlapa ktorý celý deň maká vonku na dvore, dom postavil, nesedí na zadku tak mu s radosťou doma navaris, operies atď...
Ale starať sa o hentaku hnilobu? Okamžite s tým prestaň. Normálne ultimátum, buďto domáce práce napoly alebo koniec. Váž si samu seba, dôležitá je pre teba škola, oddych, koníčky, práca nie obsluhovať debila vo voľnom čase.