Zmenia sa ešte vzťahy?
Som novopečena mamička na MD . Ide o to že vzťahy s rodinou nemám moc dobre. Viem že ma nemajú radi a aj ja som mala problém s nimi. A tak sme si to dávali najavo ,či už chovaním alebo rečami.. návštevy sú ,ale len tie nutné 1x mesiac ..a teraz keď bude mimčo ako čo ,budeme sa usmievať že sa milujeme ?akoo na toto neviem či mám zrovna náladu .
Preco by sa mali zmenit? Je to tvoje dieta a tvojho partnera/manzela nie celej rodiny. Kludne mozete ostat pri navstevach 1x do mesiaca.
Mam v rodine jednu pani, ktora je presvedcena, ze prichodom dietata sa vyriesia vsetky vztahy, aj tie partnerske. Ja s tym nesuhlasim a myslim si, ze prichod dietata muze nefunkcny pratnersky vztah aj totalne zruinovat a ostatne nijak extremne neovplyvnit. Niektori ludia sa namiesto vlastnej prace/snahe spoliehaju na vsetko mozne...
Ponechajte vztahy take ake boli pred dietatom, naco sa do niecoho silit?
Ja osobne by som sa nepretvarovala len kvoli dietatu, osobne na take veci nie som. Ako dovolit dietatu nechbsi vytvori vztah, ak o to budu oni stat, a ked bude starsie, tak dietatu citluvo vysvetlit mozno ze sa s danym clovekom nemas rada a ze sa nemusia mat vsetci ludia radi.
@number19 ja mam praveze pocit, ze prichodom dietata sa tie nastrbene vztahy neupravia ale skor este viac znicia, ci uz v partnerstve-kedze take male dieta je celkom aj zqtaz, cela ta stqrostlivost, nedostatok spanku a nedajboze este dake koliky a ine do toho. Ale aj tie rodinne, ze aj ta matka si vie viac presadit svoje, uz len kvoli dietatu, ak dovtedy bola len ticho a trpela.
A co to vzít z druhé strany? Do rodiny přijde děťátko a tak je to třeba důvod si vše vyříkat a zkusit dát vztahy do pořádku…Buď to vyjde a budete rádi všichni a prcek bude mít rodinu kolem sebe a nebo to nevyjde, ale ty budeš mít čisté svědomí, že jsi pro to udělala maximum…To bych udělala já…
Pokiaľ sa normálne neporozprávate, nepoviete si navzájom v čom vidíte problém, čo vám vadí na druhej strane a všetci nezapracujete na sebe, tak príchodom dieťaťa sa nič nezmení.

mozes pokracovat v tych nutnych 1x za mesiac.