Znova hádky a už aj bitky, čo mám robiť ?
Baby jednu tému som tu spominala tie hadky s mužom znova je to tu už ma aj zbil až ma ušibolia som až zahlušená.Prosìm vas poradte čo robiť ja nemám kam ísť 😢😢😢😢😢😢
@adusik12457 ok, mozno si vdaka rodine mala horsi start do zivota, mozno vdaka nevybudovabej sebaucte si myslis, ze barsjaky bulo je pre teba dobry.... Ale snad vidis, vnimas, ze to nie je v poriadku a nauc sa normalne fungovat a dobuducna nepustaj k sebe nevhodnych muzov. Urob za minulostou hrubu ciaru a funguj za seba, obvinovanie celej rodiny ti nijako nepomoze...
Aj som mala snahu ti poradit a zaujimat sa,co bude s tebou,ale asi si beznadejny pripad
ráno idem svojej doktorke uvidim čo povie pošle ma na ušne kto vie čo tam
@adusik12457 presne ako hovorí limetka.hned teraz zacni hladat pracu aj s ubytkom, ďaleko od neho.nic mu nepovedz aby ta nezmlatil.odid a zacni odznovu.najdes si známych, kamaratov a rychlo na tohto debila zabudneš.casom si najdes aj normalneho chlapa.neboj sa!
rano ti to uz bude prd platne.Ale co uz ked si nedas poradit
@23121974 a predtým tu dávala milión tehotenskýcj testov, každý deň aspoň 3 diskusie, teraz zrazu už deti nechce, opakuje sa dokola úplne odveci, tam asi nebude ani jej hlavička v poriadku. Čím neospravedlňujem samozrejme chlapa, ale aký išiel takú našiel.
@adusik12457 aj to budeš riešiť alebo to tu napíšeš ešte zo 20x a o týždeň to zas bude všetko inak
Vazne ta nechapem... 4roky sa snazite o babo, najprv sa stazujes, ze sa hadate vkuse, potom o par dni si smutna, ze sa nedari otehotniet aj ked sex mate velmi casto... Teraz ta zbil a ty sedis doma pri nom chudinka a k doktorovi sa poberies bohviekedy... Nezabudni o tyzden dat tehotensky test dalsi a odpustit tvojmu dokonalemu muzovi... Som v tvojom veku, ale handru by som zo seba robit nenechala teda...
@dopolbokaodrata
Zajtra uz bude dobre, uz ho bude milovat a budu sa pokusat o babo. Nejedenkrat to tu uz tak mala.
Rady ignoruje, asi sa chce len postazovat
@dopolbokaodrata Tak ona je teda riadne mimo...Zase ďalšia,čo obviňuje všetko a všetkých,ale snaha aby ona niečo urobila nula bodov 🙊 Takej zbytočne radiť,za chvílu napíše,že je všetko ok a o týždeň zase,že ju zbil...Nedávno tu bola nejaká diskusia,čo ju muž otlkal a potom napísala,že si všetko vyriešili,ktovie či to nebola aj táto..
@adusik12457 ved co ta pri nom drží? Nemáte dieťa, načo tam ešte si? Načo čakáš? Zober sa ešte teraz, najlepšie keď nebude doma a odid preč. Vymen tc, všetko proste. A chod. Pracovať, nájdi si podnájom a ži. Všetko sa dá.
@perdulka7 hmn ja počujrm ale som zahlušená až dost rano iden svojej dr uvidim co povie mám strach aby som nemala prasknutý bubienok ale to asi nie ked počujem ...Neviem ani čovšetko robia na ušnom
@1gabriela13 nic ma nedrźi pri nom ale podnájmy sú dosť drahe
@adusik12457 hlavne nezabudni doktorke povedat, ze si spadla a udrela sa🙄
@adusik12457 no podnajmy su drahe, ale pre cloveka, ktory zaraba, je to tak akurat,ved tie podnajmy su na to. Nemas deti, o to to mas jednoduchsie
inak dodnes som si myslela, ze byt zahlusena znamena byt mrtva, aspon ked mama kricala na mna ze ma zahlusi, som si predstavovala, ze ma chce zabit :D
a inak mate moj obdiv, ze si pamatate nicky, a viete ich priradit k urcitym temam a tak, ako to robite, ? :D to by ma velmi zaujimalo
@adusik12457 a pochop, ze k tej doktorke treba ist preto, aby si mala papier o zraneni,ktore ti sposobil muz roka, aby si nañho mohla na policii podat zalobu
.
@tenerifka ako snaziim sa po slovensky pekne rozpravat, ale napriklad, ze idem do doktora, je u mna slovensky, zda sa mi to prirodzene od mala, idem k lekarovi som pocula tusim len v telke :D a tak sa ti to vryje, ze to je prirodzene pre teba, taka stopa, aby som nezaprela ze som z vychodu, asi :P
@adusik12457 môžeš mať prasknutý bubienok, otras mozgu, vnútorné krvácanie.... Však čakaj do rána možno sa nezobudíš. SMYKAJ NA URGENT UZ AJ!!!
Zeny ja sa divim, ze sa podaktore este snazite jej poradit...co si myslite, alebo odhadujete, ze kolko krat autorke treba napisat ze treba ist okamzite po bitke k doktorke/urgent 20x? 30× ? Podla mna staci raz a ak nepochopi tak kaslat.
@adusik12457 Za všetko si môžeš sama. Aj za to ze žiješ s debilom a necháš sa otlkat. A este s ním chces dieta. To mas koľko rokov?! Sa zobud a smer lekar, policia a prec od neho. A ak nie tak asi dlho takú hlúpu hladat nemusel.

@adusik12457 za vsetko si clovek moze sam, najlahsie je obvinovat druhych, urcite mozu aj za to, ze si s idiotom, ze? skus prevziat zodpovednost za svoj zivot a svoje ciny do vlastnych ruk, bude sa ti zit lepsie