Znechutenie z influencerov na zimnej dovolenke v Tatrách
Viem že poradit mi zrejme nikto neporadí, ale som znechutena… sme na zimnej dovolenke v tatrach.. s rodinou sme boli v jednom rezorte teraz po novom roku sa pridal manžel meníme hotel na lyžiarsky a jak na just jedna známa influencerka bude strašiť aj tu. Som zvyknutá starat sa sama o seba nevšímať si okoliu ale toto dokumentovanie každého kúska s neustálym hlasným opisom zakazdym sa otocim s nepríjemným pocitom…personál sa ide posrat dieťa majú rovnako stare jak my, animátor sedí pri nich stoličku poslednú detskú majú nachystanu pri stole aj keď sme na večeru došli skôr.. proste nič strašne samozrejme ale človek to pocíti… cena samozrejme nebola nízka tak to človeka zamrzí.. nechápem že ani počas “zlatého týždňa” si hotel nedá s tým pokoj …
Napísala si už niekde recenziu? Ja sa recenziami riadim pri výbere skutočne takmer všetkého a za toho boha nerozumiem, že ľudia vypisujú takéto prázdne príspevky miesto toho, aby napísali riadnu recenziu, varovali ostatných a zároveň ukázali hotelu varovný prst, že toto môže byť krok vedľa. Možno to vadilo 50 hosťom, keby im pribudlo 50 takýchto recenzií, snáď by si to niekto aj všimol 😉
@xckaretxxx Google máš zablokovany?
@daniela2202 aj u mňa v lete kúpala som sa v bazéne s vnučkou a nad nami dron lieta. Tak som im ukázala stredný prst. Drzáci drzí!
@pipistrel13 my ked ideme na hotel, tak neriesim kde si kto čo natáča, ani by ma nenapadlo tomu venovať pozornosť..stoličku pre dieťa a rovnocenného animátora pre svoje deti by som si vypytala a viac by som sa smerom k influencerke ani neotočila.. mala som presne takú istú skúsenosť v jednom hotely a ničím nás to neovplyvnilo, lebo sme si ich nevšímali…
@ibatanecnica ja som na tom rovnako, okrem Plackovej nepoznám nikoho. Véd ani ju, ja IG nemám. Iba keď ja mamičky dopytujem, avivaz, kolagén od Plackovej....
A už vieme čo to bol za hotel? 😃

AK by vyrusovali vo welness, hlucni boli, normalne by som si zavolala personal s tym, ze aj my sme hostia a postazovala sa. Ked si vypytam detsku stolicku a nemaju, napisem realnu recenziu, ze nedokazu zabezpecit ani len stolicky... Myslim, ze pani influencerka moze videjka robit ake chce, fakt je, ze negativne hodnotenia maju vacsiu sledovanost ako pozitivne. Cize aj na ne si musia davat pozor hotely.. kludne napis recenziu, kao hotel skace okolo influencera, a pritom obtazuje zvysok hosti / reps. ignoruje/, ako animator, tkori sa ma venovat vsetkym detom sedi pri nich a robi reklamu :DD a pod... podla reality samozrejme. Mas na nazor aj ty pravo.
Videa a jej spravanie by mi prekazali, iba ak by nas davala do zaberu, alebo fakt okolo nas pobehovala, lebo je to neprijemne. Inak by som neriesila, nech si robia co chcu. Fakt je ze, ci je niekto influencer aleo nie, v dnesnej dobe maju vsetci potrebu kamerovat, fotit atd. Dookola vsetko a vsade... akurat som jednu influencerku na fb videla, pride mi to smiesne, ze na dovolenke nic nerobi len s mobilom sa rozprava a kurti dookola, deti cakaju, muz caka... :D kym sa dotoci :DD