Zmiešané pocity

12. apr 2023

Tento príspevok píšem anonymné lebo musím ..

Poznáte ten pocit keď niečo tak veľmi chcete a nemôžte to mať ,? Pocit bezmocnosti .. strachu keď nechcete ublížiť druhým ale vaše city sú silnejšie ako sa z toho dostať ? Nechcem ublížiť ľuďom ktorych mám rada a vážim si ich hlavné za nič nemôžu ale tie city sú tak silné ..

deti95060810
12. apr 2023

áno poznám... tiež si neviem dať rady ...
len nemyslím že my dve píšeme o tej istej veci...

autor
12. apr 2023

@deti95060810 nevedela som aky je to pocit byť bezmocná .. no nieje to nič príjemné . Asi to vylieči len čas .. a snaha zabudnúť

zmrzlinka2021
12. apr 2023

Ako sa z toho dostat?

Skus si to racionalne zanalyzovat - emocie, pocity su nieco, co prichadza a odchadza, a hlavne nema stabilitu a niekedy ani nie realny zaklad. Taky dom z piesku. Vela ludi na tom piesku zacne v zivote "stavat" a koncia nestastni, uboleni, zraneni..

maxalla
12. apr 2023

Velmi vseobecne. je rozdiel, ked sem napise nieco podobne niekto, kto zvazuje, ci zahnut manzelovi, alebo chlapec, ktory si nasiel frajerku a uvazuje, ci s nou moze byt napriek mamickinmu zakazu.
Pocit poznam, ale riadila som sa nim v puberte, ako dospela zena sa snazim uvazovat racionalne.

autor
12. apr 2023

Samozrejme ano rozmýšľam racionálne len keď mám slabú chvíľku tak si spomeniem

oli18
12. apr 2023

Pises v hadankach.

svetlonos
12. apr 2023

@oli18
Ani velmi nie. Vyzera to na zamilovanie sa do niekoho ineho ako momentalneho partnera. Tomu nechce ublizit, nebodaj este ak su tam aj deti. A zrazu sa zrejme objavil niekto, do koho sa autorka zamilovala. Tuzi pi nom a nemoze ho mat.
Teda aspom mne to tak pride.

autor
13. apr 2023

Nehovorím že dotyčného milujem... To nie no môj manžel je ku mne úplne iný už dlhú dobu neviem si s ním rady je veľmi žiarlivý nechce to nijak riešiť lebo podľa neho je to v poriadku ako FBI .. ale teda áno páči zahľadela som sa do iného muža no rozhodla som sa svoje pocity nechať pre seba len a zabudnúť ..