icon

Zo 100-eurovej odmeny manžel nakúpil alkohol

21. dec 2022

Ahojte, je podla vas normalne, ked chlap dostane od vas 100 eur, su to premie od vaseho zamestnavatela, poslete ho na nakup, a on miesto toho aby nakupil pre rodinu jedlo na vianoce, nakupi alkohol v hodnote 100 eur.
Vraj aby na sviatky bolo co navstevam nalievat....je urazeny, ze som histerka. Vdaka. Za nazor.

Strana
z2
mamula20
Odpoveď bola odstránená
rachelkk
21. dec 2022

Ak ste na Tom finančne vporiadku a na nákup pôjde iný deň tak by som to neriešila asi moc . Ale ak od teba teraz bude pytat ďalšie peniaze na nákup tak to už teda nie je normálne .. neviem .

atinkaa
22. dec 2022

Pravdy trochu v kazdej odpovedi co tu mas, ak mate financny rozpocet v poradecku, tak mate aj alkohol na strasne dlho alebo na sviatky a povedala by som pozehnane dobry. Ak normalne plati aj on nakupy, tak zajtra by som mu minimalne v sume x 4 nechala priniest veci pre deti, rovnako kvalitne jedlo, darceky a to, co si myslela, ze bude v taskach dnes. Pretoze ak si mozete za stovku dovolit pitie na sviatky, myslim len alkohol, tak to ostatne mozu mat vase deti a ty za tie 4 stovecky a moze to byt aj s rodinnou pohodou, len s pripomenienkou, peknych par dni, ze najprv by to asi mal byt nakup rodinny a potom ako to nazvat....no ten jeho specificky.
Ak ti peniaze nedava a dalej ti bude vydelovat po eure na ovocie a jedlo pre deti, tak plati to, co pise vacsina tu a v tom pripade je to na rozhovor kus dlhsi s nejakymi pravidlami.
Ak ma problemy s alkoholom a tych flias je v lacnom alkohole tympadom aj kolko? netusim co stoji najlacnejsi chlast, no potom je to na predvianocnu prihlasku smer Predna Hora, lebo ak pocitam so sumou do 5 eur tak dosiel domov hrkotajuc cez celu ulicu, ci?

Daj mu precitat par komentarov, skor ako hysterku ma doma boziu zenu, ina by mu urobila doma skandalik, na tri ulice minimalne, v hlave by mu hucalo este tyzden, jak po opici z tych flias.

Odlahcene, ak peciete tak z toho by bol nie jeden opity Izidor, ale aj cela cukrarska skola.

zuzi56
22. dec 2022

Ja napíšem smsku a vybavené, ale ak nenapíšem koľko kusov, tak on to vykrati štyrmi 😂, teraz mi kúpil štyri ružové huberty 😂😂, už sa teším na sobotu🍾

vroni
22. dec 2022

@zuzi56, áno, aj môj muž ma v oku tento prekladač. Nie len na alkohol, na všetko. Minule som ho vyslala kúpiť to väčšie balenie vajíčok (mala som na mysli 15 ks). On mi doniesol tri kartóny. Ze nevedel, koľko potrebujem. No áno, bežne dvaja dospelí plus dve deti spotrebujeme tri kartóny vajec.... Vína nakúpil za dve stovky, ale to budeme mať aj na celý rok a ešte aj rozdame.... Každopádne, keby nakúpil chlast NAMIESTO jedla, asi by som mu zopár fliaš otrieskala o hlavu.

Strana
z2