Znechutilo sa mi to
Mám po pôrode 2mesiace. Môj muž rád chodí von aj chodil s kamarátmi .. teraz momentálne ho volá jeden slobodný ,čo žije sám tu v byte ..no sused. Problém je v tom že môj muž má prestal objímať ,bozkávať a celkovo také veci ..čo žena potrebuje..
Najprv bol natešeni že ma miluje keď sa malé narodilo. Ja viem ako to teraz vyznie... Myslíte že má toho dosť ,že malý plače atď .. nie nie .. je úžasné usmiate spokojné decko 😍
Nemusí byť s ním,v noci sa úplne vyspí a radšej ide do krčmy .. a dnes .. vedel že mňa to hnevá že ide von .. objal ma a chytil okolo pása . 😔🤢Prišlo mi to falošné tak vypočítave ,už len kôli tomu že som akože mu dovolila že ide zas von.. nie nie .. ja by som ho nedokazala zastaviť aj tak by išiel ale ...
Ja som sa normálne odtiahla od neho 😢je mi to ľúto . Ja takuto lásku "nechcem . Niečo za niečo .."prečo má odmieta v posteli a ..keď ide von tak ma pohľadka.
Normalnw plačem ,dusím to v sebe. Necítim lásku . Čo sa týka Zabezpečenia rodiny je super muž .
Neblazni. Kam by si chodila. Rozpravala si sa o tom s muzom? Vie ako sa citis? Muzi maju totiz z nejakeho neznameho dovodu pocit, ze ked zena vynosi a porodi dieta, tak je niekde aj napisane, ze vie ako sa o neho starat lavou zadnou bez pomoci muza. Treba ho vyviest z omylu 😀
@kittykat22 nevie ..nezaujíma ho to .nepýta sa má ako sa mám priamo do očí . Možno z práce mi napise ako a čo robím .. či niečo robím 🙈
a povedali si muzovi ze ti chyba laska od neho? skusala si s nim mat sex a on ta priamo odmietol? ci ako to myslis presne? ja som pochopila ze ty s dietotom pomoct nepotrebujes ale chces aby sa ti venoval ako zene ci?
rodičia to mali super, ale to, čo si videla nemusel byť celý obraz /aj oni zrejme robili mnohé veci cielene aby im bolo dobre spolu/, teraz ste ty a tvoj muž - iní ľudia a musíte si nájsť svoju cestu, svoj spôsob ako spolu... ty vieš aký bol predtým, či je vypočítavý, aká komunikácia je medzi vami, hovorili ste o tom už?
@veroniq85
Sex musia chcieť obaja a nevidím tam žiadne chcenie . Áno skôr mne aby sa venoval ale vtedy keď treba a nie keď on je Happy že ide von sa odreagovať.
cize predtym taky nebol? pred babatkom? zmenil sa? a povedala si mu? lebo chlapi su dost nechapavi v urcitych veciach
@veroniq85 ale bol aj predtým taký . Vravela som mu to ale chvíľu sa prispôsobil a znovu..
Mala by som sa venovať len malému že .
vieš, ale keď bol aj pred tým taký, ťažko očakávať zmenu, to si len naivné mladé ženy myslia, že dieťa muža zmení. Každý večer hádam von nechodí, sadnite si spolu a rozprávajte sa. O tom, ako si on predstavuje spoločný život, ako si ho predstavuješ ty, bez toho, aby ste obviňovali jeden druhého. On nie je 12 ročným chlapcom, aby si ho ty niekam púšťala alebo nepúšťala, ale práve preto, že ním nie je, tak by sa mal správať ako muž a otec. Dohodnite si pravidlá, nie je mysliteľné, aby všetok voľný čas trávil s kamarátmi. Inak, on nemá doma žiadne povinnosti? Prečo nejdeš niekedy von aj ty? Nechaj mu dieťa, nech si poradí, aj keď kojíš, hodinku, dve vydržia. Ak sa vám dá a má kto drobca postrážiť, aspoň pokočíkovať zo dve hodiny, choďte spolu. Ale ak trávieval voľné večery v krčme s kamarátmi a na chvíľu sa prispôsobil, ako ty píšeš a vrátil sa k pôvodnému štýlu života, nevidím to žiaľ ružovo.
a este by si mohla napisat ako casto sa chodi takto odreagovat? raz do tyzdna? castejsie? ide na hodinku alebo celu noc?
@veroniq85 nie není tak celú noc panebože..to by som už naňho nečakala veru. Dajme tomu že 4x do týždňa
Tulal sa vždy a vždy aj bude....neporovnavaj ako žili tvoji rodičia ty máš iný typ chlapa.
Povedala som mu že tento týždeň dúfam že nepôjde nikam ..to sú tri dni . Iba mi cmukol do vetra akože má na salame 👍ide mu
Absolútne ho nechcem fuj
Ale ved si videla,aky je,musela si vidiet,ze nie je typ chlapa,co sedi doma so zenou,ked teda pises,ze taky bol aj predtym. Mas este sancu na zachranu. Normalne uprimne sa s nim porozpravaj,nechapem,preco to dusis v sebe. Povedz mu,aku si mala predstavu o zivote a ze sa ti nepaci,ze chodi stale von. Musi si uvedomit,ze ma rodinu a venovat sa jej. Zapajaj ho do rodinneho zivota,domacnosti,nech sa citi doma uzitocny. Mam z teba pocit,ze sa odujes a len lutujes. Mozno sa mylim,ale tak posobia tvoje prispevky. Tu ide hrdost bokom,ak chces zachranit vztah. Ak sa nevie starat,tak ho to musis naucit,len musi mat spravnu motivaciu. Nechapem ako sa nemozes vlastnemu muzovi zdoverit so svojimi pocitmi. A hlavne,necakaj,ze len on bude davat. Davas mu aj ty najavo naklonnost,neznosti,citi,ze ho lubis? Mozno sa on citi rovnako
@luccija sám povedal včera že poslednýkrát.. inak neviem kde ho púšťajú keďsu opatrenia..
@marca12
Jasné dávam mu city.. až moc ..ale mňa to už prestalo baviť .
myslim, ze mu vobec nedochadza ze mate dieta a pravda asi bude, ze ani nevie ako ti ma pomoct. Skus mu rovno povedat co by si potrebovala - ako zareaguje. Je to aj tym, ako dieta dobre spi, neplace, tak mu pride ze vsetko ide ako po masle.
A co by si ty rada od neho? Alebo co si predstavujes aby spravil/robil/povedal, aby si bola spokojnejsia? Skus to napisat konkretne.
Tak sa s ním dohodni že nech ide raz týždenne sa odreagovať na pivo. 4 krát do týždňa je fakt veľa.
Je to taký typ chlapa a môžeš sa i na hlavu postaviť,žiaľ.Bude to robiť stále a vekom sa to bude stupňovať.Nie každý chlap sedí žene za zadkom.Takých nieje veľa.Vybrala si si takého chlapa,tu sa môžeš rozprávať s ním do aleluja,proste on sa zmeniť nechce.Ešte keby si si na začiatku vzťahu nastavila pravidlá,no teraz už je neskoro.On vie,že si to môže dovoliť.Nebaví ho rodinný život.
A dalšia vec,čo sa stalo,že ťa prestal objímať ,prejavovať lásku a s tebou spávať?Možno len uteká od Teba kvôli niečomu,ty už budeš vedieť prečo...To nieje normálne ked tak zrazu sa zmenil.
Tak 4x do tyzdna je dost. A to on aj vstava na druhy den rano do prace? a ako to vyzera u vas napr. pride domov o piatej z prace a o hodinu sa ide niekte odreagovat do polnoci napr. ci?
porovnávaš neporovnateľné, tvoj otec bol rodinným typom, nemal potrebu tráviť večery v krčme s kamarátmi. Ty si si vybrala úplne iný typ muža, neviem, či dieťa bolo plánované, možno tebou, on mal zrejme predstavu, že pre neho to nejaká výrazná zmena nebude a tú teraz napĺňa. Bohužiaľ zrejme nemá žiadny koníček, nevenuje sa športu, možno sa cíti medzi kamarátmi viac docenený, obdivovaný. Si si istá, že chodí iba do krčmy? Nepáči sa mi to, že ho nezaujíma tvoj názor, ignoruje tvoje potreby, ale je mi divné, že sa nezaujíma o teba ani ako o ženu. Skús sa s ním porozprávať, povedať mu, že takto žiť nechceš, že on má asi nejakú predstavu o spoločnom živote, ty máš nejakú, možno keď obaja urobíte kompromis, tak sa niekde stretnete. Ak nie, žiaľ alebo to budeš akceptovať, alebo skôr či neskôr príde k rozchodu.
@veroniq85 príde o 20hod čo je podľa mňa už veľa hodín na to aby sme niečo prebrali alebo čo . Ja Kim uspim malého ..teraz zaspal pred chvíľou.
@elizabet173 odpoviem ti na otázku. Nie niesom si istá že chodí len do krčmy.. 😏ale to zas si nejdem namyšlať .
@elizabet173 nepáči sa mi to že chodí von . Prečo to robí keď mi to vadí. Čo je už len také dôležité pri Tom pive.. zabitý čas s cudzími .. kamarátmi? Hm raz možno na to príde že to bola kravina. Možno má niekde čaká ešte muž ktory by ma ľúbil viac ..🤷
ako dlho ste spolu? Koľko máte rokov? Dieťa bolo plánované? Máš kam ísť?
@elizabet173 ak ti mám pravdu povedať on ho moc nechcel (ale viem že sa tešil z neho ,žeby ho nedal za nič na svete ).nemám kam ist aj keď rodičov mám ,no to nie
Poznáme sa 18r tak sme spolu už dosť dlho🤦
Ja som myslela že ste spolu rok a nie 18🤭to ti až teraz začalo vadiť že chodí von???? Veď vy ste už starí manželia, vy už by ste si mali myšlienky čítať a nie takéto veci vyhadzovať.

Jaaj bože stará trúba . Ja si myslím že je to ako v rozprávke žiť .. lenže ja som taká .. vyrastala som tak ,a videla ako moji rodičia sa ľúbia doslova. Oco ten nechodil nikam . Stále boli spolu a s nami . Ukazovali nám ako má vzťah vyzerať..a toto ja teraz asi hľadám