Zničená dovolenka
Ahojte aký je váš nestranný názor na problém ktorý sa mi výskytol..S priateľom sme od minulého plánovali dovolenku chatu v Ružomberku, keďže sa zarezervovala na 4 noci tak sme mali v pláne že zoberieme všetky naše deti a pôjdeme tam...
S priateľom sme malí ísť tak že pôjdu jeho 3 dcéry (25 ročná dcéra. +Jej frajer,14,15 ) Ja môj syn 15 r.a nás spoločný syn 1,5 rok... Celý čas čo som na MD nepohne ničím ani malému sa nevenuje tak som očakávala že aspoň v deň narodenín si môžem vydýchnuť ale opak bol pravdou.. Môj syn bol u nás na prázdninách keďže bývam od domová 150 km a tak som mu včera šla kúpiť pár vecí do školy.. Prišli sme po 2 hodínach a priateľ už nadával kde som toľko atď že musí byť pri malom..Tak som sa naň naštvala pretože ani po mojom príchode nepohol ani prstom a to som doniesla aj zákusky.. Prišla som o 16:00 a dokým som skončila s upratovaním , behaním za malím atď tak bolo 21:30..Dnes ráno má nervy neopustili a na Priateľovu otázku či idem na tú chau som vykríkla že nejdem a on sa jednoducho zobral a šiel..Po ceste tam vyložil môjho syna a smeroval s jeho deťmi na chatu..A ešte .. Čakala som že ma prehovorí ale ani to a nakoniec mi dnes napísal že hádam sa on mne nebude prosiť.. Čo si o tomto myslíte?

@zmrzlinka2021 ale prečo len na žene? Ak chlap dieťa už nechce, mal by sa chrániť AJ on, ale nie tak, že všetku zodpovednosť hodí na partnerku. Veľká časť chlapov tú gumu nechce použiť, lebo ich to údajne tlačí, obmedzuje a "nie je to ono". A prečo je dieťa záväzok pre ženu a nie chlapa? Ak s niekým spávam, bez ochrany, tak je riziko, že sa "môže stať" a keď už sa teda stane, tak hrdinsky nepošlem partnerku do "preč" (pričom je často opakované, že žiadna ochrana nie je 100 %-ná, tak nech sa láskavo chlap poistí tiež).